Millet başkasının hayatına bu kadar karışma hakkını nereden buluyor?

Dediğinize göre eşiniz de geziyor ama bu işler böyledir. Kadın batar göze kadının yaptığı rahatsız eder insanı. Sizi yerince kendileri yükseldim sanır
Çok da takılmayın

Bazı eş akrabalarının sırf bu yuzden sosyal medyadan takip ettiklerini düşünüyorum. Takip etmesinler sizi. Konuşana da cevap verin, çekinmeyin.

Eşinizle birlikte zaman geçirmeniz ne kadar güzel. Allah muhabbetinizi arttırsın ; maşallah.

Üstüne başına dikkat etmesinin cinsiyetle ne alakası var? Varsa da oğlunun, kocasının peşini sürekli kollayan kadınlardan dolayı oluyor bu bence de neyse.
Ya sonuçta bi erkek, benim kadar dikkat etmez. Garip gelecek belki ama biraz takıntılıyım bu konuda. Hafta sonu tatilken nasıl giyip nasıl gideceğine karışmam ama işe giderken, ondan çok özenerim üstüne...

Ne güzel var ki yiyorsunuz, var ama yiyemiyoruz o çekemeyenler benim gibi diyettedir

Tabii ki kime ne, arkadaslar ifade etmisler zaten ama ben baska bir acidan bakacagim
Bu soylemleri hayatima karisiyorlar olarak dusunmezdim ben.
Dedikodu etmisler iste.

Herkes her zaman bir sey soyler, sizi iki kere ayni kafede goren hic tanimadiginiz bir teyze/ amca bile bir seyler konusabilir arkanizdan ya da yuzunuze.
Boyle insanlar var yani.

Neden bana kotuluk dusunuyorlar, nedennn, ben kimseye kotuluk dusunmem seklinde dertlenecek kadar bir sey yok.

Bu kotulukten ya da kotuluk istemekten ziyade bosbogazlik, cahil yorumu, kiskanclik ya da kendileri yasayamadiklari icin absurt bulmak vs olabilir.
Eminim ki hepsi de bir yasin ustunde teyzelerdir.
Takilmayin, gecin.

Kocanizdan mi bahsediyorsunuz ikiye giden oglunuzdan mi? Bu ne ya
Ya kendisi benim kadar dikkat etmiyor işletmenin sahibi olduğundan. İstiyorum ki tril tril gitsin...

Ya kendisi benim kadar dikkat etmiyor işletmenin sahibi olduğundan. İstiyorum ki tril tril gitsin...
Ya yanlis mi hissettim bilmiyorum ama sizde bir alttan alta iliskisini/esini övme durumu var bence, fark etmeseniz de.
İsletmenin sahibi olmakla giyimine dikkat etmemek arasinda bir baglanti kuramadim sanki ben.
İsletme sahibi olmayanlar da kendilerine dikkat ediyorlar cunku.

Eşime de görümcemin kocası "çok fazla tatile gidiyorsunuz, biraz para biriktirin" demişti, tabi eşim de sen de götür aileni, ot gibi yaşamayın gibi bir şeyler söylemişti =) Hayır, adamın gözü kaldı 2 senedir tatil yüzü göremedik =))

Kimseye anlatmam ki nereye gidip geldiğimi, millet laf etsin.

Ya övülecek bir şey yok ki. İşletmenin sahibi dediğim hesap verecek kimsesi yok o yüzden çok da fazla özenmiyor ya da şöyle diyim benim kadar özenmiyor. Erkekler genelde hesap verecekleri amirleri vs. olmadığında çok özen göstermiyor üstüne başına...

İnanin ki amirleri olan insanlar da amir korkusundan giyinmiyorlar yani.
Ustelik amirler de kim ne giymis diye hesaba da cekmiyor benim gozlemledigim.

Bence biraz salin.
Annesi var zaten esinizin, annelige gerek yok.

İyi de koca işletmenin sahibi olan adam yırtık gömlekle ise gidecek kadar kendinden bihaber mi?
Sizin anlattığıniz kadınlık benim nenemin zamanında kaldı. Ananem öyle her şeyini yapmış ki dedemin,çoraplarını bile ananem çekeler,öyle çıkartırdi. Ananem hastanede yatarken kendine yumurta bile kırmaktan acizdi koca adam.
Sizin bu haliniz de bana onu hatırlattı. İnsanlar çocuğunun bile on kere kıyafetine bakıp eksiksiz mi diye çantasını kontrol etmiyor,sorumluluk sahibi olsun diye.
Ayrıca öyle bir anlatmissiniz ki 'onlar beni evde yatıyor sanıyor ama ama kocama çok iyi bakıyorum, kocami doyuruyorum,kocamın sevdiği yemekleri yapıyorum'
Sanki kendinizi aklar gibi. Alt tarafı iki künefe yediniz diye hizmetcisi olmanız mi gerekiyor kocanizin, böyle bir algı ile konusuyorsunuz. Hani kunefeyi yedim ama ,hizmetim de tam hesabı...
Ne alaka,ev hanımı da olsaniz haftada bir de süpürge açsanız insan gibi yaşamak,eşinizle kolkola girip kafeye gitmek hakkınız.
Ayrıca laf taşıyan kimse masum değildir, duyan madem cevabı verdi, bir zahmet sana yetistirmesin. Ben onda artniyet ararım
Ayrıca dediğim gibi, storiden eş dost engellemek 15 saniyeni almaz. Engelle komple erkek tarafını, kafan rahat etsin. Madem ki takıyorsun.
Ama bunu yapmıyorsan bu şu demek; ayyyy insanlar neden cekemiyor ki beniii, neyim var kiii alt tarafı durumumuz iyi kocamla gittiysek restorana, kocamla aramin iyi olması mi rahatsiz etti insanları, ay sinir oldum kiskanclar. Dur şu künefe tabağını da koyayım cekip

Şaka yapıyorsunuz umarım

İster atsın ister atmasın durum , sadece konu sahibini bağlar ..ama konu sahibi senin karakter özelliğinden çoook uzaklarda bir kadın.Ben bunu düşünüp bu gece uyuyamayacağına şimdiden eminim
Muhtemlen öyle yoksa boyle bir konu açmazdi haklısin

belki size etki etmiyordur

bana çok etki ediyor ne zaman iyi bir sey yasayip paylassam akabinde sıkıntılı seyler yaşıyorum

paylasmama karari aldim bende

keske banada etki etmese
Biraz umursamayın kendinizde kendinize boyle düsunerek kotü enerji veriyorsunuz cok inanırim boyle seylere ben pozitif düşünün pozitif olsun öteki türlüsu hayat çok cekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…