- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Geziyorsam kocamla geziyorum. Tek de gezerim yiyorsam kocamın parasını yiyorum millete dert olmuş yazar paylaşırımKulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.
Eşimin uzaktan akrabalarından gelen sözler...
Yahu sana ne arkadaş???
Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.
Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.
Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.
Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
Ya arkadaşlar genelde mülayım ve güler yüzlü bir yapım vardır. Alttan alan kesim derler ya, genelde o benimdir. Görümcem çıtlattı ki o vermiş zaten cevapları. Görümcem dediğim kardeşim gibidir, ben 7 yaş küçük ama abla kardeş gibiyiz. Kv zaten dünyalar tatlısı, ben yetim / öksüz olduğum için kızı gibi bilir. Ben onu annem gibi.
Kıskançlık diyeceğim de parise gitmiyoruz ki. Alt tarafı bi künefeciye gidiyoruz ya da kokoreç yemeye ya da pastaneye. Ve dediğim gibi eşim sürekli kapalı ortamda sabit çalıştığı için, gezmeyi de seven bir insan olduğu için çıkalım diyor. O dedikten sonra kimse karışamaz ki.
Hani sanırım beni sürekli gezen, hiçbir iş yapmayan biri zannediyorlar. Öyle bile olsam onlara laf düşmez ama sabah erkenden kalkar, eşimin kahvaltısını hazırlarım. O pek sevmediği halde kahvaltı etmeyi, kavga dövüş yediririm bir şeyler. Çıkmadan 360 derece döndürür, üstünü başını incelerim. Ütüde sıkıntı varmı, leke sökük vs. var mı? Yemek yapacağımda sorarım eşime ne yapayım akşama diye. Yani öyle gezeyim tozayım yatayım minvalinde birisi de değilim. Kv zaten karışmaz dediğim gibi kızı gibi kabul etmiş beni. Görümce desen tüm derdini sırrını bana döker, canım gibi severim. Uzaktan akrabaya ne oluyor?
İnsanlar konuşacak diye neden ben kendimi kısıtlıyorum anlamadime atmayın
İnsanlar konuşacak diye neden ben kendimi kısıtlıyorum anlamadimafkursunlar
insanlar başkalarının mutluluğuyla mutsuz mutsuzluguyla mutlu oluyor da ondanTeşekkürler yorumlar için. Kolay kolay sert konuşmuyorum karşımdakilere, o yüzden belki. Eşim de sizler gibi diyor; yahu bırak konuşsunlar. Kaile alma. Erkek olanlardan konuşan olursa, onun cevabımı da ben veririm diye.
Ya ne bileyim gezen tozan durum atan görünce, ben güzel yorum atıyorum. Ne güzel diyorum, hep mutlu olsunlar.
Beni babannem ve halam büyüttü. Öyle çok gezen tozan biri de değildim, halan de neden bilmiyorum kendi başıma pek gitmem bir yerlere.
Ama eşim dediğim gibi gezmeyi seven insan. Tüm gün evrakların arasındayım, oturuyorum, bunalıyorum diyor. Ben de diyorum ne istiyorsan onu yapalım.
Yine Kv ve görümcem ile aram çok iyi. İşte atıyorum iki onlarla dolaşmaya çıkarım; biri eşimin annesi, diğeri kız kardeşi. Onlarla gezip dolaşmama bir şey demez ki.
Hani benim asıl takıldığım; başkasının hayatından sana ne? Ben de görüyorum tanıdıklardan gezen tozanı, asla kötü düşünmüyorum. Hayatlarına da karışmıyorum sonuçta beni alakadar eden bir durum yok ki...
Kötü enerjiye inanırım ama hayatımı ona göre yaşamamben atmıyorum çünkü kötü enerjiye inanıyorum
atıp atmamak sizin kararınız sizi etkilemiyorsa sallamiyorsaniz kime ne
Genelde bu gibi durumlar uzerine yorum getirenler,mutlulugunuzu ve duzenli giden hayatinizi cekemeyip kiskananlar oluyor..
Bazilari boyledir,kendi yasantilari calkantili ve problemli ise baskalarini kotulemeye baslarlar.
Ben duzelemiyorsam,onlar bozulsun..İyi olan ornekler ortadan kalksin,benim hatam gizli kalsin mantigiyla isliyor sistem..
İnsanlar kendi hatalarini baskalarina yansitmak konusunda egilimlidir..
Senin yerinde olsam bunlari umursayip konu bile acmazdim..
Bu kadar ayrıntılı yazmanıza gerek yok. Eşiniz koca adam söküğünü kendi görebilir pekâlâ.Ya arkadaşlar genelde mülayım ve güler yüzlü bir yapım vardır. Alttan alan kesim derler ya, genelde o benimdir. Görümcem çıtlattı ki o vermiş zaten cevapları. Görümcem dediğim kardeşim gibidir, ben 7 yaş küçük ama abla kardeş gibiyiz. Kv zaten dünyalar tatlısı, ben yetim / öksüz olduğum için kızı gibi bilir. Ben onu annem gibi.
Kıskançlık diyeceğim de parise gitmiyoruz ki. Alt tarafı bi künefeciye gidiyoruz ya da kokoreç yemeye ya da pastaneye. Ve dediğim gibi eşim sürekli kapalı ortamda sabit çalıştığı için, gezmeyi de seven bir insan olduğu için çıkalım diyor. O dedikten sonra kimse karışamaz ki.
Hani sanırım beni sürekli gezen, hiçbir iş yapmayan biri zannediyorlar. Öyle bile olsam onlara laf düşmez ama sabah erkenden kalkar, eşimin kahvaltısını hazırlarım. O pek sevmediği halde kahvaltı etmeyi, kavga dövüş yediririm bir şeyler. Çıkmadan 360 derece döndürür, üstünü başını incelerim. Ütüde sıkıntı varmı, leke sökük vs. var mı? Yemek yapacağımda sorarım eşime ne yapayım akşama diye. Yani öyle gezeyim tozayım yatayım minvalinde birisi de değilim. Kv zaten karışmaz dediğim gibi kızı gibi kabul etmiş beni. Görümce desen tüm derdini sırrını bana döker, canım gibi severim. Uzaktan akrabaya ne oluyor?
Yok ya görümce dünyalar tatlısı bir kız. Hoşlandığı çocuğa kadar anlatır bana. O da benim gibi biraz saf türden, kötülük gelemz :) Zaten vermiş cevaplarını sizi alakadar etmez diye. Dünyalar tatlısı bir kız. Abisine karşı çok kez kolladım, ben kollarken o da hep abla sen karışma benim yüzümden aranız açılmasın derdi.Talep ister sizden ister kocanızdan gelsin tamamen sizi bağlar. Konusamlarda sabaha kadar konussun aman sefam olsun deyip geçin.
Bu arada kulağınıza bu dedikoduyu getiren kişiye daha çok dikkat edin derim dedikoduyu yapandansa taşıyan daha tehlikelidir.
İster atsın ister atmasın durum , sadece konu sahibini bağlar ..ama konu sahibi senin karakter özelliğinden çoook uzaklarda bir kadın.Ben bunu düşünüp bu gece uyuyamayacağına şimdiden eminimKötü enerjiye inanırım ama hayatımı ona göre yaşamam
Bu kadar ayrıntılı yazmanıza gerek yok. Eşiniz koca adam söküğünü kendi görebilir pekâlâ.
Dışarı çıkışınızı eşinize bağlamaya da ihtiyacınız yok, siz de isteyebilirsiniz ne var bunda?
Size bu uzaktan akraba dedikoduların anlatan ulaştiran kim? O ulaştıran kişi asıl sıkıntılı olan.
Kötü enerjiye inanırım ama hayatımı ona göre yaşamam
Kocanizdan mi bahsediyorsunuz ikiye giden oglunuzdan mi? Bu ne yasabah erkenden kalkar, eşimin kahvaltısını hazırlarım. O pek sevmediği halde kahvaltı etmeyi, kavga dövüş yediririm bir şeyler. Çıkmadan 360 derece döndürür, üstünü başını incelerim. Ütüde sıkıntı varmı, leke sökük vs. var mı? Yemek yapacağımda sorarım eşime ne yapayım akşama diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?