Millet başkasının hayatına bu kadar karışma hakkını nereden buluyor?

Çoluk çocuğa makarna yedirip 2.evi alangiller 3 kuruşluk eğlencemize burunlarını sokmasalar hiç olur mu? Olmaz.

Geziyorsam kocamla geziyorum. Tek de gezerim yiyorsam kocamın parasını yiyorum millete dert olmuş yazar paylaşırım

Bosver yahu, duyma gorme, bunu diyenlerin çoğu zaten kendi fesatliklarindan. Kendi eşleri sevmiyordur gezmeyi baskalari eşleriyle gezince cok geziyor oluyordur. Senin içtiğin çayın, yediğin tatlının parasını onlar mi veriyor da dertleniyorlar.
Bekarken gezersin laf ederler, evlenirsin gezersin laf ederler, çocuğunla gezersin laf. Hatta hic gezmezsin bu sefer de ne böyle hep evde oturuyorsunuz deyip yine laf ederler. Bitmez ki bunlar.

Ben hala bu kadar dertlenmenizi anlamadim ama hani derdiniz beni geziyor saniyorlar ben ayni zamanda super bir ev kadiniyim demekse kocama sabah kahvaltisi, aksam yemegi fotografini cekip durum atın.
Kv ve gorumcenizle buluşup kardeeesim, anneeeem yazıp durum atın.

Teşekkürler yorumlar için. Kolay kolay sert konuşmuyorum karşımdakilere, o yüzden belki. Eşim de sizler gibi diyor; yahu bırak konuşsunlar. Kaile alma. Erkek olanlardan konuşan olursa, onun cevabımı da ben veririm diye.

Ya ne bileyim gezen tozan durum atan görünce, ben güzel yorum atıyorum. Ne güzel diyorum, hep mutlu olsunlar.

Beni babannem ve halam büyüttü. Öyle çok gezen tozan biri de değildim, halan de neden bilmiyorum kendi başıma pek gitmem bir yerlere.

Ama eşim dediğim gibi gezmeyi seven insan. Tüm gün evrakların arasındayım, oturuyorum, bunalıyorum diyor. Ben de diyorum ne istiyorsan onu yapalım.

Yine Kv ve görümcem ile aram çok iyi. İşte atıyorum iki onlarla dolaşmaya çıkarım; biri eşimin annesi, diğeri kız kardeşi. Onlarla gezip dolaşmama bir şey demez ki.

Hani benim asıl takıldığım; başkasının hayatından sana ne? Ben de görüyorum tanıdıklardan gezen tozanı, asla kötü düşünmüyorum. Hayatlarına da karışmıyorum sonuçta beni alakadar eden bir durum yok ki...

insanlar başkalarının mutluluğuyla mutsuz mutsuzluguyla mutlu oluyor da ondan

Genelde bu gibi durumlar uzerine yorum getirenler,mutlulugunuzu ve duzenli giden hayatinizi cekemeyip kiskananlar oluyor..
Bazilari boyledir,kendi yasantilari calkantili ve problemli ise baskalarini kotulemeye baslarlar.
Ben duzelemiyorsam,onlar bozulsun..İyi olan ornekler ortadan kalksin,benim hatam gizli kalsin mantigiyla isliyor sistem..
İnsanlar kendi hatalarini baskalarina yansitmak konusunda egilimlidir..
Senin yerinde olsam bunlari umursayip konu bile acmazdim..

Kendiniz için yaşayın elalem doymuyor..

Talep ister sizden ister kocanızdan gelsin tamamen sizi bağlar. Konusamlarda sabaha kadar konussun aman sefam olsun deyip geçin.

Bu arada kulağınıza bu dedikoduyu getiren kişiye daha çok dikkat edin derim dedikoduyu yapandansa taşıyan daha tehlikelidir.

Ya ne bileyim etrafa böyle görünecek ne gibi izlenim vermiş olabilirim diye düşündüm bi an. Bizde de bazen tartışmalar olabiliyor ama eşim çok iyi huylu bir insan, ben de öyleyim. Kafalarımız uyuşuyor. Öyle lüks bir yaşantımız da yok. Ama ben kimsenin kötü olmasını istemem ki. Gösterişdir, hava atmadır sevmem. Adamın kötü alışkanlığı yok, bir iki tane erkek arkabası var arkadaş olarak ki onların da eşlerini tanırım, kalan zamanını benle geçiriyor. Ben hafta sonları gezdirmesini isterim, hafta içi çalıştığı için gerçekten bir kere bile demedim gezelim diye. En fazla çok yorgun değilsen Kv gile bi çaya gidelim derim. O da annesi, bi zahmet gitsin görsün :)

Ama o da haklı. Bütün gün bilgisayar başında, evraklar arasında ruhum bunalıyor, ayaklarım tutuluyor diyor. Şuraya gidelim, şunu yapalım diyor. Ben de tamam diyorum. Anı olsun diye de resim çekiyoruz...

Bu kadar ayrıntılı yazmanıza gerek yok. Eşiniz koca adam söküğünü kendi görebilir pekâlâ.
Dışarı çıkışınızı eşinize bağlamaya da ihtiyacınız yok, siz de isteyebilirsiniz ne var bunda?
Size bu uzaktan akraba dedikoduların anlatan ulaştiran kim? O ulaştıran kişi asıl sıkıntılı olan.

Bu lafları size getiren kim acaba? Hem merak edip takip ederler hem laf söylerler..Gizleyin wp durumunuzu o kişilerden, hikayeleri de istediğiniz kişilere kapatabiliyorsunuz göremesinler meraktan da çatlarlar elalemin dediğini niye bu kadar dert ediyorsunuz ki

Yok ya görümce dünyalar tatlısı bir kız. Hoşlandığı çocuğa kadar anlatır bana. O da benim gibi biraz saf türden, kötülük gelemz :) Zaten vermiş cevaplarını sizi alakadar etmez diye. Dünyalar tatlısı bir kız. Abisine karşı çok kez kolladım, ben kollarken o da hep abla sen karışma benim yüzümden aranız açılmasın derdi.

Kötü enerjiye inanırım ama hayatımı ona göre yaşamam
İster atsın ister atmasın durum , sadece konu sahibini bağlar ..ama konu sahibi senin karakter özelliğinden çoook uzaklarda bir kadın.Ben bunu düşünüp bu gece uyuyamayacağına şimdiden eminim

Ya sonuçta bi erkek, benim kadar dikkat etmez. Garip gelecek belki ama biraz takıntılıyım bu konuda. Hafta sonu tatilken nasıl giyip nasıl gideceğine karışmam ama işe giderken, ondan çok özenerim üstüne...

Kocanizdan mi bahsediyorsunuz ikiye giden oglunuzdan mi? Bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…