Millet kafayi kilomla bozmus

kilonuz gayet normal acaba kas yapınız mı ince?bunu da bir spor salonuna düzenli giderek,ağırlık çalışarak düzeltebilir siniz

Bana bu lafları etseler iltifat olarak alırım. NET Bence boy-kilo oranınız gayet normal. Zaten ileri ki yaşlarda el mahkum kilo alacağız. Bence kulaklarınızı tikamaktan başka birşey yapmayın.

çok hoşsunuz :)))) insanlar illaki konuşacak bir şeyler buluyorlar değil mi :)))))

Kime ne sizin kilonuzdan? Ben memnunum halimden deyip geçin.
Sağlığınız da yerinde Şükür. Kilo zarardan başka bir şey değil. Onlar' ın böyle demesi doğru dedikleri anlamına gelmiyor.

Beyninizi yikamalarına fırsat vermeyin. Kendisi zayiflamayanlar diğerlerini sismanlatmak istiyor da olabilir. Kimsenin içi bilinmez. Yapınız böyleyse zaten formunuzu korursunuz.

Sen zayıf değilsin ki
Boyum 154 hamilelikten önce 48 kiloydum ki idealim 47

Şimdi 56 kilo olmuşum yarım dünya gibiyim
Sen daha ne kilosu alacaksın zaten bence bi kaç
Kilo daha alsan vücut kitle endeksin alarm verir
Bir an yanlış mı okudum dedim, ama yok doğruymuş.
Boyuyla kilosu arasında 3 rakam fark olan insan kiloludur bir kere öyle değil mi yahu?
İnsanlar çıldırmış olmalı cidden, hayır bir de arkadaş da zayıf olduğuna inandırmış kendimi.
Boyuna göre zayıf sayılması için 35 kilo falan olması lazım

Emin misiniz?? Sizin algılarınızla oynamışlr bence.
Boyun 172, hayatımın büyük bir kısmını 55-56 kilo olarak yaşadım , o zaman bile kendimi aşırı zayıf hissetmiyordum.
Siz kaç kilo olmayı istiyorsunuz mesela? 60 falan olsanız baya baya şişman olursunuz

1.55'e 53 kg normal, vücut kitle endeksinde dahi normal çıkıyor. Kilo alırsanız top gibi görünürsünüz, bakmayın ailenize. Boyunuz kısa yani zayıf olmanız lazım. Bizde şişman çocuk bile sağlıksız bir durum olmasına rağmen sevilir. Et but seviyoruz, herkes obez olsun, bıngıl bıngıl gezsin bayılıyor teyzeler.

Yani ben de 39 kiloyum falan diyecek sandım
Kemik ağırlığı fazladır belki ama 53 kilo yine de normal yani boyuna göre zayıf denemez diye düşünüyorum

155 53 orta durumda. Daha fazla alırsanız top gibi olursunuz kendimden biliyorum 154 boyum 56-60 oldugumda bildiğin yarım dünyaydım. Onlar çok kilolu olduğu icin seni aşırı zayıf gibi görüyor ama değilsin. Daha fazla alma 49 -50 ye kadar düşebilirsin. Bir de ben asılı mesele olarak eşinin akrabaları geliyor sen hizmet ediyorsun beyefendi hazretleri neden yardım etmiyor sen hizmetçi misin? Lanet olsun konuşturmayayım deyip hepsini yapma degil hiç birşey yapmayabilirsin. Yemek dışardan getirsin kendi akrabası icin mesela.

Kardesleri yardim ediyordu hani ama onu soylerken bile lutfen sen otur bol bol yemek ye diyorlar gelde yemek ye. Yahu zaten yiyorum ben normalim buyutmeyin hep boyleydim ya diyorum yok yok halden duseceksin cok uzulduk diyorlar kizkardesleri.esime gelince dedigim gibi mesela supurge tutsa koltuklara vura vura yerleri cize cize is yapar. Makimeyi bosaltir mutlaka iki bardak kirilir indan tek istedgm sofrani kaldir iceride degil mutffakta ye baska turlu zarari var yarari yok

bunlari agirlikli mi yiyorsunuz. bunlar faydali degil ki. bunlari asiri tuktmenz de dogru degil. siz bi diyetsyene gtsenze. saglikli kilo vermk kadar almak da onemli. et tuketiminiz nasil?
Iste galiba hata burda et ve tavuk cok az yiyorm balik yerim ama haftada iki yada uc sevdigim icin yerim

Anladım neyse kardeşleri yardım ediyormuş. O durum bende de var 154 boy 53-52 arasyım 49 48 oldugumda eve gidiyorum annem zorla yediriyordu herseyi önüme getiriyor halsiz kalırsın çok zayıfsın deyip. 65 kilo oldugumda da yediğim ekmeğe yemesen mi diyordu başkasına çok bakmamak lazım :) Ben diyet grubuna girdim şu an 46 kilo olmak için çünkü bu boya bu kilo biraz top gibi gösteriyor maalesef.

Canım yaaa
Ben de bi yerden sonra amaaaan ne güzel işte canım çeke çeke yiyorum..diyordum kiiii:/ doğum yapalı bir buçuk yıl oldu,aldığım 20 küsür kilo gitti ama tipim bozuldu:/ kilo bişey değil veriliyor ama şekle girmek mesele..hele ki bebekli hayatta..ben ettim sen etme,ipin ucunu kaçırma

İnsanları memnun etmek imkansız. Balık etli ya da kilolu olsan bu sefer de "zayıfla biraz" diyeceklerdi. Her şeye bir kusur bulacaklar illa ki.Umrunda bile olmasın lütfen.

bende kilo vermek için can atıyorum.... ve dahası herkes de benim kiloma taktı kaynanam eski gelin degil bu şişko diyo bana

1.55 boyla 53 kilo nasıl zayıf olabilir onu kafamda canlandırmaya çalışıyorum.
Ben 1,64 boya 47dim çok mutluydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…