- Konu Sahibi akasayalar
-
kilonuz gayet normal acaba kas yapınız mı ince?bunu da bir spor salonuna düzenli giderek,ağırlık çalışarak düzeltebilir sinizKizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Bana bu lafları etseler iltifat olarak alırım. NETKizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler
çok hoşsunuz :)))) insanlar illaki konuşacak bir şeyler buluyorlar değil mi :)))))ben de bu bayram bunu anladım.işi gücü olmayan ,boş beleş insanlar,başkalarının fiziksel görünümüyle kafayı bozarlar.bunlar hep işsizlikten...
56 yaşında,yakında torun torba sahibi olacak kadınım.bundan bir yıl önce zayıftım.(bana göre normal)52-53 kilo.bana yüzün çok çökmüş diyenler mi ararsınız,yok hasta mısın,hastalıklı mısın diyenler mi ararsınız,her gördüğünde ince ince süzenler mi arasınız,sanki bekar oğullarına gelin alacaklar.
bu kış yediğim serumlardan,kullandığım vitaminlerden dolayı malesef kilo aldım.bu bayram da aaa ne kadar kilo almışsın,kolun, bacağın ne kadar kalınlaşmış dediler aynı kişiler.kendimi bir türlü beğendiremedim,velhasıl.boşverin geçin.
Kizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler
Bir an yanlış mı okudum dedim, ama yok doğruymuş.Sen zayıf değilsin ki
Boyum 154 hamilelikten önce 48 kiloydum ki idealim 47
Şimdi 56 kilo olmuşum yarım dünya gibiyim
Sen daha ne kilosu alacaksın zaten bence bi kaç
Kilo daha alsan vücut kitle endeksin alarm verir
Emin misiniz?? Sizin algılarınızla oynamışlr bence.Direk desifre olurumunlulerdende kimse yokki ornek vereyim.soyle soyliyim ebru salliyi genelde begenmem spor yaptigi halde. Ben onun kisa boyulusum kollar bacaklar ayni onun gibi zayi hatta belki daha zayif.Benim kalcam biraz daha dolgun ona gore. Geri kalan bacaklarim ince
Bir an yanlış mı okudum dedim, ama yok doğruymuş.
Boyuyla kilosu arasında 3 rakam fark olan insan kiloludur bir kere öyle değil mi yahu?
İnsanlar çıldırmış olmalı cidden, hayır bir de arkadaş da zayıf olduğuna inandırmış kendimi.
Boyuna göre zayıf sayılması için 35 kilo falan olması lazım
Kardesleri yardim ediyordu hani ama onu soylerken bile lutfen sen otur bol bol yemek ye diyorlar gelde yemek ye. Yahu zaten yiyorum ben normalim buyutmeyin hep boyleydim ya diyorum yok yok halden duseceksin cok uzulduk diyorlar kizkardesleri.esime gelince dedigim gibi mesela supurge tutsa koltuklara vura vura yerleri cize cize is yapar. Makimeyi bosaltir mutlaka iki bardak kirilir indan tek istedgm sofrani kaldir iceride degil mutffakta ye baska turlu zarari var yarari yok155 53 orta durumda. Daha fazla alırsanız top gibi olursunuz kendimden biliyorum 154 boyum 56-60 oldugumda bildiğin yarım dünyaydım. Onlar çok kilolu olduğu icin seni aşırı zayıf gibi görüyor ama değilsin. Daha fazla alma 49 -50 ye kadar düşebilirsin. Bir de ben asılı mesele olarak eşinin akrabaları geliyor sen hizmet ediyorsun beyefendi hazretleri neden yardım etmiyor sen hizmetçi misin? Lanet olsun konuşturmayayım deyip hepsini yapma degil hiç birşey yapmayabilirsin. Yemek dışardan getirsin kendi akrabası icin mesela.
bunlari agirlikli mi yiyorsunuz. bunlar faydali degil ki. bunlari asiri tuktmenz de dogru degil. siz bi diyetsyene gtsenze. saglikli kilo vermk kadar almak da onemli. et tuketiminiz nasil?yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele.
Iste galiba hata burda et ve tavuk cok az yiyorm balik yerim ama haftada iki yada uc sevdigim icin yerimbunlari agirlikli mi yiyorsunuz. bunlar faydali degil ki. bunlari asiri tuktmenz de dogru degil. siz bi diyetsyene gtsenze. saglikli kilo vermk kadar almak da onemli. et tuketiminiz nasil?
Anladım neyse kardeşleri yardım ediyormuş. O durum bende de var 154 boy 53-52 arasyım 49 48 oldugumda eve gidiyorum annem zorla yediriyordu herseyi önüme getiriyor halsiz kalırsın çok zayıfsın deyip. 65 kilo oldugumda da yediğim ekmeğe yemesen mi diyordu başkasına çok bakmamak lazım :) Ben diyet grubuna girdim şu an 46 kilo olmak için çünkü bu boya bu kilo biraz top gibi gösteriyor maalesef.Kardesleri yardim ediyordu hani ama onu soylerken bile lutfen sen otur bol bol yemek ye diyorlar gelde yemek ye. Yahu zaten yiyorum ben normalim buyutmeyin hep boyleydim ya diyorum yok yok halden duseceksin cok uzulduk diyorlar kizkardesleri.esime gelince dedigim gibi mesela supurge tutsa koltuklara vura vura yerleri cize cize is yapar. Makimeyi bosaltir mutlaka iki bardak kirilir indan tek istedgm sofrani kaldir iceride degil mutffakta ye baska turlu zarari var yarari yok
et tuketin. arti protein onemli.Iste galiba hata burda et ve tavuk cok az yiyorm balik yerim ama haftada iki yada uc sevdigim icin yerim
Canım yaaaGerçekten miii teşekkür ederim moral oldu bana şu an. Kendime yarım dünya olmuşum gibi geliyor amaaa
Dünyayı yiyesim varhayatımda ilk kez iştahlı biri oldum valla çok güzelmiş yemekler daha önce hiç böyle lezzetli gelmiyodu
Bacaklarim cop gibi1.55 boyla 53 kilo nasıl zayıf olabilir onu kafamda canlandırmaya çalışıyorum.
Ben 1,64 boya 47dim çok mutluydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?