• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milletimin erkekleri neden bu kadar abaza?

allice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
1.560
1.388
163
Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!

Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.

sağlıklı cinsel deneyimleri yok. her biri cinselliğe aç. toplumumuz da çok kapalı. onlar ne yapsın. dışarı çıkıp kadınlarla tanışıp sevgili olamıyorlar. bir kadını beğenip onun beğenisini kazanabilecek inceliklerden de uzaklar. onlar için beğeni kazanmak demek, yoldan geçen her kadına hayvan sesleri çıkarmak demek. maymun gibi sesler çıkarınca kadının dönüp bakacağını tamam gel şu ağaç dalında çiftleşelim diyeceğini zannediyorlar.

sağlıklı cinsel deneyimleri yok. her biri cinselliğe aç. toplumumuz da çok kapalı. onlar ne yapsın. dışarı çıkıp kadınlarla tanışıp sevgili olamıyorlar. bir kadını beğenip onun beğenisini kazanabilecek inceliklerden de uzaklar. onlar için beğeni kazanmak demek, yoldan geçen her kadına hayvan sesleri çıkarmak demek. maymun gibi sesler çıkarınca kadının dönüp bakacağını tamam gel şu ağaç dalında çiftleşelim diyeceğini zannediyorlar.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Süper yorum. Teşekkürler.

Vallahi ben de anlayamıyorum, kadın olsun da farketmiyor onlara. Bir de yolda yürürken mesela topluca geliyorlar 3 5 kişi hepsi birden bir bakıp süzüp laf atma olayı. Demiyorlar ki benim de anam bacım akrabam var. Ama bunları bu hale biz getirdik, gerek yasalar gerek de kadınların kızların korkaklıkları. Ben mesela çok korkağımdır karanlıkta tek başıma hayatta yürüyemem bunlar gibilerin gazabını düşündüğüm için. Millet olarak da erkek çocuğunu kız çocuğundan daha farklı yetiştiriyoruz. Kızlar eve tıkılsın. Erkek naparsa yapsın erkektir diyoruz. Yani büyük çoğunluğu böyle. Bence sebepler bunlar gibi. Başıboş, rahat yetiştiriliyor erkekler.

ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.

merhaba nasılsınız ......da okul müdürüyüm 38 yaş evliyim tanışabilir miyiz?
Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi? :KK54:
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor :KK70:
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?

ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.

Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi? :KK54:
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor :KK70:
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?
:KK70::KK70::KK70:iyiymiş:KK70:

Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!

Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.
Çünkü tabular arasında sıkışarak büyüyen hatunların içinde,
""sen Aslansın, Sen yaparsın, sen erkeksin, koçum benim beee,
Erkek oğlum hadi göster mahalleye elinin kirini""
diye büyütülüyorlar.
Ve tabi ki bir bok yapamıyorlar.
Mevzu aslanlıktan çıkıp, çöpte yemek arayan fareye dönüyor da ondan...

Hah işte, sitelerden biri de oydu. Çok şükür erkek profilime şimdiye kadar sulanan olmadı :KK57:

Çok yaşayın çok güldüm gece gece :D:mad:

Hah işte, sitelerden biri de oydu. Çok şükür erkek profilime şimdiye kadar sulanan olmadı :KK57:

:) değişik bir güruh var orda, otomatiğe bağlamış gibi tanışma mesajları atıyorlar. Geri dönüş illa ki vardır diye düşünüyorum devam ettiklerine göre. Nöbettekileri falan anlıyorum hadi, online gördüğüne çakıyodur mesajı ama ordaki ve diğer yerlerdeki bu manasız tanışma isteğini ben de anlamlandıramıyorum. Facebook, twitterda foto var en azından, beğenirsin yanaşırsın vs. ama erkekler gizemi mi seviyor nedir? Erkek profiline mesaj atayım tanışalım belki de kadındır, beni tanıyınca kendini tutamaz, kadın olduğunu itiraf eder :KK62: saat gibi işleyecek şeytani bir plan gerçekten. :confused:

:) değişik bir güruh var orda, otomatiğe bağlamış gibi tanışma mesajları atıyorlar. Geri dönüş illa ki vardır diye düşünüyorum devam ettiklerine göre. Nöbettekileri falan anlıyorum hadi, online gördüğüne çakıyodur mesajı ama ordaki ve diğer yerlerdeki bu manasız tanışma isteğini ben de anlamlandıramıyorum. Facebook, twitterda foto var en azından, beğenirsin yanaşırsın vs. ama erkekler gizemi mi seviyor nedir? Erkek profiline mesaj atayım tanışalım belki de kadındır, beni tanıyınca kendini tutamaz, kadın olduğunu itiraf eder :KK62: saat gibi işleyecek şeytani bir plan gerçekten. :confused:

Bir sürü arkadaşlık sitesi var, yada daha böyle sohbet ortamı olan oyun gurupları var. Mantıklarını anlamıyorum, aradığın kadınsa git orada hazır bekleyenler var zaten. Ne diye vakit harcarsın ki başka yerlerde!
Adamın biriyle yirminci elimi oynadım tek muhabbetimiz, kazanınca tebrik ve teşekkürden ibaret. Ne güzel dedim, beyefendi olanı da var. Derken face üzerinden girmiş bir gün, aa o da benim gibi erkek adı kullanan bir bayan :KK24: çıktı.

Son düzenleme:
Bir sürü arkadaşlık sitesi var, yada daha böyle sohbet ortamı olan oyun gurupları var. Mantıklarını anlamıyorum, aradığın kadınsa git orada hazır bekleyenler var zaten. Ne diye vakit harcarsın ki başka yerlerde!
Adamın biriyle yirminci elimi oynadım tek muhabbetimiz, kazanınca tebrik ve teşekkürden ibaret. Ne güzel dedim, insan olanı da var. Derken face üzerinden girmiş bir gün, aa o da benim gibi erkek adı kullanan bir bayan :KK24: çıktı.

Bu daha güzelmiş :KK19:

İnternette kadın yoktur mottosu bir yandan, erkeklere denk gelmek istememeleri ama ne olur ne olmaz diye olta attıklarının erkek çıkması bir yandan (bizim gibiler sayesinde), kadın kimliğiyle yazanı aslında erkek zannediyorlar bir yandan (çoğu zaman öyle) Sözlüklerin birinde "mausla kız nicki okşamak" diye başlık görmüştüm o aklıma geldi birden, onlara da yazık :KK70:hani nerde kadınlar diyerek deliriyorlar herhalde.

Benim basima hic gelmedi nedense,
hatta teknolojiyle icice bir forumda tiras makinesi soruyordum, erkeklerle baya baya muhabbet edip urun danisiyordum,
konu ta ki kasiklara gelinceye kadar...
"Hocam ben anlamam o isten, cinsiyet kurtarmiyor" diyince ozelini actiklari icin mi utandilar anlamadim, sifir sakal tiras makinesi arayislarimlarim husranla sonuclandi : ))))
Oysa erkek ardasima hediye alactim...

hatta teknolojiyle icice bir forumda tiras makinesi soruyordum, erkeklerle baya baya muhabbet edip urun danisiyordum,
"Hocam ben anlamam o isten, cinsiyet kurtarmiyor" diyince ozelini actiklari icin mi utandilar anlamadim, sifir sakal tiras makinesi arayislarimlarim husranla sonuclandi : ))))

dh de sıcak fırsat kovalayan kadın mı olur bea :KK57: inlerine girmişsin resmen:rolleyes:

Erkek forumuna girdiklerinde kız bulamayacaklarını kabullenip de geliyorlar demek ki, giren de sizin gibi zaten erkek arkadaşı olan oluyor, boşuna heyecan yapmıyorlar :KK45:

dh de sıcak fırsat kovalayan kadın mı olur bea :KK57: inlerine girmişsin resmen:rolleyes:
Cok tatlilar ama,
eslerinin saclarindan sikayet edenler ve tum kadin bakim urunlerinin ucuz ve kullanislisini arayanlar,
Uzun saclarina bakim yapamayan erkekler,
kahve makinesini esleriyle paylasamamakla kalmayip, kapsuller pahali diye kendi yontemlerini gelistirenler,
Neyi nasil tamir edeceklerini bilemeyip felegi sasanlar,
Hele cikmayan lekeler en buyuk dertleri...
Ayrica abazanlarla kendi aralarinda cok fena dalga geciyorlar : ))))
Sicam firsatlardaki heyecanlarina ise katila katila guluyorum, istanbulda semt semt gezip ucuzunu arayani gectim, urunu almak icin yaktigi benzini akil etmeyi evs gelince is isten gectikten sonra dusunenler var,
kadin olacagimi da hic dusunmemisler, cok iyi akillar veriyordum oysa ki : )))

Canım bir ara benim bası geldi hatta burda kadınlar kulübünde..
bir gün bu saatlerde dolanıyordum işte forumları okuyordum dank bir msj geldi.
mrb .bende mrb buyrun dedim dediklri su ..
ayyy canım benim 2 gün sonra düğünüm var uyku tutmadı dedi ..
bende inandım kız gibi konusuyor ..
sonra benim bir evli bayanı fikirlerine ihtycm var dedi ..
ic camasırı filan ..
aeastrdm dügün icn en iyi olanını yolladım işte...
sonra off nişanlım beni cok korkutuyor ilk gün icn filan dedi..
bende dank etti işte sen erkeksin saydırmaya basladım cinsel organını yolladı intikam almk icn serefsz ...
bende inşallah kopar, kapı arasına sıkıstırırsın gerdege gireme inşallah hakkımı helal etmiyorum dedim görseniz abla nr olur hakkını helal et filan etmeye basladı kızlar cok sinirlndm kibledim hemn snradan hakkı bende kalmassın die helal ettim ama icimden degil ..

Canım bir ara benim bası geldi hatta burda kadınlar kulübünde..
bir gün bu saatlerde dolanıyordum işte forumları okuyordum dank bir msj geldi.
mrb .bende mrb buyrun dedim dediklri su ..
ayyy canım benim 2 gün sonra düğünüm var uyku tutmadı dedi ..
bende inandım kız gibi konusuyor ..
sonra benim bir evli bayanı fikirlerine ihtycm var dedi ..
ic camasırı filan ..
aeastrdm dügün icn en iyi olanını yolladım işte...
sonra off nişanlım beni cok korkutuyor ilk gün icn filan dedi..
bende dank etti işte sen erkeksin saydırmaya basladım cinsel organını yolladı intikam almk icn serefsz ...
bende inşallah kopar, kapı arasına sıkıstırırsın gerdege gireme inşallah hakkımı helal etmiyorum dedim görseniz abla nr olur hakkını helal et filan etmeye basladı kızlar cok sinirlndm kibledim hemn snradan hakkı bende kalmassın die helal ettim ama icimden degil ..
Insallah kopar ve kapiarasinda sıkısir bolumune cok guldum : )))) cok hos anlatmissiniz...
saf saf bi de helallik istemis,
ne insanlar var yahu! : )))

Cok tatlilar ama,
eslerinin saclarindan sikayet edenler ve tum kadin bakim urunlerinin ucuz ve kullanislisini arayanlar,
Uzun saclarina bakim yapamayan erkekler,
kahve makinesini esleriyle paylasamamakla kalmayip, kapsuller pahali diye kendi yontemlerini gelistirenler,
Neyi nasil tamir edeceklerini bilemeyip felegi sasanlar,
Hele cikmayan lekeler en buyuk dertleri...
Ayrica abazanlarla kendi aralarinda cok fena dalga geciyorlar : ))))
Sicam firsatlardaki heyecanlarina ise katila katila guluyorum, istanbulda semt semt gezip ucuzunu arayani gectim, urunu almak icin yaktigi benzini akil etmeyi evs gelince is isten gectikten sonra dusunenler var,
kadin olacagimi da hic dusunmemisler, cok iyi akillar veriyordum oysa ki : )))

Dediklerin doğru tamamen:KK70: kk daki sinsi erkek üyelerinin aldığı haz gibi bir şey orda dolanmak :cool:

Çeyiz düzerken araştırma yükü bendeydi, geçirdiğim uzun saatlerin ardından spotçular çarşısında dolanıyor gibi hissettim sanki her bir yandan gömlekli esnaflar ne aramıştınız, yardımcı olalım diye soruyor gibi geldi.:KK17:

Normalde elektrik süpürgesi nasıl tutulur bilmeyen adamların, abi elektrik süpürgesinde ben şu markayı öneriyorum benim hanım artık hiç toz sorunu kalmadığını söylüyor derkenki samimiyetine gülsem mi, ağlasam mı bilememiştim. Muhtemelen mutfağın yerini bilmeyen bir adamdan aldığım tavsiyeyle buzdolabını aldık memnunuz, satın almak için gittiğimizde bizden önceki çiftin kadın olanı alacağımız model için buzdolabında ucuza kaçılmaz, böyle bir teknolojiyi duymadık bile, kandırıyor musunuz bizi? dedi, çok pis kazıklandılar aldıkları eski modelle, iç hacim, litre ve gelecek fatura olarak :KK48:

Erkeklerin ben de biliyorum küçük ev aletlerini!! parasını ben veriyorum sonuçta :KK61:dışavurumu mu nedir?
Patlıcanı arabasının egzosunda közleyen birini de ben gördüm (karısı nebiçim uyuz olmuştur =)

Back
X