• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milletimin erkekleri neden bu kadar abaza?

Milletimin erkekleri ha!

Hemen aşağılayın milletimizin adamlarını, zaten dünyanın başka hiçbir ırkında bu tip eğilimler olmuyor değil mi?

Ayıp ya...

Su an burada yutdısından da insanlar olmasına ragmen %90'ımızın yasadıgı yer Türkiye , ondan yazmıs olabilir mi aceba?

: )

Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!

Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.

Milletimin erkekleri diye daraltmaya bile gerek yok dünya üzerinde yaşayan tüm erkek cinsi böyle :)

Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!

Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.

Her millette abazan erkek var aslinda Amerika'da da Avrupa'da da var boyle erkekler. Aradaki farki yaratan Turkiye'de biraz daha fazla var.:) Bir diger fark da bircok Turk erkegi nerede sosyallesilir bilmiyor. Soz gelimi Ingiltere'de sosyallesmek, kendine sevgili yapmak isteyen ya da amiyane tabirle eve kiz atmak isteyen bir erkek publara gider, Turkiye'de bircok erkek otobuste, parkta, firinda, yolda yururken... sosyallesmeye calisiyor. E bu da ilginc manzaralari beraberinde getiriyor.:KK53:
Yoksa her milletin icinde abazan erkekler var, kimisinda daha az kimisinde daha cok... :KK69:

Son düzenleme:
ok, memurlar.net teki erkek olduğu bariz profilime gelen mesajı ifşa edeyim o zaman.

merhaba nasılsınız ......da okul müdürüyüm 38 yaş evliyim tanışabilir miyiz?
Adam haklı yani memur mu evet, ben de ordaysam memurum, neden tanışmayalım değil mi? :KK54:
Ben, "eyvallah kardeşim, tabi tanışalım ben de ahmet." deyince neden ikinci mesaj gelmiyor :KK70:
Hani tanışcaktık, nerde o seviyeli sıcacık muhabbet, 457.ye tabiliği konuşcaktık hani, neden benim hayallerimi yıkıyorsun?
kız 457 değil 657 allah cezanı vermesin .

bu terbiyesizlerin anasına bacısına biri böyle sarksa çok namuslu geçinirler ama :KK59::KK59:

önce "senin o sitelerde ne işin var?" derler.
abi yengenin facebooku açık kalmış diye espiri yapan insanlardan bahsediyoruz :KK53:
Bir dahaki okul müdürü mesajına, tanışalım meselktaşım, ben de talim terbiye kurulu müfettişiyim diye başlayayım:p

sana öyle tipler denk geldiğine göre sen de önce kendini sorgula belki sende abazasın

er

erkekler nabza göre şerbet veriyor kadına göre davranıyor kadın bozuk olunca

Milletimin erkekleri ha!

Hemen aşağılayın milletimizin adamlarını, zaten dünyanın başka hiçbir ırkında bu tip eğilimler olmuyor değil mi?

Ayıp ya...

İngiltere'de daha uzun olmak şartıyla, Almanya ve Avusturya'da yaşadım. Kimse kimseyi sözlü taciz edemez, hele hele fiziksel taciz olursa hoplatırlar adamı. Yolda yürürken, otobüste, markette, şurda burda rahat rahat dolaşırsın. Bir erkek kadından hoşlandıysa ya da tam tersi bir kadın erkekten hoşlandıysa gider yanına kibar kibar konuşur, istemiyorsan teşekkür ederim dersin o da teşekkür eder gider. Türkiye'ye geldiğimde dışarıda devamlı bir vukuat oluyor. Tiksinç hareketlerle sadece taciz amaçlı sesler çıkarıyorlar. Hoşlandıysan konuş ben hayır ya da evet derim gidersin. Ama amaç arkadaşlık kurmak değil sadece o yaklaşımıyla yaşananları hafızasına kaydetmek ve evinde çeşitli fanteziler kurmak.

Evet bu bir ırk meselesi değil. İngiltere'de 72 milletten insan yaşıyor. Bu cahillik, gelişmemişlik, kültür meselesi. Erkeklerde davranış bozukluğu var, hayatlarında hiç kadın görmemiş gibi hallere bürünüyorlar. Elbette tüm ülkem erkekleri değil, ama toplumsal yaşamda gün aşırı karşılaşacak kadar da yoğunlar. Biz çocuklarımızı eğiteceğiz, kibar olmalarını, insancıl yaklaşmalarını öğretmeliyiz. Cinselliği tabuluktan çıkarmalıyız. Böylece cinsellikle ilgili en ufak bir emarede (kadın eti) hemen davranış bozukluğu göstermesinler.

sana öyle tipler denk geldiğine göre sen de önce kendini sorgula belki sende abazasın
er

mesajlarınızı okuyunca ilk önce çok şaşırdım, sonradan anladım troll olduğunuzu :KK66:
evet evet kadın bozuk olunca.... evet öyle tiplere denk gelenlerde bozukluk abazalık var evet evet :KK66:
aynen devam...

mesajlarınızı okuyunca ilk önce çok şaşırdım, sonradan anladım troll olduğunuzu :KK66:gnu
evet evet kadın bozuk olunca.... evet öyle tiplere denk gelenlerde bozukluk abazalık var evet evet :KK66:
aynen devam...
mdasn
troll sensin bence fakede olabilirsn merak etsem toll olsam senin gibi konular açarım anlama kıtlığın var yani demek ki sen de o tiplerin olduğu ortamdasn ki senı buluyorlar egon çok yuksek ya zavallı yorumu kaldıramaynca troll diye avut kendni ha bu arada troll değilim ama sana öğreteblrm ne oldğnu

mdasn
troll sensin bence fakede olabilirsn merak etsem toll olsam senin gibi konular açarım anlama kıtlığın var yani demek ki sen de o tiplerin olduğu ortamdasn ki senı buluyorlar egon çok yuksek ya zavallı yorumu kaldıramaynca troll diye avut kendni ha bu arada troll değilim ama sana öğreteblrm ne oldğnu

tamam :KK25:

ben size demedim ki,diğer bayana demiştim bozuk kadın dediği için :KK22:

offf burası iyice karışmış.
bozuk kadın diyen ben değilim, asla asla asla hiçbir kadına bozuk kadın diyemem, o kadar seviyesiz olamam. bozuk kadın diyen kişi Naz571

er

yorum yapmadan önce biraz okuyun kim hangi cümleyi demiş bakın yahu.

ben Naz571 kişisi trollük yaptığı için "haha haha evet kadın bozuk olunca" dedim.
çok değil bir iki mesaj öncesini okunursa kolaylıkla anlaşılabilir.

benim devreler iyice yanmadan konudan çıkıyorum, size iyi kopmalar..

offf burası iyice karışmış.
bozuk kadın diyen ben değilim, asla asla asla hiçbir kadına bozuk kadın diyemem, o kadar seviyesiz olamam. bozuk kadın diyen kişi Naz571

yorum yapmadan önce biraz okuyun kim hangi cümleyi demiş bakın yahu.

ben Naz571 kişisi trollük yaptığı için "haha haha evet kadın bozuk olunca" dedim.
çok değil bir iki mesaj öncesini okunursa kolaylıkla anlaşılabilir.

benim devreler iyice yanmadan konudan çıkıyorum, size iyi kopmalar..
aa çok pardon.:oops:
ben siz yazdınız sandım.
tabiki siz haklısınız.
ayrıca o bayanın kullandığı kelimeyle sizin trol demeniz arasında dağlar kadar fark var.
ve ayrıca çocukça olmuş.
o da bana trol dedi ama diyerek.
gerçekten saçma olmuş.
İnşallah gerçekten de öğretmen değildir. :KK17:

Back
X