• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milletimin erkekleri neden bu kadar abaza?

İlgilendirir, çünkü konu sahibi benim.
ben kadın bozuk olunca yani oyle kadınları kastettim seni tanımıyorum ki şahsına yönelik bi şey demedim beni yanlış anladın

Bu daha güzelmiş :KK19:

İnternette kadın yoktur mottosu bir yandan, erkeklere denk gelmek istememeleri ama ne olur ne olmaz diye olta attıklarının erkek çıkması bir yandan (bizim gibiler sayesinde), kadın kimliğiyle yazanı aslında erkek zannediyorlar bir yandan (çoğu zaman öyle) Sözlüklerin birinde "mausla kız nicki okşamak" diye başlık görmüştüm o aklıma geldi birden, onlara da yazık :KK70:hani nerde kadınlar diyerek deliriyorlar herhalde.
ahahah mausla kız nicki okşamak mııı aneeem koptum ya o kadar çaresiz kalmış zavallım adbdasdndsmasds

sana öyle tipler denk geldiğine göre sen de önce kendini sorgula belki sende abazasın

ben kadın bozuk olunca yani oyle kadınları kastettim seni tanımıyorum ki şahsına yönelik bi şey demedim beni yanlış anladın

Mutlaka oluyordur fakat ben daha çok bizim milletinkilerle karşılaşıyorum. Yanlış da anlaşılmasın aşağıladıklarımız tüm erkek nüfusu değil, sadece abazalıktan düz duvara tırmanmaya çalışanlar.

benim sinirlendğm nokta sanal alemde birçok bayan erkeği yoldan çıkaryr ne bayanlar var ya hep suç erkeklerde mi

Haklısınız o konuda bir şey diyemem ancak benim rahatsızlığım kadınların değil, erkeklerin tacizleri.

Neyse boşver, uzatmayalım. :)
ben yorumu hızlı yazdm herhalde yanlış anlaşldm ama sana bi şey demedim ben hani hep erkekler değil abaza bayanlar da var demek istemş
Haklısınız o konuda bir şey diyemem ancak benim rahatsızlığım kadınların değil, erkeklerin tacizleri.
gençlik iyi bi yere gitmiyor zaten Allah kötülerden sakındırsın

Polemik, hakaret yasaktır, uyarı almak istemiyorsanız lütfen konuyu site kuralları dahilinde tartışınız.

tüm suç erkeklerdemi diyenler işte bu zihniyetin sorumlularıdır böyle erkekten çok erkekçi geçinenler yüzünden erkekler her türlü sarkıntılık cesaretini kendinde buluyor.

Girdiğiniz tüm forumlardaki konularda üyelerle tartışıp, ondan sonra da pervasızlıktan bahsetmeniz bence ironik olan
:KK70::KK70::KK70:

Ona münazara denir. Forumların amacıda budur. Ama sizin gibiler her diyaloğu tartışmaya dönüştürüyorlar.

İşin içinden çıkamayınca da karşı tarafa seviyesizce sarıp cümlelerinin sonuna da gülücükler saçıyorlar.

Muhatabım değilsiniz.

Bu arada bizim adamlarımızın bir İngiliz kadar namusu yok öyle mi? Matah bir şeymiş gibi gidip başka milletlerden örnekler verip insanımızı aşağılamaya kalkıyorsunuz. Aksini düşünen insanlara da saldırıyorsunuz.

Madem çok namuslu elin İngiliz' i Amerikalısı neden kadın vücudunu kullanıp o iğrenç filmleri çekip sektör oluşturuyorlar?

İşinize gelmeyince atla eşek birbirine karışıyor değil mi?

Kendinize saygı duyun biraz.

Son düzenleme:
Ona münazara denir. Forumların amacıda budur. Ama sizin gibiler her diyaloğu tartışmaya dönüştürüyorlar.

İşin içinden çıkamayınca da karşı tarafa seviyesizce sarıp cümlelerinin sonuna da gülücükler saçıyorlar.

Muhatabım değilsiniz.

Bu arada bizim adamlarımızın bir İngiliz kadar namusu yok öyle mi? Matah bir şeymiş gibi gidip başka milletlerden örnekler verip insanımızı aşağılamaya kalkıyorsunuz. Aksini düşünen insanlara da saldırıyorsunuz.

Madem çok namuslu elin İngiliz' i Amerikalısı neden kadın vücudunu kullanıp o iğrenç filmleri çekip sektör oluşturuyorlar?

İşinize gelmeyince atla eşek birbirine karışıyor değil mi?

Kendinize saygı duyun biraz.

He he

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok güzel anlatmışsın durumu,bende böyle düşünüyorum etrafımız abazalarla dolu biteceğine giderek çoğalmakta,

eğitim şart diyecem de bazısını eğitim de düzeltmiyor içlerinde var adamların:KK45:

Gayet ciddi forumlara dahil oluyorum iş veya sağlık için. Daha sorularımı bile sormadan 10 mesaj "Selam", "Nasılsın?". "Tanışalım mı?". Online oyun oynuyorum, hani şu bilgi, vs gerektiren zeka oyunlarından, daha ilk elden "N'ber?". "Nerden?". Sana ne kardeşim, sohbete gelsem başka site, program mı yok!

Değiştirdim profillerimi, erkek ismi aldım, cinsiyeti erkek yaptım. Bu seferde forumlarda sorularıma cevap alamıyorum, oynayacak adam bulamıyorum. Derken pala bıyık bir amcayla başladık. İkinci el geldi soru, "yaş kaç?", "boyun kilon?". "üzerinde ne var?". Hösst oldum. Hayır etrafta karı kız olmayınca kendi hemcinsinize düşecek kadar mı azdınız? Eminim evde de sizin ilginizi bekleyen bir karınız vardır ve siz çocuğunuza göstereceğiniz ilgiyi bile sanal ortamda, kuyruk peşinde gezerek geçiriyorsunuz. Gıcık oldum gece gece.

Oradan ne kadar kız ve erkek bir biri ile tanışıp yatağa geçiyor bilsen evliler dahil direk şansını deniyorlar benim arkadaşım neler yaptı o sosyal siteler de tabi en son sağlam kayaya çarptı hayatı kaydı o ayrı kısaca işte bi şans denemesi sen cevap vermesen başkası veriyor.

kadın kuyruk sallamasaya getirmişler meseleyi acaba şu kızlar nasıl kuyruk sallamışlar biri açıklarmı?

k%C4%B1z-karde%C5%9Fine-tecav%C3%BCz-eden-imam_530910.jpg

Back
X