Milletin Kayinbabasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ıyı kocan var ya masallah, allah ondan razı olsun. Babanın da mekanı cennet olsun ınsallah.
Kocan da sende evlatlarınızdan aynı guzellıklerı gorun ınsallah.

Eşin sanki ileriyi hesap ederek seninle evlenmiş.Mal mülk verir ailen diye yazık.Sonucta kardeşin babanla çalışıyor neden ikisinin emeğini sana versinler ki verenler vardır ama hak konusunda burada bir sıkıntı yok.Eşinin hiç ihtiyacı yokken gösterdiği aç gözlülük tiksindirici...

şöyle ki benim babamla abimde aynı sektörde ve kazançları iyi çok şükür. ama anaları ağlıyor çalışırken. fazlasını bile hakediyorlar. biz biraz fazla uçtuğumuz zaman eşimle her ne olursa olsun konu benim babamdan destek alıyoruz. mesela baba yarın 2000 verir misin 15inden sonra vericem gibi. 15 inden sonrada babam istemez eşim ısrarla geri verir. bunun kayınpederle bir alakası yok bence. tok bir damatsa eğer akıtır kayınpeder. ama açsa su vermez bence. eşiniz bu olayı çok büyütmüş ister verir ister vermez ona ne ki. benim ablam ev aldı babam yardımda bulundu,eşim çok sevindi Allah razı olsun babandan ne iyi etti diye. çünkü tok. çünkü evlenmeden önce tarttım. şimdi ailem bana gelince elleri kolları dolu geliyorlar eşim çocuk gibi ellerinden alıyor aa baba bana ne aldın diye konusmayı deneyıp sonuc alamadıysanız yöntem değiştirin sesinizi yükseltin. kavga sevmiyorum demişsiniz ama üzülmekten iyidir.

Çok saçma eşinize ne oluyor hem hadi babanız verdi o sizin mal varlığınız o na ne olmuş hiç bir hak sahibi değil iyikide böyle bir konuda gördüm şimdi bende bi konu açıp bir şey sorucam benimde fikire ihtiyacım var..

Hani ailenizi küçük gören, kardeşinizin konuşmasını kaba bulan görgülü(!) kocanız mı bu?
Meğer aslında kıskanç ve fesat bir insanmış eşiniz.

He he de takma konuşup, konuşup kendini duysun , eşin maddiyatı çok seven bir kişiliği var demek ki

Parazit midir nedir böylesini de ilk defa duyuyorum. Ataerkil bir toplumuz, asıl sizin milletin kayınbabalarından bahsetmeniz lazım.

Anneniz istemese bile dedenizin vermesi gerekirdi aslında. Keşke bu kadar evlat ayırmasalar

Ailen isterse Yapabilirler tabi ama buna mecbur degiller illa ev araba alacak size para verecek diye bi beklenti olamaz eşinizin düşüncesi yanlış neden ailenizden bişey bekliyor ki şahsen benim ailem de öyle kız erkek ayırmaksızın ev ve araba olmasa da nakit para verilir ablam mesela babamın Aldıgı ona verdigi evde oturuyor benimki henüz yapılmadı arsa üzerine yapılsın ev bana ve benden büyük olan diger abime de oradan ev verilecek ama eşim hiçbir zaman böyle birşeye karışmaz hatta verilirse sen kiraya verirsin gelen parayı ne istiyorsan öyle yaparsın diyo ben babanın verdigi evde yaşamak istemem herşeyimi kendim kazanmak istiyorum dedi bana yani sizin eşiniz neden hep birilerinden bekliyor ki kendi çalışıp alsın kazansın mecbur degil senin ailen ona yada sana bişey vermeye sonuçta bu zamana kadar seni büyütmüşler bakmışlar üzerine düşeni yapmışlar geri kalan tercihtir mecburiyet degil tercih ederlerse yapabilecek durumda olsalar zaten yaparlar ailen belliki vermekten çekinmeyen Bi yapıya sahip yapabilecek olsalar eminim senden esirgemezler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…