Milletin Kayinbabasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok tabi böyle bi millet. nerde o ev araba veren kayınbabalar ben göremiyorum :) herkes az kazanıyosa az harcar çok kazanıyosa çok harcar inan bu devirde kimsenin kimseye ev verecek durumu yok.

sürekli para lafı yapılması çok itici ya sanki sizle para için evlenmiş gibi tavırlar.

ne onun ailesi ne de sizin aileniz para vermek ev vermek zorunda değil. koskoca yetişkin insanlarsınız evlenmeyi biliyorsak kendimiz kazanıp kendimiz harcamayı da bilmemiz gerek, kayınbabasına güvenerek mi evlenmiş
 
Vay be, bunca hakarete falan bakıp konuyu açmanıza surat yapmayıp hatasını anlamış, kocalara burayı okutmak lazımmış demekki.
benim son konuma da mune yorum yapmıştı çokta güzel tespitler yapmıştı dayanamayıp ekran alıp eşime göstermiştim, çok bozuldu eşim sonra da "vay be ben uzaktan bakınca böyle mi görünüyorum" demişti :)
 
Keşke tüm evlilikler yolunda gitse, hiçbir kadın üzülmese de bunlara gerek kalmasa. Sizinde sonucu tatlıya bağlamanıza sevindim. E bende anlaşmalı konu açayım da verip veriştirin benimkine .
 
Madem kocan burayı okuyor bir çift lafım var. Son yirmi yılda bu erkeklere ne yedirip içiriyoruz da böyle oldular bilmiyorum da kadının parası, kadının ailesinin parası filan bunların hesaba katılması AYIP şeyler. Dedem çok zengin bütün malını dayılarım yiyor babam en çok işsizlik yaşadığı zamanlarda bile ağzını açıp laf etmedi. Dedem malları paylaştırayım dediğinde annem istemedi babam da sen ne diyorsun demedi hiç.
 
Eşinizin konusma tarzı, uslubu yanlis olsa da; haklı olduğu taraflar var bence. Lutfen beni yanlis anlamayin, kiz erkek fark etmez, evlatlar arasinda esitlik olmasi gerektigini düşünüyorum. Babaniz erkek kardesiniz maas verse, daha adil olabilir diye düşünüyorum. Kardeşiniz dr evini arabasini kendisi almis olur. Maas vermeyip, babaniz alınca gozune batmis esinizin. Siz de o babanin cocugusunuz neticede.
2 abim var, babam evlenirken birer ev aldi onlara. Kucuk abim o evi satıp, daha buyugunu aldi. Babam ucumuzu topladi, ben su kadar borc verdim, su kadar para hediye ettim, herkesin haberi olsun, 75 yasima geldim ölüm var, herkes herseyi benim agzimdan duysun dedi. Bence cok dusunceli bir davranış.
Biz babamin bana aldigi eve oturmadık, biraz sehir merkezine,is yerimize uzak. Olsun kizim, kirasini sen al cep harcligin olsun dedi. Gerek yok ortaliklari yiktim, beni kocana karsi mahcup etme dedi.
Kendi kafasinda, kardesler arasında bir adalet saglamaya çalışıyor ve bence cok guzel birşey. Abime buyuk ev hediye etse bile,ben cok mutlu olurum canim kanim abim neticede. Ama babamin adalet duygusu da beni cok mutlu ediyor.
Eşim de bu konuyu cok takdir eder, kendi ailesiyle benim ailem arasindaki farki görüyor
 
Böyle demeyeceksinlz. Senin baban sana ne verdi de sen konuşuyorsun diyeceksiniz
 
Yani acikca senin ailen veriyor mu ki benden bekliyorsun diyebilirsin. Hatta ben fazlasini soylerim de neyse. Benim de babam oldukca varlikli bir esnaf. Uzerine evler arsalar gayrimenkuller vs yiginla Tek erkek kardesim var. Biz kizlar atanip memur olduk kardesim babamla beraber yillardir Tabiki de vakti gelince hakkimizi verecekler ama cogu da kardesimin hakki yani. O on alsa ben 1 alirim. Hiç te gocunmam kocam da agzini acamaz ki cok gururludur esim. Herkes kendi malina baksinEsiniz cok acgozluymus malesef.
 
Asıl senin demen lazım milletin kayınbabaları diye çünkü yapanlar kadının kayınbabaları..Eşinizi para hırsı sarmış asla laf söyletmeyin,sanane benim ailemin malından diyin ne boş konuşuyor
 
Ne dedi
 
Ayy Alllahım kınamıyorum diyerek başlayayım bu adam bankada parası olup sokakta dilenenlerin mühendis olmuş hali. Evlerden ırak, nasıl bir açgözlülük?Nasıl bir çiğlik?
Mandalinakolik kuzum bu adamı çok aradınız mı?
 
Şu da bir gerçek ki ailelerin çoğu oğlan çocuğunu kayırıyor ona yaparken kızı eksik birakiyor
 
Ay ne güzel babanız ne iş yapıyo ayıptır sorması, 1 milyon değerinde ev dediniz 2 3 çocuk olsa 2 3 milyon eder maşallah
 
Cevabı ne oldu peki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…