Arkadaslar evimize yakin pisirim firini var. Bacalarina filtre takmadiklari icin butun kurum bizim evdeyeni evliyim butun esyalarim mahvoldu defalarca uyarmamiza ragmen..gecen filtre taktirdik dediler ama degisen birsey olmadi. Nereye nasil sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?
PideciBelediyeye.
Pisirim derken ne demek istedin anlamadım ama gida firmaları belediye denetimindedir.
Belediyeye.
Pisirim derken ne demek istedin anlamadım ama gida firmaları belediye denetimindedir.
Bulunduğunuz ilçe de belediyeye şikayet edebilirsiniz hoş ilgileniceklerini sanmam ama..
Ben de ilgileneceklerini pek sanmiyorum. Ben buraya yeni evlenip geldim. Bu adamlar bu sekilde 10 yildir burada duruyormus.herkes sikayetci ama belediyeye sikayet eden var mi bilmiyorum.Bulunduğunuz ilçe de belediyeye şikayet edebilirsiniz hoş ilgileniceklerini sanmam ama..
Arkadaslar evimize yakin pisirim firini var. Bacalarina filtre takmadiklari icin butun kurum bizim evdeyeni evliyim butun esyalarim mahvoldu defalarca uyarmamiza ragmen..gecen filtre taktirdik dediler ama degisen birsey olmadi. Nereye nasil sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?
Pideci
Super fikir valla tesekkur ederim parcali bulutlu :)E guzel o zaman. Yap sikayeti, hem belediyeye hem gıda tarim bakanligina hemdee cevre ve sehircilik bakanligina. Bakanliklara E mail at, belediyeye telefon et.
Merhaba,
.... adresinde bulunan ... isimli pideci kontrolsuz/filtresiz baca kullanarak is ve duman salinimi yaparak cevreyi kirletmektedir.
Gereginin yapılması icin bilginize sunarim.
Hooop bitti
Super fikir valla tesekkur ederim parcali bulutlu :)
Ben anladim sizi sıkıntı yok
Salinimi yaparak degil yapip yaz ama cumle fena olmus orda hiz yapayim derken laf cikarmisim
:)Ben anladim sizi sıkıntı yok
Belediye ye şikayet edin ilgilenirler.Şimdiye kadar şikayet eden olmamıştır büyük ihtimalle.Ben de ilgileneceklerini pek sanmiyorum. Ben buraya yeni evlenip geldim. Bu adamlar bu sekilde 10 yildir burada duruyormus.herkes sikayetci ama belediyeye sikayet eden var mi bilmiyorum.
Insallah ilgilenirler..Belediye ye şikayet edin ilgilenirler.
Yarin ilk is olarak bu konuyla ilgilenecemBelediye ye şikayet edin ilgilenirler.Şimdiye kadar şikayet eden olmamıştır büyük ihtimalle.
Herkes koyun misali kabullenmis ne yazik ki..Komsularla birlikte gitseniz imza felan toplasaniz sikayet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?