- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
beni devlet memuru yapın demiyorum sız ıyı mısınız ya ? ıyıce sasırdınız? benim mazeretim var anayasaya göre eş,eğitim ve sağlık durumu özrüm var . bundan daha haklı olan olmuyor anladın mı ? 3 mazeret grubu vardır 3unude uyuyorum.tekrar söylüyorum gozlerınız gorsun.MEMUR OLMAK İSTEMİYORUM KPSSSSSSSSSS KAZANDIM VE ATANDIM OKKK .O torpille gideceğin yerlerde hakkı olanlar,
Gün gelince sana hakkını helal edecek mi bakalım?
nereden ulaştınız peki ?Hangi parti desem?
Samsun değilde bir kaç vekilin numarası var bende. Sanırım İstanbul'lar. He bu arada kendilerini açıyor bilmiyorum. Belki yine danışmanlar açıyor olabilir. Gsm numarası bu arada.
beni devlet memuru yapın demiyorum sız ıyı mısınız ya ? ıyıce sasırdınız? benim mazeretim var anayasaya göre eş,eğitim ve sağlık durumu özrüm var . bundan daha haklı olan olmuyor anladın mı ? 3 mazeret grubu vardır 3unude uyuyorum.tekrar söylüyorum gozlerınız gorsun.MEMUR OLMAK İSTEMİYORUM KPSSSSSSSSSS KAZANDIM VE ATANDIM OKKK .
O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil
tesekkrler tanıdıkla yürüdüğünü açıkça söylediğiniz için.burdaki herkes okusun nasıl oluyormuş diyeBen özel sektörde kurumsal müşteri temsilcisiyim. Bir kaç müşterim milletvekili oldu, zaten birebir telefonla görüştüğüm kişilerdi mecburen. Birde aynı Zaman'da siyasi parti üyeliğim var, adaylar vekil seçildikten sonra KISA mesajla iletişim bilgilerini parti üyelerine gönderdiler. Bu ilk kez bu seçimde oldu bu arada.
Son olarak yine aynı siyasi partide il ilçede aktif çalışan akrabalarım var.
Bu işler tanıdıkla yürüyor yalnız dikkate alınmayabilirsiniz.
naklen tayın yazım karsı kurumdan gelmedi. gelip kurum göndermese dava açma hakkım var. naklen tayin yazımın gelmesi gerekiyor OK.
o yazının gelmemesine de dava açma hakkınız var
ama çakılı kadro atandığınız için mahkemeler de genelde aleyhe karar veriyor maalesef
anladığım kadarı ile siz başka bir çakılı kadroya tayin olacaksınız ve o kurumun açıktan atama ile doldurulacak kadrosu dolacak şimdi çalıştığınız yer de yeni bir açıktan atama ile çakılı kadrosuna eleman arayacak
sinirlenme de işte görüyosun hak hak diyolar sanki bedavadan memur olduma getiriolar .sinirlenmemek elde deil.Boşver sinirlenme , herkes kendisine gelince torpil ister başkasına gelince kartal kesilir. Bizim partide öyle.X parti Ada'm dolduruyor yerleştiriyor şuraya buraya diye olay çıkarırlar. Sonra kendi adamları yönetici olduğunda koşa koşa aynısını isterler. Alamayınca belediye Başkan'ını dövdüklerini biliyorum. Biz toplum olarak beleşçiyiz maalesef.
çakılı kadro olarak atanmıyoruz kı. bizde 657liyiz. hiçbir sözleşme imzalamadık gidemezsiniz diye.
yok doğru dıyosnuz unıversitedeyım. ama dedıgım su torpili olan asaletı alan 1 yıllık memrlar gidiyolar. ben evliyim mazeretlerim var 3,5 yıldır görev yapıyorum gidemiyorumüniversite diye okudum da onun için dedim
eğer öyle değilse ben yanlış anlamışım
o zaman, zaman kaybetmeyin davayı açın yine olayı görüşerek de çözmeye çalışın
süreleri geçirmeden davayı da açın ama
görüştüm inanki dedikleri şu.ilk 5 kişi bakan vekil tanıdığı vs.sonrakilerde unıversıte rektör dekan ust yonetıcılerın ısteklerı oluyo dıolar.resmen torpıl bul dıyolarCanim bosver agzi olan konusuyo, insanlar kendine lazim olunca arayip bulur ama baskasina gelince bi ahlak timsali olurlar o yuzden sinirlenme. Bizim bi arkadas unide gorev yapiyodu hic torpili yoktu oylesine gitti konustu kurumla onlarda hemen kabul etti belki hic gerek kalmayacak gorustun mu kurumlarla. Hic sinirlenme bu torpilde degil hakkin ayrica
Hayır bir de torpil için olduğunu bilip sakince yol gösterenler var. Vay be bu kadar normalleşti demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?