- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ucuz populizm abla. Malesef bu memlekette bunlar gecer akce. Yılbaşına karsi adamlar ooooo ne müminler! Diyen cokDediklerini kaale bile almayan bir kesim varken varsın yılbaşı haram olsun,onlar dümdüz bakıyor bunlara..
Ucuz populizm abla. Malesef bu memlekette bunlar gecer akce. Yılbaşına karsi adamlar ooooo ne müminler! Diyen cok
fazlasıyla abartı..lüx de haram ama bunların zengin kesimleri asla lüxlerinden ödün vermezler..1 eşarba 500 türk lirası verirler markası is türk malı değildir ha luis vittondur..sanki 25inde baslıyor herkes kutlamaya.
ayrıca ortadoguda kıs donumu olarak gecmiyor mu ben mi yanlıs biliyorum?
o zaman baharı da karsılamayalım.
herkes kendi niyetince, inancına gore yeni yılı istedigi gibi karsılar.
ne geregi var haclı seferine karsı birlesme cagrısı yapar gibi savas acmaya?
Kutlamayınca yeni yıla girmiyorlar sanki
Gazeteye katiliyorum.. Kendi okurlarini uyarmis, okurlari da zaten kutlamiyordur... Niye dert oldu ki?
Benim de zoruma saraplarla kirmizi donlarla süslenmiş gazete sayfalari igrenc geliyor ve onlari da okumuyorum zaten...
maddi durumu el veriyorsa istedigi gibi giyinsin, yesin, icsin birsey diyemem.fazlasıyla abartı..lüx de haram ama bunların zengin kesimleri asla lüxlerinden ödün vermezler..1 eşarba 500 türk lirası verirler markası is türk malı değildir ha luis vittondur..
demek istediğimde o zaten bizim halkımız sorguluyormu..devlet fereh içinde halk 950 tl asgari ücrete talim..birde rahat bıraksalar..noel babaymış..noel babada bir masal kahramanı ne ilgisi var Hristiyanlıkla..ecnebi yazarların kitaplarıda toplatılsın o zaman..insanların cehaletinden faydalanıyorlar sadece..maddi durumu el veriyorsa istedigi gibi giyinsin, yesin, icsin birsey diyemem.
haramsa da kendi inancı, kendi hesabı...
sorun olan kendisinden farklı olan goruse sahip insanların yasantısına dolaylı yoldan mudahale ediyor olunması, hedef gosterilmesi.
luks yasantının kaynagı da baskalarının cebinden, kimi buyuk kimi ufak ufak da olsa calmak ise; o konuda bireysel harcama ve kazancları olarak degil, diger insanların haklarını yedikleri gerekcesiyle toplumsal olarak dusunur itiraz ederim.
yoksa bana ne, kim ne giyerse giysin, kim ne icerse icsin, kim hangi gunu hangi niyetle kutlamak istiyorsa kutlasın...
bir düzeni halka empoze etme çabaları halkın çıkarı ne olacak bu işten bu işin başındakiler bal tutu parmağını yalıyor..Birisi gazeteye söylesin Noel bitti 6 gün önce.. bu babanın adı "yılbaşı babası" değil, "noel baba".. özetle; bu geceyle bir alakası yok..
Tamam kutlamak istemeyen kutlamasın karşı olan karşı olsun ama başkasının değerlerini bu kadar çirkin bir görselle karalamak sizce ne kadar doğru? Biz değil miyiz kendi değerlerimize saygısızlık edenlere kızan? Dert olan bu karalama kampanyası bu saygısızlık.
Başkasının değerlerini lanetlemek, onları öcü gibi göstermek yerine kendi değerlerimizi hatırlatır onları yüceltirsek daha faydalı olmaz mıyız birbirimize?
Değer kavramı bize göre öyle ya da değil şeklinde mi değerlendirilmeli? Bana kalırsa Robin Hood dahi bir değerdir. İnsanların önem verdiği şeyler değer değil midir?Noel Babanin bir değer oldugunu düşünmüyorum acikcasi. Hayali bir kahraman.. Robin Hood gibi...
Değer kavramı bize göre öyle ya da değil şeklinde mi değerlendirilmeli? Bana kalırsa Robin Hood dahi bir değerdir. İnsanların önem verdiği şeyler değer değil midir?
Noel babayla ilgili bir bilgim yok açıkçası gerçek midir uydurma mıdır nereden çıkmıştır bilmiyorum ama ne olursa olsun bazı kültürlerde önemli bir yere sahip. Bu da bana kalırsa onu bir değer yapar, yani gerçek olup olmaması değildir onu önemli kılan.
Gazeteye katiliyorum.. Kendi okurlarini uyarmis, okurlari da zaten kutlamiyordur... Niye dert oldu ki?
Benim de zoruma saraplarla kirmizi donlarla süslenmiş gazete sayfalari igrenc geliyor ve onlari da okumuyorum zaten...
Medyadan degerlere saygi duymasini bekleyemezsiniz. Insanlarin hanesine bile çirkin saldirilarda bulunup bazilarinin anasini babasini bacisini yeri geldi mi ucubeye donusturen medya noel babaya saygi duyacak değil. ...
Gercek degerleri ayaklar altina aliyorlar hergün.. tepki gosterilecekse onlara gosterilsin bence. Hayali değerler umrumda degil acikcasi...
Medyadan degerlere saygi duymasini bekleyemezsiniz. Insanlarin hanesine bile çirkin saldirilarda bulunup bazilarinin anasini babasini bacisini yeri geldi mi ucubeye donusturen medya noel babaya saygi duyacak değil. ...
Gercek degerleri ayaklar altina aliyorlar hergün.. tepki gosterilecekse onlara gosterilsin bence. Hayali değerler umrumda degil acikcasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?