Milli Gazete: Bu gece Müslüman tarafını belli edecek, uyma şeytana, aldanma, kutlama!

Evet, benim Islami degerlerim bana göre önceliklidir ve herkes kendi degerini savunsun o zaman.. Insanlar Islama laf etmeyi biraktiktan sonra ben de onlara laf etmeyi birakirim. Islam nefreti buyuyorken gidip de başka birilerinin hayali degerini tartisamam ve umrumda da degil acikcasi. Karikatürlerle Peygamberime laf söyleyen sahislarin degerine hic mi hic onem vermem.. Ben boyleyim, siz de öylesiniz, tercih meselesi...

Hayali değerler umrunuzda değilse Hızır'a ya da hıdırelleze laf edenleri de anlayışla ve olgunlukla karşılarsınız o zaman? Hmm :)
Evet, dogru.. Hayır diyecegimi sandiniz herhalde? Ben hurafelere inanmam.

Açıkçası ben en çok medyadan beklerim değerlere saygı duymasını. Ayrıca sizin gerçek değerler dediğiniz bir başkası için de pek tabii hayali olabilir.

Herkes birbirinin hayaline dahi saygı duyabilse dünya eminin daha çekilir bir yer olurdu.

Evet, kesinlikle öyle olur. Ne zamanki benim degerlerime de saygi duyulur o zaman ayni hassasiyeti ben de gosteririm...

Peygamberimize laf edenlerle, müslüman olmayanların değerlerine böyle çirkin benzetmelerle laf eden ve bunu destekleyenler arasındaki fark nedir? Genelleme yapmayalım.

Genelleme yapıyorsak eğer, islam adına kafa kesen, çoluk çocuk katleden "müslümanların" değerlerine dünyanın önem vermesini beklemeyemezsin o zaman.
Çok açık söylüyorum, müslüman olduğum halde müslümanların çoğundan tiksiniyorum, islamı bu hale getirdikleri için.
Müslüman olmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Sonuç varsa sebep vardır.

Keşke biraz daha geniş bakılabilseydi. Keşke Kuran gerçekten doğru anlaşılabilseydi.
Umrumda değil umrumda değil diyorusun da, umurunda değilse bu konuya neden yazdığını merak ettim bilgece.

Evet, kesinlikle öyle olur. Ne zamanki benim degerlerime de saygi duyulur o zaman ayni hassasiyeti ben de gosteririm...
O halde hiçbir zaman öyle günler yaşayamayacağız demektir Bu bir kısır döngü. Bu döngüyü de ancak onlar yapıyor diye yapmak zorunda değilim diyerek bozabiliriz. Bu şekilde devam etmesi çok mu gerekli? Bu güttüğünüz duygu biraz içinde kin barındırıyor gibi, ne dersiniz?

İslam nefreti niye büyüyor peki sizce? Işid, el kaide, taliban gibi korkunç örgütlerin yanı sıra kendisi gibi olmayana sıfır tahammülü olan müslümanların hiç etkisi yok mu bunda?

Müslümanlar barış içinde huzur dolu yaşarken birileri onlara oyunlar oynamıyor bu nefreti bizzat müslümanlar yaratıyor. İster kışkırtma deyin ister politika deyin maalesef müslümanlık eşittir terörizm oldu dünyanın gözünde ki haksız da sayılmazlar.

Her sene aynı terane. .elin gavuru yeni yıla giriyorda müslümanlar yerinde mi sayıyor? Gerçi bu haberi yapanlar baya bi geride kalmış o ayrı. Yeni yıl yeniiii. Adı üstünde yeni bir yıl. Yeni bir yıl bize yeni umutlar getirsin diye dualar ederiz. Bu nasıl bir zihniyettir yahuu. Sanki hepimizin elinde hac kiliseye kosuyoruz! ! Ay çok sinirlendim resimdeki Noel babayıda bildiğin şeytana cevirmisler adami

helal olsun. bumudur budur.

Umrumda olmadığını belirtmek icin yazdim, ilgi alanlarimiza gore mi yorun yapacagiz?
Ayrica ben Müslümanlardan nefret etmiyorum.. Etmem de. Isid bilmem ne demissiniz de onlari musluman olarak görmeniz baştan hata...

Evet, kin barindiriyorum. Bu benim dogal hakkim. Burada Islama kin barindirip saldiranlara da ayni cevaplari verirseniz cok sevinirim sevgili @deylat, hic olmazsa savundugunuz anlayis! Saygi! Terimlerinizde inandirici olursunuz...

Sen öyle gör. Sana gore terörizm bana gore sevgi ve barış dini. Insan neyi gormek isterse onu gorurmus. Benim dinimde terör olmadigi icin üstüme alinmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…