- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Kendi okurlarını mı uyarmış? Bu nasıl bir uyarı şekli? Kaldı ki senin kitabın kuran, var mı böyle bir fetva şekli islamda?
Bir tek müslümanların değerleri değer zaten. Müslüman olmayan her topluluğun değeri umrunuzda olmuyor. Tü kaka.
Sana göre hayali değer, dünya çocuklarının gerçek değeri.
Bu memlekette tepki gösterilmesi gereken nice olay yaşandı/yaşanıyor da millet içi fos balon gündemlerin üzerine gidiyor. Bence de tepki gösterilecekse memleketi bu hale getiren din tacirlerine gösterilmeli.
Ha ayrıca biz noel kutlamıyoruz. Biz yeni yılı kutluyoruz. Noel baba bir simge. Ne çok büyütülüyor yarabbim.
Evet, dogru.. Hayır diyecegimi sandiniz herhalde? Ben hurafelere inanmam.Hayali değerler umrunuzda değilse Hızır'a ya da hıdırelleze laf edenleri de anlayışla ve olgunlukla karşılarsınız o zaman? Hmm :)
Açıkçası ben en çok medyadan beklerim değerlere saygı duymasını. Ayrıca sizin gerçek değerler dediğiniz bir başkası için de pek tabii hayali olabilir.Medyadan degerlere saygi duymasini bekleyemezsiniz. Insanlarin hanesine bile çirkin saldirilarda bulunup bazilarinin anasini babasini bacisini yeri geldi mi ucubeye donusturen medya noel babaya saygi duyacak değil. ...
Gercek degerleri ayaklar altina aliyorlar hergün.. tepki gosterilecekse onlara gosterilsin bence. Hayali değerler umrumda degil acikcasi...
Evet, kesinlikle öyle olur. Ne zamanki benim degerlerime de saygi duyulur o zaman ayni hassasiyeti ben de gosteririm...Açıkçası ben en çok medyadan beklerim değerlere saygı duymasını. Ayrıca sizin gerçek değerler dediğiniz bir başkası için de pek tabii hayali olabilir.
Herkes birbirinin hayaline dahi saygı duyabilse dünya eminin daha çekilir bir yer olurdu.
Evet, benim Islami degerlerim bana göre önceliklidir ve herkes kendi degerini savunsun o zaman.. Insanlar Islama laf etmeyi biraktiktan sonra ben de onlara laf etmeyi birakirim. Islam nefreti buyuyorken gidip de başka birilerinin hayali degerini tartisamam ve umrumda da degil acikcasi. Karikatürlerle Peygamberime laf söyleyen sahislarin degerine hic mi hic onem vermem.. Ben boyleyim, siz de öylesiniz, tercih meselesi...
Evet, dogru.. Hayır diyecegimi sandiniz herhalde? Ben hurafelere inanmam.
O halde hiçbir zaman öyle günler yaşayamayacağız demektirEvet, kesinlikle öyle olur. Ne zamanki benim degerlerime de saygi duyulur o zaman ayni hassasiyeti ben de gosteririm...
Evet, benim Islami degerlerim bana göre önceliklidir ve herkes kendi degerini savunsun o zaman.. Insanlar Islama laf etmeyi biraktiktan sonra ben de onlara laf etmeyi birakirim. Islam nefreti buyuyorken gidip de başka birilerinin hayali degerini tartisamam ve umrumda da degil acikcasi. Karikatürlerle Peygamberime laf söyleyen sahislarin degerine hic mi hic onem vermem.. Ben boyleyim, siz de öylesiniz, tercih meselesi...
Evet, dogru.. Hayır diyecegimi sandiniz herhalde? Ben hurafelere inanmam.
tekila shot partisi yaklaşıyor
yeni yıl, kafamız kadar güzel olsun
chess yeni yıla girmeden kafayı bulma sakıntekila shot partisi yaklaşıyor
yeni yıl, kafamız kadar güzel olsun
eşşek kim. kutlayanlarmı
helal olsun. bumudur budur.Tamam kutlamak istemeyen kutlamasın karşı olan karşı olsun ama başkasının değerlerini bu kadar çirkin bir görselle karalamak sizce ne kadar doğru? Biz değil miyiz kendi değerlerimize saygısızlık edenlere kızan? Dert olan bu karalama kampanyası bu saygısızlık.
Başkasının değerlerini lanetlemek, onları öcü gibi göstermek yerine kendi değerlerimizi hatırlatır onları yüceltirsek daha faydalı olmaz mıyız birbirimize?
eşşek kim. kutlayanlarmı[/QUO üstad keşke bunun cevabını vermek için hayatta olsa idi
Umrumda olmadığını belirtmek icin yazdim, ilgi alanlarimiza gore mi yorun yapacagiz?Peygamberimize laf edenlerle, müslüman olmayanların değerlerine böyle çirkin benzetmelerle laf eden ve bunu destekleyenler arasındaki fark nedir? Genelleme yapmayalım.
Genelleme yapıyorsak eğer, islam adına kafa kesen, çoluk çocuk katleden "müslümanların" değerlerine dünyanın önem vermesini beklemeyemezsin o zaman.
Çok açık söylüyorum, müslüman olduğum halde müslümanların çoğundan tiksiniyorum, islamı bu hale getirdikleri için.
Müslüman olmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Sonuç varsa sebep vardır.
Keşke biraz daha geniş bakılabilseydi. Keşke Kuran gerçekten doğru anlaşılabilseydi.
Umrumda değil umrumda değil diyorusun da, umurunda değilse bu konuya neden yazdığını merak ettim bilgece.
Evet, kin barindiriyorum. Bu benim dogal hakkim. Burada Islama kin barindirip saldiranlara da ayni cevaplari verirseniz cok sevinirim sevgili @deylat, hic olmazsa savundugunuz anlayis! Saygi! Terimlerinizde inandirici olursunuz...O halde hiçbir zaman öyle günler yaşayamayacağız demektirBu bir kısır döngü. Bu döngüyü de ancak onlar yapıyor diye yapmak zorunda değilim diyerek bozabiliriz. Bu şekilde devam etmesi çok mu gerekli? Bu güttüğünüz duygu biraz içinde kin barındırıyor gibi, ne dersiniz?
Sen öyle gör. Sana gore terörizm bana gore sevgi ve barış dini. Insan neyi gormek isterse onu gorurmus. Benim dinimde terör olmadigi icin üstüme alinmiyorum.İslam nefreti niye büyüyor peki sizce? Işid, el kaide, taliban gibi korkunç örgütlerin yanı sıra kendisi gibi olmayana sıfır tahammülü olan müslümanların hiç etkisi yok mu bunda?
Müslümanlar barış içinde huzur dolu yaşarken birileri onlara oyunlar oynamıyor bu nefreti bizzat müslümanlar yaratıyor. İster kışkırtma deyin ister politika deyin maalesef müslümanlık eşittir terörizm oldu dünyanın gözünde ki haksız da sayılmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?