- 21 Mart 2013
- 524
- 180
- 333
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
paylaştığınız şeyin cevabını siz veremiyormusunuz peki. bir soru sordum
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
canım inan gülecek bir şey yok. yılbaşını kutayanlara eşşek denmiş
Aynennn katılıyorumm .Valla bu resim noel baba'dan çok milletin karısına kızına göz koyan, haram yemekten geri durmayan, çıkarına bakan bizim sözde dincilere benzemiş.
komedi gibi gerçekten. komik olduklarının farkında değillerKomik ya guluyom ben bunlara
kkda bunları yapan kim. çoğul konuşursan genelleme yaparsan önyargılı ve art niyetli olursunAyrica Fazil Say (mayin) Cennet Kerhane mi Meyhane mi gibi iğrenç seyler söylerken? ??
Cocuklarin izledigi bir cizgi film alanen Allah'a kufrederken. ??
Ya da su ve benzeri karikatürler yayinlanirken acaba "cok ayip aaaa, olur mu hic" gibi seyler dediniz mi?
Eki Görüntüle 1357733
Insanlar eger bir seyi elestireceklerse kendileri de elestirdikleri seyleri yapmamali. Burda Basbakanin kiziyla ilgili karikature oh olsun diyorsunuz kalkmis elin gavurunun Noel Babasini savunuyorsunuz.. Sizlerin samimiyetine asla inanmam, inanmayacagim da..
Sevgileeerrrr..
Umrumda olmadığını belirtmek icin yazdim, ilgi alanlarimiza gore mi yorun yapacagiz?
Ayrica ben Müslümanlardan nefret etmiyorum.. Etmem de. Isid bilmem ne demissiniz de onlari musluman olarak görmeniz baştan hata...
Evet, kin barindiriyorum. Bu benim dogal hakkim. Burada Islama kin barindirip saldiranlara da ayni cevaplari verirseniz cok sevinirim sevgili @deylat, hic olmazsa savundugunuz anlayis! Saygi! Terimlerinizde inandirici olursunuz...
Sen öyle gör. Sana gore terörizm bana gore sevgi ve barış dini. Insan neyi gormek isterse onu gorurmus. Benim dinimde terör olmadigi icin üstüme alinmiyorum.
kkda bunları yapan kim. çoğul konuşursan gfenelleme yaparsan önyargılı ve art niyetli olursun
Evindeki eşyadan elindeki telefona kadar gavur malı, poponda blucin, bilmem ne marka eşarp trençkotun vs. vs..
Ama yeni yıl kutlayınca onlar gibi olmuş oluyoruz günah... Sahi hiç benzemiyoruz onlara...
genelleme yapma o zamanYapanlar kendilerini biliyor emin ol okypete..
Yapanlar kendilerini biliyor emin ol okypete..
Yazdıkların birbiriyle hele de islamla taban tabana çelişiyor.
Senden olmayana kin barındırmaya devam et.
Ayrıca devamlı bir kıyaslama içindesin, kim burada islama saydı sövdü de kimseden ses çıkmadı? Yazdıkların havada kalıyor, altını doldur bilgece.
İslamda müslüman olmayanlara sevgisizlik, kin ve dışlama yoktur. Çelişmeyin dininizle.
Valla "müslümanım" diyen herkes müslümandır.
Bırakın "onlar müslüman mı" safsatalarını. Adamlar müslüman olduğunu söylüyor, içlerini açıp mı bakıcaz?
Ve evet kafa kesen, küçücük çocukları taciz eden iğrenç sapıklar, altlarında son model arabalar, saraylar villalar olan din tacirleri ve boğazına kadar kul hakkına batmış olanlar yüzünden müslümanlardan tiksiniyorum.
Bak bakalım islamı müslümanlar kadar kirleten, islamı müslümanlar kadar linç eden başka topluluk var mı.
Başkalarına kin barındıracağına, kendi dinini böyle rezil bir hale sokan dindaşlarını gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?