Farklı tasarımlar üzerinde çalışman için pes etmemeyi öğrenmen için hocaların projelerini beğenmiyorlar.Allah kolaylık versin kardeşimde mimarlık öğrencisi ne yaşadığını neler hissettiğini anlayabiliyorumHerkese merhaba. İlk kez yazıyorum buraya. Hemen konuya gireyim. Mimarlık 3. Sınıf öğrencisiyim. Alttan dersim yok. Ama artık tükendim. Artık dayanamıyorum. Bu saatten sonra okulu bırakacak değilim. Hep bırakmayı istesem de bunu aileme açıklayamam. Sürekli proje düşünmekten sürekli beğenilmemekten yoruldum. Saatlerce bilgisayar başında oturmaktan çok sıkıldım. Hiç bişey ilerlemiyor. Hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Hep bi olmamış baştan baştan baştan. Ömür boyu yapacak olduğum bu meslekten soğuyorum. Yaptığım hiç bir şey zevk vermiyor. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. sonrası güzel olacak deyin mesela. Bilemiyorum şu an. Çok mutsuzum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
Herkese merhaba. İlk kez yazıyorum buraya. Hemen konuya gireyim. Mimarlık 3. Sınıf öğrencisiyim. Alttan dersim yok. Ama artık tükendim. Artık dayanamıyorum. Bu saatten sonra okulu bırakacak değilim. Hep bırakmayı istesem de bunu aileme açıklayamam. Sürekli proje düşünmekten sürekli beğenilmemekten yoruldum. Saatlerce bilgisayar başında oturmaktan çok sıkıldım. Hiç bişey ilerlemiyor. Hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Hep bi olmamış baştan baştan baştan. Ömür boyu yapacak olduğum bu meslekten soğuyorum. Yaptığım hiç bir şey zevk vermiyor. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. sonrası güzel olacak deyin mesela. Bilemiyorum şu an. Çok mutsuzum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
Herkese merhaba. İlk kez yazıyorum buraya. Hemen konuya gireyim. Mimarlık 3. Sınıf öğrencisiyim. Alttan dersim yok. Ama artık tükendim. Artık dayanamıyorum. Bu saatten sonra okulu bırakacak değilim. Hep bırakmayı istesem de bunu aileme açıklayamam. Sürekli proje düşünmekten sürekli beğenilmemekten yoruldum. Saatlerce bilgisayar başında oturmaktan çok sıkıldım. Hiç bişey ilerlemiyor. Hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Hep bi olmamış baştan baştan baştan. Ömür boyu yapacak olduğum bu meslekten soğuyorum. Yaptığım hiç bir şey zevk vermiyor. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. sonrası güzel olacak deyin mesela. Bilemiyorum şu an. Çok mutsuzum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
Merak etme canım okurken hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık. mimarlık hocaları genelde kaprisli ve memnuniyetsizdir :) bitecek ve sen iyiki okumusum sabretmişsin diyeceksin. şu an çektigim sıkıntıları bile gülümseyerek hatırlıyorum açıkçasıHerkese merhaba. İlk kez yazıyorum buraya. Hemen konuya gireyim. Mimarlık 3. Sınıf öğrencisiyim. Alttan dersim yok. Ama artık tükendim. Artık dayanamıyorum. Bu saatten sonra okulu bırakacak değilim. Hep bırakmayı istesem de bunu aileme açıklayamam. Sürekli proje düşünmekten sürekli beğenilmemekten yoruldum. Saatlerce bilgisayar başında oturmaktan çok sıkıldım. Hiç bişey ilerlemiyor. Hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Hep bi olmamış baştan baştan baştan. Ömür boyu yapacak olduğum bu meslekten soğuyorum. Yaptığım hiç bir şey zevk vermiyor. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. sonrası güzel olacak deyin mesela. Bilemiyorum şu an. Çok mutsuzum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?