Merhaba Symrne,
Öncelikle teşekkürler. Koridorda düz bej renk parlak granit kullandım. Açıkçası ben eğer bir şeyin aynısını kullanamayacaksam çok alakasız bir şey kullanırım ki, "uydurmaya çalışmış da olmamış" olmak yerine zıtlığın uyumunu arıyorum. bence güzel bir sonuç oldu...
Çok güzel bir zevkiniz var.Hayallerle ilgili yazınız da, bu konuya yer vermediğinizi gördüğüm için söylüyorum.
Ev döşeme ile ilgili bir şeyler yapmayı da ekleseniz ne güzel olur.
Gelinlerle ilgili yazılar güzel ama dekorasyon ile ilgili yazılar da olsaydı, böyle zevk sahibi bir insandan fikirler alırdık ne güzel.
Daha önce evinizle ilgili yazıları çok beğendim ama devam etmediniz.
Allah Allah, acaba bir yanlışlık mı var? Çünkü ben dekorasyon ile ilgili de yazıyorum. Kendi evim bitti, anlatacakları anlattım ancak onun üstüne birkaç dekorasyon yazısı ekledim, mesela duvarkağıtları, ferforje eşyalar vs. diye. Sanıyorum ki görmediniz.
Merhaba Symrne,
Öncelikle teşekkürler. Koridorda düz bej renk parlak granit kullandım. Açıkçası ben eğer bir şeyin aynısını kullanamayacaksam çok alakasız bir şey kullanırım ki, "uydurmaya çalışmış da olmamış" olmak yerine zıtlığın uyumunu arıyorum. bence güzel bir sonuç oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?