Minenes'in Evi

Hepinize çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun kızlar. Ayrıca kk enlerinde en güzel döşenmiş ev seçilmesi için oy verenlere de teşekkür ederim

Bu güzel evi görüp de yorum yapmamak olmaz..
Allah seni ve evini nazarlardan saklasın, ve bu güzel evin içinde huzurlu ve mutlu yıllar nasip etsin.

Sevgiler..

IKEA nın her ürününü çok beğenirim tasarımları çok farklı buda evinize renk katmış ve çok kaliteli olmuş güle güle kullanın..

geçirdiğiniz ufak kaza için geçmiş olsun, bol bol felak nas ayetel kürsi ve fatiha okumak lazım, malesef sevi nazarıda değiyor, evinize gelince agız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim

maşallah cnm öncelikle Rabbim nazarlardan saklasın.Ağız tadıyla ve sağlıkla sıhhatle oturmayı nasip etsin.evini gerçekten çok beğendim.çok huzur verici.ikeayı hep beğenmişimdir zaten.mutfagında tam istediğim gibi.ayy insanın içinden çıkası gelmez.oohhh mis gibi kekler,pastalar :)

tebrik ederim kk de ilk defa bir ev dekorasyonunu begenebildim:)
çünkü tarzımız aynı...
bende blog yazıyorum pofidiksekerim.blogspot
2 ay oldu daha evleneli...gelinlik ayakkabılarım pembeydi benim de:)nıne west ama fiyonklu fusyalar dı:)

evimiz yeni yapılmış bir site oldugu için yaptırmadık ama yaptırsaydım sayet yer karolarım filan mutfagım aynı böyle olurdu benim de :)

zevkle döşenmiş evinde eşinle bir ömür boyu mutlu huzurlu yaşa canım

Ben mutfağı beğendim...Evinin döşemesi - eşyaların tarzım değil ama ben yinede beğendim gerçekten (e önemlisi sizin beğeniniz)...Maşallah diyorum bu arada taş olayından haberim var tekrar çok geçmiş olsun sanırım geçmiştir artık...Mutfağınızı bi ayrı beğendim ev çok geniş...Güle güle güzel günlerde huzur ve mutlulukla oturun inşallah

Son düzenleme:
İşte bu ya!
Hem modern, hem yaşanılmışlık hissi veren, genç bir ev!
Bayıldım!

Mine Hanım merhaba,

Eviniz çok güzel,Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin,güzel günleriniz olsun..
Evinizi çok beğendim,çünkü bizim evi çok andırıyor ama en çok karo çinilerinizi beğendim :))
Yeni bir eve taşınmamız sözkonusu ve evin içini yaptırmadan taşınmayı düşünmüyoruz,mutfak ve banyodaki karo çinilere bayıldım ama bir şeye takıldım : antre ya da holde nasıl bir zemin döşeme devam ettirdiniz?Farklı bir zemin döşeme kullanmak bu güzelim karo çinilere ihanet mi olur yoksa farklı birşey kullanmak mı lazım gelir,onu bilemedim :S

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar iyi günlerde oturmanız dileğimle..

Merhaba Symrne,

Öncelikle teşekkürler. Koridorda düz bej renk parlak granit kullandım. Açıkçası ben eğer bir şeyin aynısını kullanamayacaksam çok alakasız bir şey kullanırım ki, "uydurmaya çalışmış da olmamış" olmak yerine zıtlığın uyumunu arıyorum. bence güzel bir sonuç oldu...

Çok güzel bir zevkiniz var.Hayallerle ilgili yazınız da, bu konuya yer vermediğinizi gördüğüm için söylüyorum.
Ev döşeme ile ilgili bir şeyler yapmayı da ekleseniz ne güzel olur.
Gelinlerle ilgili yazılar güzel ama dekorasyon ile ilgili yazılar da olsaydı, böyle zevk sahibi bir insandan fikirler alırdık ne güzel.
Daha önce evinizle ilgili yazıları çok beğendim ama devam etmediniz.

Allah Allah, acaba bir yanlışlık mı var? Çünkü ben dekorasyon ile ilgili de yazıyorum. Kendi evim bitti, anlatacakları anlattım ancak onun üstüne birkaç dekorasyon yazısı ekledim, mesela duvarkağıtları, ferforje eşyalar vs. diye. Sanıyorum ki görmediniz.

bi an ikeadayım sandım cok hoş gercekten güle güle otur en azından burda gördüğüm evlerden cok cok farklı..herkesin evi kendıne güzel tabi ama senın kı cok farklı

Yok yok gördüm de, sanki dekorasyon daha geri planda,onu belirtmek istedim.

Evet kontrast yapmak kesinlikle iyi bir fikir olmuş.
Tekrar teşekkür ederim.
İyi günlerde oturmanız dileğiyle..

ozellikle kitapliklarin oldugu odaya bayildim, ama genel anlamda da evinizin tarzi tam benim hoslandigim country tarzi... bence cok hos kk'de gorduklerimin icinde en begendigim bu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…