Minenes'in Evi

O ne şeker bir yatak odası, ne şeker bir mutfakkkk... Salonun hele çookk rahat görünüyor.
Allah nazarlardan korusun, çok içten kırk bin kere maşallah..
Güle güle oturun..

(ayrıca başından geçen o kötü olay için büyük geçmiş olsun, Allah korumuş....)

ferah feza bı ev olmuş,çook begendim. valla insanda evlenme istegi doguruyo bu guzel kareler :)))) allah nazardan saklasın.... allah daim etsin mutlulugunuzu..

tek kelimeyle harika, bayildim bayildim bayildim......
Allahim icinde güzel ve huzurlu günler gecirmeyi nasip etsin....

maşallah canım güle oynaya oturun inşallah
Rabbim ağız tadıyla,huzurlu bir geçim versin size
ve isteyen herkese

gelinliğin de çok güzelmiş bu arada
hep mutlu olursunuz inşallah
kafiyeli oldu kız

maşallah
güle güle otur çok sade ve hoş sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin gerçekten dekoru çok hoş ev almayı düşünüyorum bende artık dekorda yardımcı olursun bize :):)

Özellike yatak odanı çok sevdiğimi biliyorsun Minee , darısı benim evime :)
Ömür boyu ağız tadıyla oturun inşaallahh..

Gerçekten çok beğendim sıcak,samimi bir ev.Çok severim böyle evleri,özellikle ahşap detayları ve beyaz hakimiyetini.
Güle güle kullanın

bloğuna bayıldım mine senı her gun takıp edıyorum .....cok sey oğrendım dekorasyon adına ...vintage ya da country tarzı en buyuk hayalım evımde uygulamak adına....ınsallah olur her daım takıpcınım...blogunda vıntage tarzına da yer verır mısın dusuncelerını merak edıyorum

sankı ıkea kataloglarını ıncelıyormuşum gıbı hıssettım kendımıçok kalabalık gelırdı bana hep ıkea tarzı yanı kataloglarından ama muthış gercekten cok cok beğendım
harıka zevkınız var
özellıkle yatak odanız muhteşem
sağlıkla mutlulukla oturun ınş cnm

harika tebrikler böyle bir iş çıkarmışsınız. ve tabiki mutluluklar :)

Merhabalar...
Evin Özellikle yatak odasındaki perdeler çok hoşuma gitti.Ben de bu tarz bi perdeyi mutfağa yaptırmayı düşündüğümü perdecime söyledim ama perdecim çok kullanışsız olduğunu söyledi gerçekten çok mu kulanışsız(kirlenmesi bakımından)

Maşallah canım alışılagelmişin dışında bir eviniz var çok güzel dekore etmişsiniz iyi günlerde oturun ben çok begendım..

Öncelikle maşallah diye diye baktığımı belirtmek istiyorum.
evin çok sıradışı olmus, beğenmemek elde değil. sürekli aynı tarzı görmekten sıkılan biri olarak karelere büyük bı keyıifle baktım.
ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…