Minenes'in Evi

Country ev dekorasyonunda kendımı en yakın hıssettıgım tarzdır bırde koltuklarınız pudra rengi puf puf yastıkları olan ıkea tıpı koltuk olsaydı kusursuz olurmus.Güle gule kullanın her esyanızı.Allah ağzınızın tadını bozmasın..

maşallah diyerek başlıyayım :)
çok çok güzel olmuş,
çok sıcak bir ev
benim beğendiğim tarza da çok yakın oldugundan sanırım çok cok begendim
hele mutfagına bayıldım anlatamam
hem dolap kapaklarının tarzı hem yer karon mükemmel ötesi çok sıcak bir yuvan olmuş.
çok güzel , çok mutlu , sevdiklerinle dolup taşan bir yuvan olur inşallah.
maşallah ile başladım maşallah ile bitireyim :)

çok sıcak bir ev heryerinde ayrı bir güzellik var sıcacık bir yaşam var diye bağırıyor huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun

maşallah diyelim önce. bi an yurdışında yaşadığınızı düşündüm ama kadıköymişsiniz. farklı ama güzel bir eviniz var. allah huzur mutluluk versin.
çok beğendim. genelde evler artık hep biribirine benziyor. sizinki çok güzel olmuş. tekrar güle güle oturun.

maaşallah barekallah...
hayır dualarla başlıyalım yorumumuza.
ben ev dergilerine,yabancı ve dekorasyonla ilgili sitelere,ve flickrDA fotolara falan çok bakarım,çok severim,saatlerce onlarla zamn geçirebilirm.
ayrıca ikea aşığıyım.
hep düşünürüm ve çok sevdiğim halde hani biraz bu tarz ev kurmak cesaret işi gelir bana.
ne bileyim gelin evi rüküş,şıkır şıkırdı ya biizm toplumda her zaman.
ama bu ev senin bu güzel yuvan sıcacık ve tam zevkime göre.
tebrik ediyorum huzurla mutlulukla oturun inş.
içinde yıllarca yaşanmışlık hissi veren bir yuvanız olmuş sıcak samimi.

öncelikle çok teşekkürler. karalahana, blogumu takibe al, önümüzdeki günlerde senin zevkine sahip insanları aklını uçuracak bir site tanıtacağım

evinizin tamamına,özellikle salonunuza ba-yıl-dım.allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.çok mutlu yaşayın

öncelikle çok teşekkürler. karalahana, blogumu takibe al, önümüzdeki günlerde senin zevkine sahip insanları aklını uçuracak bir site tanıtacağım

zaten hemen baktım bu resimleri ekledikten sonra.
güzel bir bloğun var canım hemen sık kullanılanlara ekleyeceğim.
takipteyim şekerim...

Bayıldım evinize, divanlı oda aynı benim odama benzemiş :) Güle güle oturun Allah nazarlardan saklasın..

kitaplıklarınız muhteşem
güle güle oturun
ben kitaplara ve kitaplığa bakmaktan hiç bir detaya bakamadım

banyoda ki çöp kutusunun bi değişik rengini çeyizime almıştım ben de.. eviniz çok çok güzel güle güle oturun.. başınıza gelen kaza için de çok geçmiş olsun ALLah korumuş...
bu arada özelden msj atmak istedim size bi konuda ama atamadım.. sanırım yeni üye olduğum için olmadı.

teşekkür ederim. geçmiş olsun dilekleriniz için de. özelden iletişim bilgimi atıyorum, mailden ulaşabilirsiniz.

eviniz eşyalarınız çok sıra dışı otantik olmuş şuanki alınan eşyalardan çok farklı renk harmonisi çok güzel. eşyaları çok güzel yerlerde kullanmışsınız hani diğer arkadaşlar gibi bende y.dışında olduğunuzu düşündüm güle güle oturun inş.iyi günlerde eskitin...

evin sıcacık evet hoş bi hava var sıradanlığın baya dısında maşalalah öncelikle=)
evinizdeki çoğu eşyayaı bende aldım ikeadan sanırım zevklerimiz çok yakın sizinle bu yuzden yazma gereği duydum,aynı zamanda tasarımcıyım,nazcizane bikaç fikrimi belirticem size,country tarzı dedğimz bu döşemelerde bu osm tipi halılar sanki rahatlığı ağırlaştırmış ve çoğu odada eşyalarlar birlikte fazlasıyla göz yormuş..perdelerinize bayıldığımı söyleyebilirm,perdelerde detayl dikkat edersenz..star olan perdelerinzken gözleri halıya yoğunlaştığı için dikkatlerde kaçıyor bu defa..
bu tarz dekarosyanlarla çalıştığımzda tek renk tip halılar öneriyoruz,bej tonları özellikle o evi bambaşka yapardı perdeleriniz daha çok ön plana çıkardı diye düşünüyorum..
sağlıkla güzllikle oturuun diyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…