Minenes'in Evi

Çok çoookkk çokkk güzel.
Tam benim isteyebileceğim cinsten. Müthiş eşyalarınız var.

şu ana kadar beğendiğim en güzel gelin ayakkabısının sahibinin evini yeni görüyorum bu kadar yakışan hoş terchiler olur maşallah harika bir ev hayalimde bende 1 odamı country yapmak istiyorum demekki isteyince oluyormuş bunun örneğisin resmen gelinliğin zaten çok hoştu, gerçi ayakabın ve çiçeğini kopyalıcam senden çaldım fikri gelecekte ben öyle hoş gelin buketi istiyorum

başına gelen için nazardır canım dua ediyorum ki hep iyi ol diye kem gözlerden korusun allah seni kurduğun bu yuva ve sıcacık evinde ömründe mutluluklar yaşaman dileğiyle

merhaba minenes,, mağaza standında görüp beğenilen zevksel dekorasyondan ziyade ruhsal dekore edilen atmosferler
daha bir taze, daha bir uzun ömürlü gelir bana. ezber zevk döngüsünü zevklice kırmışsın, kilimlerin çok katkısı olmuş bir de evin genelinde kullandığın ahşabın tonu.
salonda boydan boya kitaplık düşünmen salonun bilinen resmi havasını bohem bir mekana dönüştürmüş,
vitrin dekoruna konuk olan tabaklar haricinde şömine sıcaklığında bir salon.
küçük odanda ki divanımsı kanepe benim de ne zamandır gözhapsimdeydi. kilim,renkli berjer ve işlemeli yastık ile enfes bütünlemişsin.
oturma odasındaki l koltuklar birkaç kırlent istiyorum diyor, birde duvardaki raflara üç beş kitap koyabilirsin, yandaki kitaplık ile tamamlanmış durur sanki.
yatak odasındaki dantel yatak yastığı ve pastel tonundaki yatak başı. eski parkeler, eski kalorifer tarzı. yazarken bile oldum diyor.
yatak odası da ikea mı? bir de yatak başı rengi çok açık pastel gül kurusu mu,, veya nasılsa kadıköy yakasındayım bizzat mı baksam : )

sevgimle minenes,

güle güle oturun çok güzel.bakınca yazlık bir yerde bi evmiş gibi geldi.camdan bakınca deniz ayakalrının altında hissi veriyor.aynı katalog çekimleri gibi olmuş.sıcak,şirin,huzur dolu..

çok güzel anlatmışsınız, utandım :S oturma odam hem güneşlik, hem perde, hem eşya istiyor, daha çok yarım. zamanla olur inşallah.

yatak odam ikea değil, address mobilya, modokoda. yatak başı rengini bilinçli seçmedim, teşhirde olandı, bir gri tonu.

umarım aradıklarını bulursun...

Mine'cim çok beğendim evini... maşAllah diyeyim nazarım değmesin, sana çabuk nazar değiyor biliyorum...
arkadaşların dediği gibi katalog çekimini andırmış ev görüntülerin...
özellikle mutfağını çok beğendim, sade şık ve huzurlu...
yatak odan tam tarzım, aynalarımız ve komidinlerimiz hemen hemen aynı
Rabbim eşinle evinizde birlikte mutlu huzurlu bi ömür geçirmeyi nasip eder inşAllah...
Buarada söylemeden geçemicem, blogunun da sıkı takipçilerindenim

Ayyyyy maşallah çok güzel eviniz var. Allah bizlerede nasip etsin hayalimizdeki gibi güzel bir ev.. Sözlümle .. ahh ahh

Çok sıcak ve yaşayan bir eviniz var. Allah'ım ağzınızın tadını hiç bozmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…