Canım evin eski zamanların zengin evleri gibi.... Günümüzün modernliğini göremedim ben.
merhaba minenes,, mağaza standında görüp beğenilen zevksel dekorasyondan ziyade ruhsal dekore edilen atmosferler
daha bir taze, daha bir uzun ömürlü gelir bana. ezber zevk döngüsünü zevklice kırmışsın, kilimlerin çok katkısı olmuş bir de evin genelinde kullandığın ahşabın tonu.
salonda boydan boya kitaplık düşünmen salonun bilinen resmi havasını bohem bir mekana dönüştürmüş,
vitrin dekoruna konuk olan tabaklar haricinde şömine sıcaklığında bir salon.
küçük odanda ki divanımsı kanepe benim de ne zamandır gözhapsimdeydi. kilim,renkli berjer ve işlemeli yastık ile enfes bütünlemişsin.
oturma odasındaki l koltuklar birkaç kırlent istiyorum diyor, birde duvardaki raflara üç beş kitap koyabilirsin, yandaki kitaplık ile tamamlanmış durur sanki.
yatak odasındaki dantel yatak yastığı ve pastel tonundaki yatak başı. eski parkeler, eski kalorifer tarzı. yazarken bile oldum diyor.
yatak odası da ikea mı? bir de yatak başı rengi çok açık pastel gül kurusu mu,, veya nasılsa kadıköy yakasındayım bizzat mı baksam : )
sevgimle minenes,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?