Kaç tane fondöten , pudra denedim gerçekten bilmiyorum .. Zerotanin kullanıyorum hala sadece hafif lekelerim kaldı . Mineralli Fondöten kullanmam gerektiğini söylediler .
Önerisi olan var mı ?
bizde bi arkadaşımla fondöten araştırıyoruz..fresh minerals diye bi fondöten bulduk.sadece eczanelerde satılıyomuş.yakınımızdaki bi eczaneye gidip denicez.ünlülerin kullandığı bi markaymış herhalde.hazal kaya,seda sayan...clınıque de kullandım ben onuda tavsiye ederim...
evet fresh minerals cok ıyı bır markaymıs bende duydum..
bende Jane İredale kullanıyorum sadece eczaneler de satılıyor mineral içerikli.göz altı kapatıcısı çok memnunum şimdide yaz geliyor güneş koruma faktörlü pudra ve fondtnini düşünüyorum ama Nars da beni cok cezbediyor kararsızım???
ben everyday minerals in toz fondotenini aldım.emtürkiye sitesinden.birde fırçasını satın aldım.her biri 38.5 tl memnun kaldım tavsiye ederim
bende minarelmi diye karasızım çok büyük bir pazar ve almış başını gıtmışKonuyu güncelleyelimm kızlarr
ben de bu sıralar yeniden mineral makyaj ürünlerini araştırmaya başladım. Lütfen tavsiye verin kızlaarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?