vala kızlar ben eşimin yanında kendimi güvende hissetmiyorum, ama sözlüyken nişanlıyken aslan kesilirdi orası ayrı. aranızda evli olup da eşinin yanında kendini güvende hissetmeyen var mı benim gibi ? eşim o kadar ısrarcı ki bu konuda, kendim haklı olup olmadığımı anlamak için size yazdım. Dolayısı ile sırf moral vermek için beni yanlış yönlendirmeyin.
Eşimin korkak olduğu konusu kesin, ama en korkak insan bile yeri geldi mi aslan kesilebilir aynı zamanda bencil bir insan. Birkaç kez arabada eminyet kemerini takmam için beni uyarmıştı ( ben arkada otururken ) meğer itiraf etti sonradan, arkadaki jkaza anında en çok öndekine zarar veriyormuş kemeri takılı olmadığında, o yüzden tak diyormuş meğer .
İnanılır gibi değil di mi ? Sizce haksız mıyım bu mini etek konusunda ? Hala bana diyor ki benim yanımda giymeni istemiyorum, başımı belaya mı sokacaksın..Ha bu arada mini etek giyme meraklısı falan de değilim, sadece konu açıldı, giy dese de giymem şu anda, zamanında çok giydim hevesimi fazlası ile aldım. Konu açıldığı için yorumları tuhafıma gitti. Adamın derdi kıskanmak değil, kendini dayak yemekten kurtarmakmış meğer.
Bir keresinde de trafikte bir olay olmuştu, bizimki kornaya bile basmaz, ben car car bağırınca dışarıdaki adama, ben yokken yap başımı belaya sokucaksın demişti. Sizce bu adama ben ne yapayım kızlar akıl verin.