Doğuma Hazırlık Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Frambuaz_x

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
23
0
16
Ankara
Kızı olanlar, ileride kızı olursa koymayı düşündüğünüz isimler nelerdir kızlar ?

En çok istediğim şeylerden birisi de, kızımın olmasıdır. Allah herkese nasip etsin..

Kızım olursa eğer Didehan koymayı düşünüyorum bende.Anlamı gözümün nuru demek

Kızı olanlar, ileride kızı olursa koymayı düşündüğünüz isimler nelerdir kızlar ?

En çok istediğim şeylerden birisi de, kızımın olmasıdır. Allah herkese nasip etsin..

benim 4 yaşında bi kızım var adı duru.adını ben koydum ama şimdiki aklım olsa bu ismi koymam çünkü duru derin çok fazla...şimdi yine hamileyim 7 haftalık,kız olursa BERİL adını koymak istiyorum çok değerli bir maden,mücevher, arınmış aklanmış anlamında duruya da uyuyor..

Aslında bir oğlum olsun isterim ileride.

Ama kız çocuğum olursa ismini kesinlikle Naz koyarım.Çok güzel ve bir kıza çok yakışan bir isim.

eliz
ceylin
mısra
berçem
derin
imren
buğlem
elizan en sevdiklerim

kızım olursa ilerde ki çok istiyorum 2,5 yasında bi oğlum var adı bertuğ bide kızım olmasını çok istiyorum eğer olursa ilk izmi belli meryem yanınada duru yada naz isimleri olabailir bu aralar intikam dizisiznden derin ismide çok hoşuma gidiyo

cnm hepimizin bebeklerimizi allah kucağımıza almayı nasip etsin ya bişey sorcaktım bu muhtemel doğum tarihi falan yaıyo yorumlarınızın altından bunu nasıl yapabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…