Doğuma Hazırlık Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de kızım olacak Allah nasipederse. herkese ismi ben söylerdim şimdi kararsız kaldım.kayra hoşuma gidiyor ama daha çok erkeklerde.dila bengisu ahsen ceyda betül düşünüyorum

son kontrolde dr büyük ihtimal kız dedi...

koyacağım isimler erkeğe de kıza da daha hamile değilken bile belliydi....

kızım olursa kesinlikle Yağmur olacak adı...hem kulağıma hem gönlüme hitap ediyor...yağmur'u çok severim ben...huzur verir bana...yağmurda ıslanmaya bayılırım..isim olarakta çok güzel bence...belki yanına bi isim daha koyarız bilemiyorum ama tek başına da çok seviyorum...mesela Yağmur Ada diyorum ben ama eşim Ada'yı pek sevmedi sanırım...

eşimle nişanlıyken kız olursa Masal koyucaz diyorduk ama dayımın kızı kızına koydu....

Benim minik prensesimin adi ZEYNEP.. Abisinin adi da KUZEY...ikisi beraber kuZEYnep :)))

Bi oglum var adi Aras eger birgun kizim olursa toprak koymayi cok istiyorum belki toprak ela da olbilr nasip kismet

Rabbim saglikli sihhatli sonrada sirali versin insallah...kizindan sonra bir de oglun olsun canim insallah allahin izniyle...

sağol canım amin....

ikinciyi düşünmüyorum hiç....hayırlısı tabi ama benim hamileliğim çok sıkıntılı ve ağır geçti ilk 3 buçuk ay...çektiklerim kabus gibiydi o neden ikinciyi düşünmüyorum...

bizim kızın ismi belliydi Cemre Su olacaktı ama Cemre ismi de iyi değil diyolar 3 yıl önce karar verdiğimiz isimden cayıcam nerdeyse:)

kızlar bende 6 aylık hamileyim ve bir kızım olucak. isimleri eşim belirledi seçmesini ben yapıcam bana yardımcı olursanız çok sevinirim. (ECE NAZ)- (SELİN SU)-(SUDE NAZ)-(SERENAY) şimdilik eşimin listesi bu :)

Kızım Olsaydı Sedef koymayı Düşünüyorduk İsmini. Defne De Çok Güzel Bir İsim Bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…