Doğuma Hazırlık Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızım olacak benimde,

defne

defne elif ya da,

zeynep defne...

ama içinde herhalde defne geçecek :)

kalina:bir türk kahraman ve çiçek demek,andreas (yunanca) : yağmur, vera:inanç,arsevi:masum aşk,berrialgunluğu ve güzeliliğiyle ünlü,eshter:yıldız,lorin:ağıt,sidelya:çiçek (çerkesçe),alisa,alina,sascha,oben,darian,bükre(anlamını bilmiyorum),rihanna:çiçek,nikolina:insanlığın koruyucusu,selina,selis,seray,tameris,semiramis,sermina,sezgin,lisbeth,piia:sevilen kadın (fince) okunuşu piya öğretmenimn adıydı.seteney,albina,almıra:güzel kadın (biz almira diye biliyoruz) jaylin:sakin demek (ceylin),beril,demet,zerrin, volga:rusyada bir nehir,lauren,linet:güzellik (fransızca),azerin. hangisini seçsem bilmiyorum. eleftheria: özgürlük,gordana:fenikeli (gordiumdan geliyor yani yunan ismi)

favorilerim: piia,kalina,sezgin,seteney,albina,eleftheria,azerin,lisbeth

Son düzenleme:

Bunlar ne ya ne olduk biz artık çocuklarımıza bile yabancı isimler mi koyuyoruz yazık dilimize, Türkçemize.

kızım olacak benimde,

defne

defne elif ya da,

zeynep defne...

ama içinde herhalde defne geçecek :)

Hepsi de çok güzel isimler millet artık farklı olacak diye abidik gubidik isim koyuyor. Bu isimler içinde en sevdiğim zeynep ben de kızım olursa koymayı düşünüyordum ama ablam koydu kızına :)

Bende hep bır kızım olsun ısterdım, adınıda merve koyucam dıyodum RABBİM nasıp eyledı sukurler olsun kımervemi sag saglım kucagıma alacagım gunu dort gözle bekliyorum.
ALLAH isteyen herkeze nasıp etsın kımseye evlat hasretı çektirmesin inşallah...

Bizde kızımız olursa İLÇİM düşünüyoruz..Emine İlçim olacak miniğimizin adı:)

ilçim ne demek çok değişik bir isim benim ismimede çok yakın iki harf değişiyor :) ç ile m harfi

Bunlar ne ya ne olduk biz artık çocuklarımıza bile yabancı isimler mi koyuyoruz yazık dilimize, Türkçemize.

benim beğendiğim sevdiğim isimler türkçede koyucam zaten iki isimli olcaak benim gibi orada türkçe isimlerde var dikkatinize..

benim şuan bir kızım yok oğlum var onun ismini babası koydu.

ilerde nasip olurda kızım olursa ismini eylül veya nehir düşünüyorum.

benim beğendiğim sevdiğim isimler türkçede koyucam zaten iki isimli olcaak benim gibi orada türkçe isimlerde var dikkatinize..

Evet gördüm Türkçe isimler de var da sanırım siz yabancı kökenli falansınız anlamadım sizin de adınız değişik?

benim de 3 yaşında bir kızım var adı : BERİL çok severek verdim bu ismi kızıma.
bi kızım daha olsa berra koyardım adını belki ama o da peygamberimiz tarafından yasaklanmış bir isim. kısacası 2. bir kız ismi daha yok bende

Benim söyleyeceğim ismi garip bulabilirsiniz ama küçüklükten bu yana hep kendi kendime ileride bir kızım olursa adı mutlaka
"Masal" olacak derdim. Çok hoşuma gidiyor nedense. :)

Mina,Elisa ve Tuana bunları düşünüyorum..Rabbim nasip olur da kısmet ederse inşallah.

sanırım benimde bir prensesim olucak.13 haftalık gebeyim biraz cinsiyet için erken ama doktorum duruş pozisyonundan dolayı kıza benzetti.kızım olursa adını beril koymayı düşünüyorum

sanırım benimde bir prensesim olucak.13 haftalık gebeyim biraz cinsiyet için erken ama doktorum duruş pozisyonundan dolayı kıza benzetti.kızım olursa adını beril koymayı düşünüyorum

aha bu çok güzel bir haber tatlım, hayırlı olsunn, inşallahh kızın olur :)

benim de kızım olacak inş. isim konusunda kararsızlık yaşıyoruz. bir isim buluyoruz fikir olsun diye ailelere ya da eşe dosta soruyoruz olumsuz yorum yapınca isimden soğuyoruz. Bizde doğuma kadar eşimle bulduğumuz isimleri kendi aramızda değerlendireceğiz fikir sormayacağız ama buraya yazmaktan sorun olmaz :) kızlar sizce "aden" nasıl bir isim? ya da ırmak yağmur ?

nehir
beren
beril
ipek
bu isimleri begeniyorum
ve yeğenimin adı ırmak cok guzel bir isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…