- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi Frambuaz_x
-
kalina:bir türk kahraman ve çiçek demek,andreas (yunanca) : yağmur, vera:inanç,arsevi:masum aşk,berrialgunluğu ve güzeliliğiyle ünlü,eshter:yıldız,lorin:ağıt,sidelya:çiçek (çerkesçe),alisa,alina,sascha,oben,darian,bükre(anlamını bilmiyorum),rihanna:çiçek,nikolina:insanlığın koruyucusu,selina,selis,seray,tameris,semiramis,sermina,sezgin,lisbeth,piia:sevilen kadın (fince) okunuşu piya öğretmenimn adıydı.seteney,albina,almıra:güzel kadın (biz almira diye biliyoruz) jaylin:sakin demek (ceylin),beril,demet,zerrin, volga:rusyada bir nehir,lauren,linet:güzellik (fransızca),azerin. hangisini seçsem bilmiyorum. eleftheria: özgürlük,gordana:fenikeli (gordiumdan geliyor yani yunan ismi)
favorilerim: piia,kalina,sezgin,seteney,albina,eleftheria,azerin,lisbeth
kızım olacak benimde,
defne
defne elif ya da,
zeynep defne...
ama içinde herhalde defne geçecek :)
Bizde kızımız olursa İLÇİM düşünüyoruz..Emine İlçim olacak miniğimizin adı:)
Bunlar ne ya ne olduk biz artık çocuklarımıza bile yabancı isimler mi koyuyoruz yazık dilimize, Türkçemize.
benim beğendiğim sevdiğim isimler türkçede koyucam zaten iki isimli olcaak benim gibi orada türkçe isimlerde var dikkatinize..
sanırım benimde bir prensesim olucak.13 haftalık gebeyim biraz cinsiyet için erken ama doktorum duruş pozisyonundan dolayı kıza benzetti.kızım olursa adını beril koymayı düşünüyorum
Bizde kızımız olursa İLÇİM düşünüyoruz..Emine İlçim olacak miniğimizin adı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?