mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

Klinikte tanistik mi seninle. Dogumdan onceki son kontrolde biriyle tanismistim. Kadinlar kulubunden taniyormus beni. Senmiydin acaba.
Moralini bozma sakin. Ben defalarca o duruma geldim ama birakmadim kendimi. Adeta evim ve ailem gibi gordum orayi. O zaman tedaviyi bile unuttum cogu zaman. Su an gidemiyorum diye eksiklik yasiyorum bazen. Biraz buyusun bebegim ozlem gidericez ara ara.
Guzel haberini alacagim insallah. Dualarima seni de aldim. Saglikli ve hayirli evlat diliyorum sana ve ailene.
Canım yok ben seni internetten gördüm bebisinle yeni çekilmiş süper pozlariniz vardı.Allah nazarlardan saklasın. Duaların için çok tesekkurederim. ...sevgi ve saglikla kalman dileğimle. ...

Haaa o mu tamam. Bravo sana. Cozmussun.
Bu ara yine olacak
Darisi basina ins

gnowee gnowee selam
begenılerın gelıyor
teskkurler
yanlıs mı gordum bılemıyorum.
o yuzden sorayım. son durumun nedır
Selam :KK16: 41 yaşındayım. 4 tedavi girişimim oldu, 1 tanesinde transfer aşamasına geldim ve kimyasal gebelik oldu. Az dozda ilaç kullanıldığında döllenme oranının daha yüksek olduğunu ve embriyoların da daha kaliteli olduğunu fark ettim bu 4 denememde. Dondurulmuşlarım var ve transfer için hazırlanıyorum yine bir sürü ilaç ile. Bizim merkezde herkese standart tedavi uygulanıyor sanırım. Kimle konuşsam aynı. Bu arada kendi tecrübelerim bana çok fazla dozda ilacın iyi sonuçlar getirmediğini söyleyince araştırmaya giriştim ve bu topic i buldum. En baştan itibaren başladım okumaya. Umut oldunuz bana. Antalyadayım ben ve burada mini tüp bebek tedavisi yapan var mı emin değilim. Çok geç kalmadan şansımı denemek istiyorum. Sizin paylaşımlarınız çok önemli bir yol gösterici oldu.

Selamlar. 1 aşılama, 4 kısa protokol tüp bebek denemem var. Bu tedavilerden bir ikiz boş gebelik ve yine 5 haftalık ikiz düşüğüm oldu. Kürtajım 4 gün önce oldu maalesef. Rezervim az. Yaşım 39. Bana en uygun çözümün mini olduğunu düşünüyorum artık. Kürtajdan sonra en az 2 ay gebelik de düşünmemek gerekiyor. Bu esnada topikte Biosteron, preseed jel, krill oil gibi seçenekler okudum. Neler tavsiye edersiniz? Bir de İsrael Bey'de randevu ne kadar zaman sonrasına veriliyor?

Selamlar. 1 aşılama, 4 kısa protokol tüp bebek denemem var. Bu tedavilerden bir ikiz boş gebelik ve yine 5 haftalık ikiz düşüğüm oldu. Kürtajım 4 gün önce oldu maalesef. Rezervim az. Yaşım 39. Bana en uygun çözümün mini olduğunu düşünüyorum artık. Kürtajdan sonra en az 2 ay gebelik de düşünmemek gerekiyor. Bu esnada topikte Biosteron, preseed jel, krill oil gibi seçenekler okudum. Neler tavsiye edersiniz? Bir de İsrael Bey'de randevu ne kadar zaman sonrasına veriliyor?
Öncelikle geçmiş olsun arkadasım benim de rezervim az.evet bizim için en uygun olanı ilaçsız ya da az ilaçla tedavi bir önceki opu da Yüksel doz ilaç kullandım ama bir yumurta oldu o da üçüncü günde durdu maalesef..biestoron uzun vadede sonuç veriyormuş ve herkeste cevap vermiyormuş. Ben kendi denediklerimi yazayım belki sen de işe yarar zeytinyağı bekleyen incir çörek otu tarçın bal, arı sütü polen bal,avokado, kefir , kuruyemişler.. İsrael beyin bu konuda çok iyi olduğunu duydum mayıs ayında aradım hazıran sonuma verdiler randevuyu aöa bana uymadı o yüzden İstanbul'da devam ediyorum tedavime ..bu düşük ve kürtajlardan sonra genetik test yaptırmanı tavsiye ederim yolun açık olsun inş yüzümüz güler..

Çok sağolun. Genetik daha önce de yapıldı. Tromboz vs. Tahlillerim tam. Son kürtajda biyopsi aldılar. Genetik için materyal tam olarak çıkmamış. Erken dönem düşüğü olduğu için büyük olasılıkla kromozomsal anomali olacağını söylediler. Çok zor bir süreçteyim. Kendimi toplayıp B planımı belirlemem gerekiyor. Şimdiye kadar opu hazırlıklarımda bahsettiğiniz yiyeceklerin çoğunu aldım. Bitkisel kürler uyguladım. Hormonlar için teatere dişli aslan pençesi, civan perçemi ve hayıt tohumunun çok faydasını gördüm. Diğer yandan Emodex ve Teatrio da kullandım. Önerileriniz için çok teşekkürler. Yılmak yok. Rabbim gayretimizi görüyor. Mükafatımızı da versin inşallah hayırlısıyla.

Çok sağolun. Genetik daha önce de yapıldı. Tromboz vs. Tahlillerim tam. Son kürtajda biyopsi aldılar. Genetik için materyal tam olarak çıkmamış. Erken dönem düşüğü olduğu için büyük olasılıkla kromozomsal anomali olacağını söylediler. Çok zor bir süreçteyim. Kendimi toplayıp B planımı belirlemem gerekiyor. Şimdiye kadar opu hazırlıklarımda bahsettiğiniz yiyeceklerin çoğunu aldım. Bitkisel kürler uyguladım. Hormonlar için teatere dişli aslan pençesi, civan perçemi ve hayıt tohumunun çok faydasını gördüm. Diğer yandan Emodex ve Teatrio da kullandım. Önerileriniz için çok teşekkürler. Yılmak yok. Rabbim gayretimizi görüyor. Mükafatımızı da versin inşallah hayırlısıyla.
inş arkadasım amin Kromozom anomalisi dedin ya onu diyorum embriyolar için genetik test hani ngs Pgt falan diyorlar ya ondan

Yumurta rezervi düşük olunca embriyolardaki ön tanılama vs işlemler embriyoları çöp haline getirebileceği için uygun olmadığı söylendi bir çok hekim tarafından. Zaten şimdiye dek bir opuda en fazla 4 yumurtam çıktı ve dördü de döllendi. Bu bahsettiğim gebelikler de o 4 yumurtayla olmuştu. Genetiğe girselerdi elde bişey kalmayacaktı. Hayırlı olan nedir, ne iyidir şaştım artık. İsrael Bey'e güvenmek ve annelik duygusunu tatmak istiyorum sağlıklı bir bebekle. Umarım hepimiz için gerçekleşir.

Yumurta rezervi düşük olunca embriyolardaki ön tanılama vs işlemler embriyoları çöp haline getirebileceği için uygun olmadığı söylendi bir çok hekim tarafından. Zaten şimdiye dek bir opuda en fazla 4 yumurtam çıktı ve dördü de döllendi. Bu bahsettiğim gebelikler de o 4 yumurtayla olmuştu. Genetiğe girselerdi elde bişey kalmayacaktı. Hayırlı olan nedir, ne iyidir şaştım artık. İsrael Bey'e güvenmek ve annelik duygusunu tatmak istiyorum sağlıklı bir bebekle. Umarım hepimiz için gerçekleşir.
Eğer laboratuvar ortamı iyiyse embriyodan alınacak parça zarar vermez ve embriyo eğer sağlıklı ise genetikten temiz gelecektir ve temiz gelecek embriyo Allah'ın izniyle yüzde seksen başarıya sahiptır.. rezervi düşük hastaların da embriyo su diğerlerine oranla sağlam gelme olasılığı biraz daha düşüktür o sebeple bizim grupta ben kesinlikle genetiği doğru buluyorum.. çünkü şunu düşün embriyo genetiğinin sonucunun kötü olması mı daha az yaralar yoksa evde sonuç beklemek ve negatif almak mı daha az yaralar bunu sorduğumda genetik sonucu daha az yaralar diye düşündüm bu sebeple genetiği mantıklı buluyorum heö transfere daha güvenle girebilirsin

Doğru, haklısınız. Acaba bu genetik tanıların maliyeti ne olur? Maddi olarak hazırlanmamız gerekiyor bir kaç ayda.

Doğru, haklısınız. Acaba bu genetik tanıların maliyeti ne olur? Maddi olarak hazırlanmamız gerekiyor bir kaç ayda.
325 dolar tanesi tabi genetik için beşinci güne gitmesi lazım tek toplamada elde edebilmek önemli benim mesela son ıpumda beşinci güne gitmedi embriyom

Son transferdeki embriyolarım 5. Gün blasttı ama tabii bundan sonra olsa da 5. Güne kadar giderler mi bilinmez. Sanırım gitse de maddi gücümüz elvermeyebilir. Allah yardımcımız olsun. Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Canım Emodeks ve teatrio bende kullanıyorum aynı zamanda q10 enzim kullanıyorum balık yağı ile beraber birde akşamları melatonina alıyorum. D vitamini ve b12 alıyorum kanda düşük sınırdaydı. Bu arada ephynal alıyorum. Benimde yaşım 39 bu arada. Birde arkadaşım Macaristan'dan bir ilaç gönderdi oda tedavi görüyor Buda bağışıklık sistemi güçlendirici ve üreme ye de faydası oluyormuş beres csepp extra. Ayrıca biesteron en fazla 6 ayda etki gösteriyor uzun vade kullanımı ileri yaşlarda kalp krizi riski yaratıyor çok fazla kullanmamak lazım zaten teatrio biesterona eş değer bir vitamin.

Canım Emodeks ve teatrio bende kullanıyorum aynı zamanda q10 enzim kullanıyorum balık yağı ile beraber birde akşamları melatonina alıyorum. D vitamini ve b12 alıyorum kanda düşük sınırdaydı. Bu arada ephynal alıyorum. Benimde yaşım 39 bu arada. Birde arkadaşım Macaristan'dan bir ilaç gönderdi oda tedavi görüyor Buda bağışıklık sistemi güçlendirici ve üreme ye de faydası oluyormuş beres csepp extra. Ayrıca biesteron en fazla 6 ayda etki gösteriyor uzun vade kullanımı ileri yaşlarda kalp krizi riski yaratıyor çok fazla kullanmamak lazım zaten teatrio biesterona eş değer bir vitamin.
D vitamini desteği alıyorum uzun zamandır. D ve B12 düzeyim iyi çok şükür. Emodex ve Teatrio kulanmakta kararsızım. 6 ay kadar kullandım. İlk kez 4 yumurta oluşup hamile bıraktı embriyoları ama düşük oldu. Ben çok kaliteli ve bana göre fazla oldular diye sevinirken altyapım izin vermemiş meğerse. Çok sağolun. Araştırayım bahsettiklerinizi. İnşallah faydası olur. Soğan ve incir kürü yapayım diyorum bu arada.

D vitamini desteği alıyorum uzun zamandır. D ve B12 düzeyim iyi çok şükür. Emodex ve Teatrio kulanmakta kararsızım. 6 ay kadar kullandım. İlk kez 4 yumurta oluşup hamile bıraktı embriyoları ama düşük oldu. Ben çok kaliteli ve bana göre fazla oldular diye sevinirken altyapım izin vermemiş meğerse. Çok sağolun. Araştırayım bahsettiklerinizi. İnşallah faydası olur. Soğan ve incir kürü yapayım diyorum bu arada.
Bu emodex ilacını hiç duymamıştım şimdi içerine baktım yumurta kalitesi için tavsiye edilen besinler varmış bir de genelde erkekler kullanmış bunu ben de mi alsam siz nasıl faydasını gördünüz

Bu emodex ilacını hiç duymamıştım şimdi içerine baktım yumurta kalitesi için tavsiye edilen besinler varmış bir de genelde erkekler kullanmış bunu ben de mi alsam siz nasıl faydasını gördünüz
Ben 1 yıldır neredeyse kullanıyorum canım. Sperm az olduğunda erkeklere de veriyorlar ama bayanlara da veriyor doktorlar. Ben hangi kullandığım faydalı oldu bilmiyorum ama faydalarını gördüm diyebilirim.

Canım soğan kürü kistim olduğu zaman yapmıştım. Faydasını gördüm. İncir kürünü Saraçoğlu çok öneriyor onda da prolaktin yüksek değilse uygula derim.

Back
X