mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim

İzmir'de nerde yaptırdınız acaba mini tüp u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…