Hiç yok mu mini tüp bebek yöntemiyle anne olan ?
benimde mini olcak tedavim bu cumartesi randevum var inşallah başlıcaz tedaviye
selamlar..
ya bu dediğiniz " doğal tüp bebek " denilen mi ?
sanırım o, eğer bu tedaviye basladıysanız biraz bilgi verir misiniz ?
bizde düsünüyoruz da :26:
Hiç yok mu mini tüp bebek yöntemiyle anne olan ?
evt yaaa... :26: birileri bi cvp versinn.. :26:
selam kızlar banada mini tedavi uygulanacak
bende yumurta rezervimde azalma var bu cuma tedaviye gidiyorum prki nerde tedavi oluyorsunuz
selam berceste, izmir de, kent hastanesinde tedavi oluyorum. bu benim ilk denemem, sen neredesin. yaşın kaç, daha önce hangi tedavileri oldun.
canım ben de yarın ilk timur gürgana gidecem tüp için
iki yıldır çorumda kad.doğum uzmanına gidiyordum profa gideyim dedim
inşallah güzel şeyler olur
kent hastanesini çok duydum ama bana uzak ben ankarada deneyecem bakalım hemen olur inşallahhh
picassocuğum, hosgeldinkızlar burayı elimizden geldiğince güncel tutalım hatta olmadı rezerve si fsh amh kötü gibi lerinden bir topik açsak nasıl olur çünkü bu esas bizler için gerçi şu da var basit sorunu olanlarda tüplerin tıkalı olması vs. gibi lerinden onlarda fazla hormon almamak adına uygulayabiliyorlar neyse bende bu arada 4. tedavime önümüzdeki ay mini tüp bebek iile gürgan klinikte deneyeceğim bu şekilde embriyo biriktireceğim doktorla görüşmemiz yapılmadı umud ediyorumki benimle aynı fikirde olur inşallah sizlerle birlikte benimde son tedavim olur...
slm arkadaşlar..benimde başımdan ameliyatlar aşılamalar başarısız tüp denemeleri geçti ama tedaviden sonraki ay doğaldan hamile kaldım..inşallah hepinize rabbim bu duyguları en yakın zamanda tadmayı nasip eder...benim sorum var sizlere..bunu 8 senedir bebeği olamayan bi arkadaşım adına soruyorum..onunda başından iki başarısız tüp tedavisi geçti..ama onun fsh la falan sorunu yok..eşinde sorun..bu tedavi ne kadar sürüyo??? bir de sadece fsh ı yüksek olanlardamı deneniyo?? her hastanede yapılabiliyomu?? biz bursada oturuyoruz..bilgilendirirseniz çok sevinirim ..
hayırlısı olur inşallah, evet çorum sana uzak, ama kısmetinde ne varsa o olur, merak etme , endişelenme. önemli olan doktorun tecrubesi. ve bunun yanında onun sana güven sağlaması. bu sayede sen de pozitif oluyorsun ve inan herşey çok olumlu gelişiyor. sana başarılar dilerim. görüşmek üzere, gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi.
kızlar burayı elimizden geldiğince güncel tutalım hatta olmadı rezerve si fsh amh kötü gibi lerinden bir topik açsak nasıl olur çünkü bu esas bizler için gerçi şu da var basit sorunu olanlarda tüplerin tıkalı olması vs. gibi lerinden onlarda fazla hormon almamak adına uygulayabiliyorlar neyse bende bu arada 4. tedavime önümüzdeki ay mini tüp bebek iile gürgan klinikte deneyeceğim bu şekilde embriyo biriktireceğim doktorla görüşmemiz yapılmadı umud ediyorumki benimle aynı fikirde olur inşallah sizlerle birlikte benimde son tedavim olur...
çook çok teşekkür ederim canım...Allah biran önce bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh...
canım bizde sorun 2 taraflı eşimde de sayı azlığı var
1. medicana transfer günü 0 transferle tedavi iptal ( 1 adet 4 hücreli kalitesiz embriyo oluşmuştu)
2. anatolia 5 folükül toplandı 2 si döllendi 1 adet 8 hücreli sonuç negatif
3. hrs co kültür uygulandı 5 folükül toplandı 3 döllendi 2 adet 8 hücreli transfer teki 1. kalite diğeri 2. kaliteydi sonuç yine negatif
4. biriktirmek istiyorum artık birde bu 2 tedavimde rahim kalınlığı 7 di 1.tedavide bilmiyordum 3. tedavimde doktorumu uyarmama rağmen estrofem kulandırtmadı 4. tedavide kullanalım dedi gözümdende düştü hayırlısı bakalım inşallah bu sefer sizlerle birlikte son tedavimiz olur ve hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?