- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
canım ya,,, keşke yakın olaydık da ben kıpraşık bebişinle sana kahvaltı hazırlasaydım, evdede yalnızım alisim,paşam,bebiş,sen,ben ne keyif yapardık,,, zaten ben de bebiş yok, en büyük hayalim paşaya bebişin elini yüzünü koklatmak, eee ben de yoksa senin bebişi koklayacağız ona göre,,, sen iyisi mi çok çok dua et de, bize de bebiş gelsin, sizde bizden kurtulun yani,,, oğlumdan korkabilirsiniz şekerim, maşaalh canavar gibi..Kime yuh dediysen bilmiyorum artik ama kesin haklisindir , bende yuhhhhhhh diyorum
Dun Nuran beni bulmuş 40 topigine yazmis neredesiniz hayirsizlar durumu var haberin olsun sekerimmmmm
Ben ve kiprasimli bebis iyi , topik diliyle kocisim uyansın kahvaltıya götürsün diye bekliyorum iyice tembele bağladım yumurta haslamak bile zor geliyor , aksam 8 de uyumusum görende maden ocağında butun gun tas kırıyorum sanacak
Seni öptüm yok vazgectim seni ne opucem , oğlunla kızını öptüm ısırdım kulaklarından![]()
nuranı gördüm bulmuş seni, ben de onu beğendim, yani gördüm babında....
Bu arada aklima gelmişken dun ağız yaralarım içn Yılmaz beyi yine taciz ettim tuzlu su ve korbonatli su verdi bol bol yaptim simdi iyiyim , sen zaten demiştin yine haklı çıktın sekerimmmm
Not : yanliz doktorum bir garip vallaha bi tuaf bana bio karbonatli su yap dedi , ben hemen tanidik eczacimi aradım anam depolara kadar arandı oyle bi sey yok , megerse bildigimiz icme sodasi hani su annanem kullanırdı yada eskiden keklerde kullanılır fazla kacinca kekin kimyasini bozar icine ederdi ondanmis , bildigimiz sodyumbikorbonat , illana teknik konuşulacak ya :)
şekerim evet aynen içme sodası o.... düşünemedim keşke onu da söyleseymişim..... bizde de kocakarı ilaçları da bayağı varmış.......
bu arada 2 saate kadar kociş geliyor,,, gelsin de bahçede çalıştırayım onu... kollarım kas yaptı,,, kazdım kazdım yine görüntü pek değişmiyor,, erkek gücü lazım,,, gerçi paşamla alis de bir kazdı , bir kazdı , görme yani.... belki burdan direkt senin bahçeye geelebiliriz. adeta tünel kazdılar......öptük teyzoşşş