mini tüp bebek tedavisi görenler ve mini tüp bebek ile anne olanlar

Kime yuh dediysen bilmiyorum artik ama kesin haklisindir , bende yuhhhhhhh diyorum :30:

Dun Nuran beni bulmuş 40 topigine yazmis neredesiniz hayirsizlar durumu var haberin olsun sekerimmmmm

Ben ve kiprasimli bebis iyi , topik diliyle kocisim uyansın kahvaltıya götürsün diye bekliyorum iyice tembele bağladım yumurta haslamak bile zor geliyor , aksam 8 de uyumusum görende maden ocağında butun gun tas kırıyorum sanacak

Seni öptüm yok vazgectim seni ne opucem , oğlunla kızını öptüm ısırdım kulaklarından :27:
canım ya,,, keşke yakın olaydık da ben kıpraşık bebişinle sana kahvaltı hazırlasaydım, evdede yalnızım alisim,paşam,bebiş,sen,ben ne keyif yapardık,,, zaten ben de bebiş yok, en büyük hayalim paşaya bebişin elini yüzünü koklatmak, eee ben de yoksa senin bebişi koklayacağız ona göre,,, sen iyisi mi çok çok dua et de, bize de bebiş gelsin, sizde bizden kurtulun yani,,, oğlumdan korkabilirsiniz şekerim, maşaalh canavar gibi..
nuranı gördüm bulmuş seni, ben de onu beğendim, yani gördüm babında....

Bu arada aklima gelmişken dun ağız yaralarım içn Yılmaz beyi yine taciz ettim tuzlu su ve korbonatli su verdi bol bol yaptim simdi iyiyim , sen zaten demiştin yine haklı çıktın sekerimmmm

Not : yanliz doktorum bir garip vallaha bi tuaf bana bio karbonatli su yap dedi , ben hemen tanidik eczacimi aradım anam depolara kadar arandı oyle bi sey yok , megerse bildigimiz icme sodasi hani su annanem kullanırdı yada eskiden keklerde kullanılır fazla kacinca kekin kimyasini bozar icine ederdi ondanmis , bildigimiz sodyumbikorbonat , illana teknik konuşulacak ya :)

şekerim evet aynen içme sodası o.... düşünemedim keşke onu da söyleseymişim..... bizde de kocakarı ilaçları da bayağı varmış.......
bu arada 2 saate kadar kociş geliyor,,, gelsin de bahçede çalıştırayım onu... kollarım kas yaptı,,, kazdım kazdım yine görüntü pek değişmiyor,, erkek gücü lazım,,, gerçi paşamla alis de bir kazdı , bir kazdı , görme yani.... belki burdan direkt senin bahçeye geelebiliriz. adeta tünel kazdılar......öptük teyzoşşş

selam, canım,
istanbul daki ücretler izmire göre fazlaymış... izmirde 1750 dolar . ilaçlarda 200-300 tl gibi. bilginiz olsun .... inşallah brezey, normal yoldan olur da kurtulursun canım,, senin fsh amh iyi zaten, olabilir, çalışmaları aksatma sen...

alısımalısımmm ,
hiçççç merak etme sennn,çok çalışkanımdır ben.asla aksatmam çalışmaları:37::1:
an itibariyle başlayan reglimden sonra herkes korksun bendenn..:1:çok şükür düzenim fazla bozulmadı,dün olmam gerekirken bugün oldum..ama olur o kadar.:31:
tüp bebek sonrası 50 gün gecikmesi olanları duydukça korkuyordum çünkü.çok şükür.
diğer topiklerde yazdım ama burada da yazayım yine , bu regl ile birlikte doktorum yumurta takibi yapacak. pazartesi yani 3. gün , testlerimi yaptıracağım. kontroller falan filan. bu ay hem doktor destekli hem ovulasyon testi destekli bir çalışma yürüteceğim.:27:
ben de çok inanıyorum canımm sankim ben bu şekilde yaparsam , hamile kalacağım. bakalım testler ne gösterecek.:16:

canım ya,,, keşke yakın olaydık da ben kıpraşık bebişinle sana kahvaltı hazırlasaydım, evdede yalnızım alisim,paşam,bebiş,sen,ben ne keyif yapardık,,, zaten ben de bebiş yok, en büyük hayalim paşaya bebişin elini yüzünü koklatmak, eee ben de yoksa senin bebişi koklayacağız ona göre,,, sen iyisi mi çok çok dua et de, bize de bebiş gelsin, sizde bizden kurtulun yani,,, oğlumdan korkabilirsiniz şekerim, maşaalh canavar gibi..

şekerim evet aynen içme sodası o.... düşünemedim keşke onu da söyleseymişim..... bizde de kocakarı ilaçları da bayağı varmış.......
bu arada 2 saate kadar kociş geliyor,,, gelsin de bahçede çalıştırayım onu... kollarım kas yaptı,,, kazdım kazdım yine görüntü pek değişmiyor,, erkek gücü lazım,,, gerçi paşamla alis de bir kazdı , bir kazdı , görme yani.... belki burdan direkt senin bahçeye geelebiliriz. adeta tünel kazdılar......öptük teyzoşşş

şu yazdıklarını okuyunca , içim nasıl huzur ve umutla doldu bir bilsen.:16:
hala insan kalabilen bir kaç kişiyi tanıdığım için çok mutluyum.:17:

alısımalısımmm ,
hiçççç merak etme sennn,çok çalışkanımdır ben.asla aksatmam çalışmaları:37::1:
an itibariyle başlayan reglimden sonra herkes korksun bendenn..:1:çok şükür düzenim fazla bozulmadı,dün olmam gerekirken bugün oldum..ama olur o kadar.:31:
tüp bebek sonrası 50 gün gecikmesi olanları duydukça korkuyordum çünkü.çok şükür.
diğer topiklerde yazdım ama burada da yazayım yine , bu regl ile birlikte doktorum yumurta takibi yapacak. pazartesi yani 3. gün , testlerimi yaptıracağım. kontroller falan filan. bu ay hem doktor destekli hem ovulasyon testi destekli bir çalışma yürüteceğim.:27:
ben de çok inanıyorum canımm sankim ben bu şekilde yaparsam , hamile kalacağım. bakalım testler ne gösterecek.:16:

şu yazdıklarını okuyunca , içim nasıl huzur ve umutla doldu bir bilsen.:16:
hala insan kalabilen bir kaç kişiyi tanıdığım için çok mutluyum.:17:
CANIM, inan ben de senin motivasyonunla umut doluyorum... pufy ile güzel bir arkadaşlık kurduk, tam gaz devam ediyoruz.... aynı yaşlarda olunca ve sorunlar benzer olunca aynı telden çalmak da kolay oluyor, zaten iyiler aynen bu topiclerde olduğu gibi birbirini buluyor.... hiç görmediğimiz insanlarla yazışıyor ve 40 yıllık dost gibi güven duyuyoruz.... aralık 2012 den beri topicteyim, kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. güzel bir duyguymuş.... sanal manal ama insanlar samimi olunca gerçek hayattan bir farkı kalmadı , ne güzel herkesin,hepimizin anne olmasından başka birşey düşünmüyorum aylardır....... bu arada yumurtalık rezervinde azalma olupta tüpte başarılı olanlar topiğindeki bahar35 arkadaş hamile imiş, fsh yüksek amh 0,01 idi, muthiş bir haber değilmi, bizlere umut oldu,,,,,,,darısı bizlerin başına...... hadi sen mesaiye devam şekerim......

Oncelikle o kocis cok çalıştırlacak , cani çıkarılacak erkek kısmısina huzur rahat vermeye gelmez , unutulmayacak en iyi erkek ölü erkektir :47:
Alise paşaya soyle kazı çalısmalarına full ağırlık versinler biran once bizim bahçeden çıkmalarını bekliyorum ama seni unutmasınlar ayyy ne guzel olur kahvaltı ederiz
Bu arada seninkinler çalışkan benimki olsa kılını kıpırdatmaz nerede yumusak yer var totosu hemen orada yayiyor , benim oglus ona sosyetik it diyor :)

Bu gun pazar kocisinde var izinlisin yarin taciz edecegim :10:

CANIM, inan ben de senin motivasyonunla umut doluyorum... pufy ile güzel bir arkadaşlık kurduk, tam gaz devam ediyoruz.... aynı yaşlarda olunca ve sorunlar benzer olunca aynı telden çalmak da kolay oluyor, zaten iyiler aynen bu topiclerde olduğu gibi birbirini buluyor.... hiç görmediğimiz insanlarla yazışıyor ve 40 yıllık dost gibi güven duyuyoruz.... aralık 2012 den beri topicteyim, kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. güzel bir duyguymuş.... sanal manal ama insanlar samimi olunca gerçek hayattan bir farkı kalmadı , ne güzel herkesin,hepimizin anne olmasından başka birşey düşünmüyorum aylardır....... bu arada yumurtalık rezervinde azalma olupta tüpte başarılı olanlar topiğindeki bahar35 arkadaş hamile imiş, fsh yüksek amh 0,01 idi, muthiş bir haber değilmi, bizlere umut oldu,,,,,,,darısı bizlerin başına...... hadi sen mesaiye devam şekerim......

bahar35 arkadaşımızın haberi çok mutlu etti beni de. Rabbim sonuna kadar böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin.

yürekleri birbirine denk olanların , birbirini bulduğu yer oluyor topikler haklısın... benim "mart ayında transferi olanlar " topiğinde , böyle kaynaştığım ve yüz yüze buluştuğum arkadaşlarım oldu. ilk defa görüştüğümüz o gün bile , herkes çok cana yakın ve sevgi doluydu.

henüz yüz yüze görüşmediğim ama buralarda paylaştıklarım , hatta birbirimize güvenip telefonla konuştuklarım ... sanırım paylaşım bebek olunca evlat olunca her şey direk sevgiyle başlıyor ve sevmek her şeyde olduğu gibi burada da büyüsünü gösteriyor.

iyi ki buluşmuşuz:38:

p.s : regl tatili geldi...mesai bir süre yokkk:17:

Oncelikle o kocis cok çalıştırlacak , cani çıkarılacak erkek kısmısina huzur rahat vermeye gelmez , unutulmayacak en iyi erkek ölü erkektir :47:
Alise paşaya soyle kazı çalısmalarına full ağırlık versinler biran once bizim bahçeden çıkmalarını bekliyorum ama seni unutmasınlar ayyy ne guzel olur kahvaltı ederiz
Bu arada seninkinler çalışkan benimki olsa kılını kıpırdatmaz nerede yumusak yer var totosu hemen orada yayiyor , benim oglus ona sosyetik it diyor :)

erkek kısmısı fazla uyutulmasın da bence puffyim.. ben gidim de kocamcımı bir uyandırayaımmm:47::9:

hepinize sevgiler , öpücükler :38::39:

maalesef o koca hiç çalışmıyor, üst banyodan alt banyodan su akıyor, zar zor usta bulduk dün gece 11 e kadar banyo kırıldı. az önce de geldi tamirat yapıyor, kociş de başında duruyor... paşa ve alis de sanki pazar olduğunu biliyor tüm gün uyuyorlar.... yani bunlar da bugünlük sosyetik it oldular şekerimmm.. yakın zamanda senin bahçeye ulaşamacağız , biraz sabir:52::52::52::52::52:
bahar35 arkadaşımızın haberi çok mutlu etti beni de. Rabbim sonuna kadar böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin.

yürekleri birbirine denk olanların , birbirini bulduğu yer oluyor topikler haklısın... benim "mart ayında transferi olanlar " topiğinde , böyle kaynaştığım ve yüz yüze buluştuğum arkadaşlarım oldu. ilk defa görüştüğümüz o gün bile , herkes çok cana yakın ve sevgi doluydu.

henüz yüz yüze görüşmediğim ama buralarda paylaştıklarım , hatta birbirimize güvenip telefonla konuştuklarım ... sanırım paylaşım bebek olunca evlat olunca her şey direk sevgiyle başlıyor ve sevmek her şeyde olduğu gibi burada da büyüsünü gösteriyor.

iyi ki buluşmuşuz:38:

p.s : regl tatili geldi...mesai bir süre yokkk:17:

erkek kısmısı fazla uyutulmasın da bence puffyim.. ben gidim de kocamcımı bir uyandırayaımmm:47::9:

hepinize sevgiler , öpücükler :38::39:

ne güzel brezeyy senin ki bu saat olmuş uyuyor, benimki sabahın körü uyanıyor, kandıra kandıra 10 a kadar uyuttum...... sonrası malum, ?????? :54::54::54::54::54::54::54:
ayrıca iyiki varsın,,, hepiniz iyiki varsınız...

hormon testi sonuçlarımdan e2 değerim bana göre yüksek çıktı. ( 220 ):37:
doktorum bir şey demedi ama .
(sanırım regl döneminde baş ağrımın sebebi de bu... bir yerde okumuştum... son zamanlarda yaşadığım stresi saymıyorum tabii )

tüp bebek tedavisinde e2 yüksek diye göbek atıyordum... şimdiyse.. ben biraz endişeliyim.:18:
ama doktor her şey iyi dediyse sorun yoktur yani değil mi?:31:

pazartesi yumurta takibine başlıyoruz. bugünki vajinal muayenede temiz çıktı çok şükür.:21:
ister misiniz , ben bu ay bu yolla hamile kalayımm..:16::34:

ben isterim vallaaa:32::32:

ne güzel brezeyy senin ki bu saat olmuş uyuyor, benimki sabahın körü uyanıyor, kandıra kandıra 10 a kadar uyuttum...... sonrası malum, ?????? :54::54::54::54::54::54::54:
ayrıca iyiki varsın,,, hepiniz iyiki varsınız...

kahvaltı hazır demeden hayatta kalkmaz benim kocamcım... ben de kolay kolay hazır demem :1:

öpüyorumm:38:

hormon testi sonuçlarımdan e2 değerim bana göre yüksek çıktı. ( 220 ):37:
doktorum bir şey demedi ama .
(sanırım regl döneminde baş ağrımın sebebi de bu... bir yerde okumuştum... son zamanlarda yaşadığım stresi saymıyorum tabii )
tüp bebek tedavisinde e2 yüksek diye göbek atıyordum... şimdiyse.. ben biraz endişeliyim.:18:
ama doktor her şey iyi dediyse sorun yoktur yani değil mi?:31:
pazartesi yumurta takibine başlıyoruz. bugünki vajinal muayenede temiz çıktı çok şükür.:21:
ister misiniz , ben bu ay bu yolla hamile kalayımm..:16::34:
ben isterim vallaaa:32::32:
inşallah canım, doğal yolla hamile kalır ve tüm bu hengamelerden kurtulursun,,, çünkü o mu sorun , bu mu yüksek, şunu mu içsem derken mahvoluyoruz....
bu arada e2 ile ilgili daha doğrusu hormon normal değerlerine internetten indirebilirsin..... bulamazsan bana yaz, ben de olacaktı göndereyim sana...
benim bildiğim tedavi sırasında folikul sayısına göre katlanması, artması gerekiyor..... buna uymaz ise folikül boş veya kalitesiz oluyor....... adetin 2.günü için yüksek, ama doktor birşey demediğine göre bir bildiği vardır, ve demekki sakınca görmedi...... fsh, düşüktü senin zaten....... yani normal için ve tüp için engelin yok.... tam hız devam ......... şu 40 yaş üstü hamile sayısı çoğalsa da morale boğulsak...... ha tabi bir de fsh, amh bozuk olanlar da bizi morale bogsun şu bahar günlerinden ammmmmmminnnnnnnnnnn

inşallah canım, doğal yolla hamile kalır ve tüm bu hengamelerden kurtulursun,,, çünkü o mu sorun , bu mu yüksek, şunu mu içsem derken mahvoluyoruz....
bu arada e2 ile ilgili daha doğrusu hormon normal değerlerine internetten indirebilirsin..... bulamazsan bana yaz, ben de olacaktı göndereyim sana...
benim bildiğim tedavi sırasında folikul sayısına göre katlanması, artması gerekiyor..... buna uymaz ise folikül boş veya kalitesiz oluyor....... adetin 2.günü için yüksek, ama doktor birşey demediğine göre bir bildiği vardır, ve demekki sakınca görmedi...... fsh, düşüktü senin zaten....... yani normal için ve tüp için engelin yok.... tam hız devam ......... şu 40 yaş üstü hamile sayısı çoğalsa da morale boğulsak...... ha tabi bir de fsh, amh bozuk olanlar da bizi morale bogsun şu bahar günlerinden ammmmmmminnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnn canımm aminnnnn inşallah...

sanırım senin de dediğin gibi doktorumun bir bildiği var. e2 onun bilgisi dahilinde normal demekki.
benim baktığım hormonal değerler , erken yaş gebelikleri içeriyor sanırım çünkü sınır 50... ama benim eski testlerimde bile e2 değerim hep 50 nin üstüydü.
tüp tedavisinde sağlıklı yumurta başına 200 birim e2 olması gerekiyor. ilaç olmadığı durumda da aynı manaya geliyorsa aslında reglimin 3. gününde 1 folikülüm var demektir. belki de doktorum bu yüzden normal dedi.

bugün eşimin check-up tahlillerinin sonucuyla da ilgilendiğimden kendimle ilgili kafamı toparlayıp doktoruma çok soru soramadım. aklıma takılanları not alıp pazartesi gittiğimde sorarım artık.

lh - fsh açısından şanslıyım.çok şükür hala aşırı değiller.
dilerim bebek haberide verebiliriz bu topiklerde birbirimize kuzum.:38:

Alisalis mesaj kutun dolmus, ozel mesaj atamadim. Okudum, folikulun bos cikmis, gecmis olsun. Al benden de o kadar! Bugun opu vardi, tek folikul bos cikti. Benim 3. kere bos cikiyor. 5 IVF negatif, 3 defada bos folikuller cikinca, umutlu kalabilmek hem zor hem de cok naif bir yaklasim oluyor. Gerci surprizler de olabilir hayatta. Ben de 43 yasindayim. Uzulmemek elde degil, benim de yuzum dustu. Ama bosver, her iste bir hayir vardir, ne oluyorsa kendi iyiligimize oluyordur diyelim.
Kendine iyi bak! Cok dagitma moralini.
Sevgiler

şimdı gordum bu mesajını... ama ozelden mesaj atmıstım bende. ılgıne tesekkur. sana da gecmıs olsun. bende haftaya adet olurum. bakalım ne olacak bu ay. sana kolay gelsın umarım hayallerimız gercek olur optum canım sevgıler

test yapacaktın noldu,,,,,,, preseed jel hakkında internetten araştır, tedavisiz zamanlarda kullanılabilir.... doğal yoldan hamile kalma jeli..........

test yapacaktın noldu,,,,,,, preseed jel hakkında internetten araştır, tedavisiz zamanlarda kullanılabilir.... doğal yoldan hamile kalma jeli..........
cnm evet duydum o jeli kullananlar çok memnun ve hamile kalbilmişler bende düşünüyorum almayı ve ovu testi almayı en azından bu bekleme sürecinde kullanırız bakarsın tüpe gerek kalmadan hamiş kalırız doğal :16: ... inş. rabbim bekletmeden versin hepimize bebişler :16: test konusunda kararsızım belki yarın sabah yapabilirim korkuyorum :((((

Son düzenleme:
cnm arkadaşım mail i aldım okudum okudum okudum ağladım çok güzel mutlu sonlar.... umutlandım en çokta amh ye takılmayın o çok küçük folükülleri ölçmüyor cümlesine.... ve fsh yüksek olanların hamile kalabileceğine çok ama çok umutlandım sonra bi karar aldım bütün yazılarda sigaranın bırakılmasından bahsediliyor... sağlıklı yaşam sağlıklı ilaçlar sağlıklı kürler veeeeeeee evrene olumlu msjlar göndermek :16: :16: :16: :16: çok tşk ederim cnm benim birçok şey öğrendim sayende iyiki tanımışım seni........

canlar ya ben de istiyorum o hikayeleri lütfen

ben 40 yaşındayım fsh reglimim 5. günü 24 e2 55 çıtçı. doktor tüp bebek dedi. 25 nisanda regli olmuştum. hala olmadım kanda ve idrar testinde çıkmadı daha adet düzeni bozulda ya da hamileyeim bilemedim. İZMİR knt hstnesine gitmeyi düşünüyorum adet başladığında mı gitmeliyim bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

test yapacaktın noldu,,,,,,, preseed jel hakkında internetten araştır, tedavisiz zamanlarda kullanılabilir.... Doğal yoldan hamile kalma jeli..........

kendimle ilgili bilgileri yazdım deneyimlisin sen bana cevap verebilir misin

ben 40 yaşındayım fsh reglimim 5. günü 24 e2 55 çıtçı. doktor tüp bebek dedi. 25 nisanda regli olmuştum. hala olmadım kanda ve idrar testinde çıkmadı daha adet düzeni bozulda ya da hamileyeim bilemedim. İZMİR knt hstnesine gitmeyi düşünüyorum adet başladığında mı gitmeliyim bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

sevgili arkadaşım ,

benim bilebildiğim çerçevede fsh değerin yüksek çıkmış , e2 ise fena değil.
doktorunun tüp bebek önerisi yerinde yani.
benim 8 fsh ıma bile yaşım 42 diye tüp bebek dedi doktorlar ama başarılı olmadı ilk denemem neyse...

şimdi kaç günde bir regl oluyorsun bilemiyorum ama havalardan düzensizlik olabiliyor.
mesela benim reglim bu ay 5 gün erken geldi. hoş yumurtlamam da beklenenden erken oldu bu ay, sebebi birazda o...
ama hamilelik de olasılıklar arasında bence , yine de kendi dengeni ve vücut ritmini en iyi bilen olarak sen karar verebilirsin.
öncesinde görüşmen mümkünse bence hastaneye erkenden git, belki onların bu süreçle ilgili uygulamaları da olabilir.
giderken , önceki tüm test ve hormon değerlerini de götürmeyi unutma.hakkında gereken tüm bilgiyi böylece dinebilir ve sana uygun tedaviye kolaylıkla karar verebilirler.

dilerim senin için her şey çok güzel gelişir ve bir an önce bebişlerine kavuşursun.

zaran, fsh değeri için adetin 2 veya 3.günü tahlil yapılması gerekiyor. kent hastanesini arayıp tüp bebek kısmını bağlatıp görüşmelisin, onlar senin geleceğin günü söylerler.

sevgili arkadaşım ,

benim bilebildiğim çerçevede fsh değerin yüksek çıkmış , e2 ise fena değil.
Doktorunun tüp bebek önerisi yerinde yani.
Benim 8 fsh ıma bile yaşım 42 diye tüp bebek dedi doktorlar ama başarılı olmadı ilk denemem neyse...

şimdi kaç günde bir regl oluyorsun bilemiyorum ama havalardan düzensizlik olabiliyor.
Mesela benim reglim bu ay 5 gün erken geldi. Hoş yumurtlamam da beklenenden erken oldu bu ay, sebebi birazda o...
Ama hamilelik de olasılıklar arasında bence , yine de kendi dengeni ve vücut ritmini en iyi bilen olarak sen karar verebilirsin.
öncesinde görüşmen mümkünse bence hastaneye erkenden git, belki onların bu süreçle ilgili uygulamaları da olabilir.
Giderken , önceki tüm test ve hormon değerlerini de götürmeyi unutma.hakkında gereken tüm bilgiyi böylece dinebilir ve sana uygun tedaviye kolaylıkla karar verebilirler.

Dilerim senin için her şey çok güzel gelişir ve bir an önce bebişlerine kavuşursun.
canım cevap için çok teşükkür ederim çalışıyorum öğretmenim pazartesi tesleri regli olmazsam tekara yapayım olmazsa karnelei hazırlayıp izmir yolunu tutacağım artık durum böyle

zaran, fsh değeri için adetin 2 veya 3.günü tahlil yapılması gerekiyor. Kent hastanesini arayıp tüp bebek kısmını bağlatıp görüşmelisin, onlar senin geleceğin günü söylerler.

canım teşekkür ederim cevabın için...orayı arayıp şükran hanımla görüştüm o 2 ay beisterol kullan öyle gel dedi acıkcası ben bir an önce doktorla görüşmek istiyorum uzaktan böyle demesi bana anlamlı gelmiyor belki benim 3 .gün fsh ış daha düşüktür bu yüzden işlerimi bitirir bitirmez izin alıp gitmek istiyoruz izmire doktora nasıl ulaşabilirim acaba telefonu var mı sizde

Back
X