- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
Canimm tebrik ederim aynen devam et. Mucadele edenler inan basariya ulasiyorMerhaba ALİSALİS ve tüm bu yolda mücadele edenler. Biraz once yumurta toplama işleminden geldim. Ben de havuz yöntemi ile deneyeceğim bu kez. Yaş 42 amh 0.01.. Takipte 6 folikul görünüyordu ama 2 yumurta toplandı. Kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi. Yarın arayacaklar.
ALISALIS sen bana çok büyük umut oldun. İsmini aratıp her yerde yazdıklarını okumaya çalışıyorum. Yarınsonuç ne çıkar bilmiyorum ama devam edeceğim.
Fakat benim gibi vahim durumlu ve başarı elde etmiş başka birileri de var mı? Sonuçta ileri yaşta olupta amh si benden iyi olanlarda var. Ben de hem yaş ileri hem amh çok düşük, gene de adet gördüğüm sürece devam diyorum. İyi mi ediyorum sizce?
Ben sana iyi bir ornek olmussam ne mutlu bana
Baska basari ornekleri cok var. Kadinlar kulubunden Bircok tanistigim anne oldu. 40 yasindan sonra anne olmaya xalusanar ve 38 yas topigi ve yumurta rezervindw azslma olanlar benim yazisigim topiklwrde. 40 yas topigini ysenme bastan okumaya basla. Guzel ornekler goreceksin
Su an sonucun nolursa olsun devam et. Lazim olan tek yumurta ve tek sperm.
Be tek tek biriktirdim ve oldu. Su an kucagimda melekler gibi uyuyor. Sana tdk elle yaziyorum. Amacim bir kisi daha mutlu olsun.