- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Çocukların gürültüsü için polis geldi öyle mi bende yedim ok))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukların gürültüsü için polis geldi öyle mi bende yedim ok))
Aynen amaç bu.)Milleti banlatmaktan keyif alıyor.
Hassas konuları biliyor hayvanlar, cocuklar... Bundan sonraki konusunu ev hanımları vs calısan kadınlar yapabilir onda da keyifle seyredebileceği tartısmalar olur mutlaka.
Eskiden rahat rahat dışarıda oynayan çocuklardık şimdi biri çocuğumuzu sevmek istese sapık mı acaba diye düşünür oldukBugün bir komşumuz diyordu. Çocuklara katlanamıyorum, onlardan nefret ediyorum diye. Üstelik bu kadının da çocuğu var. Sokakta oynamalarından rahatsız oluyormuş. Bu kadar mı sevgisiz olduk? Çok üzüldüm. Sizin de çevrenizde var mı böyle insanlar?
Saygı duymak zorunda.Herkes çocuk sevmek zorunda mı ki?
İltifat için çok teşekkürler :)Ooo gene nicedays2 hiç şaşırmadım şimdiki cocuklar masallah çok terbiyeli ayni sen
Ayılıp bayılmamak ayrı,kendi halinde oynayan çocukları rahatsız etmek ayrı.Bende oyle ayılıp bayılmam cocuklara...nedir problem...
Hic bir cocuk sessizce oynayamaz oyununu...ben sen o sikayet etmez diğeri eder,cidden senin problemin ne?Ayılıp bayılmamak ayrı,kendi halinde oynayan çocukları rahatsız etmek ayrı.
Benim de size yorumum, sivri köşe yazmışsınız,evet kesinlikle diliniz çok sivri,bu gidişle bir on seneye etrafınızda hiç kimse kalmaz.Kopek tuyunden linc yedikten sonra " bakin ne kadar duyarliyim" temali konular daha ne kadar surecek acaba?
Konuya yorumum. "Ahh cannimm cok haklisin."
Benim de size yorumum, sivri köşe yazmışsınız,evet kesinlikle diliniz çok sivri,bu gidişle bir on seneye etrafınızda hiç kimse kalmaz.