Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Milleti banlatmaktan keyif alıyor.
Hassas konuları biliyor hayvanlar, cocuklar... Bundan sonraki konusunu ev hanımları vs calısan kadınlar yapabilir onda da keyifle seyredebileceği tartısmalar olur mutlaka.
Bugün bir komşumuz diyordu. Çocuklara katlanamıyorum, onlardan nefret ediyorum diye. Üstelik bu kadının da çocuğu var. Sokakta oynamalarından rahatsız oluyormuş. Bu kadar mı sevgisiz olduk? Çok üzüldüm. Sizin de çevrenizde var mı böyle insanlar?
Eskiden rahat rahat dışarıda oynayan çocuklardık şimdi biri çocuğumuzu sevmek istese sapık mı acaba diye düşünür olduk Acaba çocukların dışarıda olmasından endişe mi duyuyor Alt neden bu olabilir de yanlış bir dil seçmiş olabilir.
Olmayan durumları konu diye açıyorsunuz çünkü sizin "onaylanma"ya ihtiyacınız var.
Günlük hayatta insanlardan göremediğiniz evet ya, haklısın gibi onay kelimelerini almaya çalışıyorsunuz.
Herkes sizin gibi düşünmek/hissetmek zorunda değil, daha bunu idrak edememişken boyunuzdan büyük işler yapmaya çalışıyorsunuz.
Buradaki kadınlar nasıl çözdülerse sizi, çevrenizdekiler de çözmüş durumda. Bu sebeple oturun, düşünün.
Hatalarım neler, nasıl düzeltirim gibi gerçek konulara kafa yorun. Gerçek konular için konu açın.