Minicik Çocuk Onlar...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Bugün bir komşumuz diyordu. Çocuklara katlanamıyorum, onlardan nefret ediyorum diye. Üstelik bu kadının da çocuğu var. Sokakta oynamalarından rahatsız oluyormuş. Bu kadar mı sevgisiz olduk? Çok üzüldüm. Sizin de çevrenizde var mı böyle insanlar?

Var:kızgın: çocukla tatile gitmek nedir, rahatsız oluyoruz diyenler var. Çocuğun varsa evinde otur kardeşim diyor. Saçlarımı yolmak istiyorum. Toplum olarak çocuğa karşı çok tahammülsüz ve saygısızız. Bir birey olduklarını bilmiyoruz. Bu konuda çok cahiliz

Belki başı ağrıyordur o an. Benim başım ağrıdığı zaman kendi sesime bile tahammül edemiyorum bazen...

Var:kızgın: çocukla tatile gitmek nedir, rahatsız oluyoruz diyenler var. Çocuğun varsa evinde otur kardeşim diyor. Saçlarımı yolmak istiyorum. Toplum olarak çocuğa karşı çok tahammülsüz ve saygısızız. Bir birey olduklarını bilmiyoruz. Bu konuda çok cahiliz
Kesinlikle. Bu konuda eğitim almamız gerekiyor.

Çocuğa tahamülsüzlük varda bu hoş değil de çocuğu yetiştiremeyen aillelerde var şahsen bende bu ailelerden nefret ediyorum
Bahsettiğim çocuklar gayet terbiyeli çocuklar. Her gün haksız yere bu kadından hakaret yiyorlar. Tek suçları dışarıda oynamaları. Bir taşkınlık yaptıkları da yok. Gayet seviyeli bir şekilde oynuyorlar.

Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?

Ban yiyince ders almış bu sefer de merhamet temalı bi konu açayım demiş herhalde, bize yine ders filan verecek galiba

Hımmm klasik bir cevap ama olsun..en son hayvanlar hakkında bir konunuz vardi gereksiz tartışma ve ban yiyenler oldu..şimdi de konu çocukların gürültüsü..sosyal deney filânmı yapyorsunuz ?
ne yalan söyleyeyim bende aynısnı hissettim. bir ara verilen cevaplar üzerinden araştırma yapılıyordu onlardan biri gibi geldi

Bahsettiğim çocuklar gayet terbiyeli çocuklar. Her gün haksız yere bu kadından hakaret yiyorlar. Tek suçları dışarıda oynamaları. Bir taşkınlık yaptıkları da yok. Gayet seviyeli bir şekilde oynuyorlar.
Vala benim komşuma görede çocukları gayet tterbiyelide yanlız bana göre değil
Buna kimin gözüyle baktığınıza göre değişir

Hayır? İstemiyorsanız yorum yazmayabilirsiniz. Biz de çocukken komşulardan çok çektik şimdi de küçük kardeşlerimiz çekiyor buna çok üzülüyorum.

Yok bu kadın çocuklar için polis çağırdı hem de defalarca... Polis bu kadını haksız bulduğu halde hala çağırıyor meşgul ediyor polisin çok daha önemli işleri var.
Ne dedi polislere bu kadın?sokakta çocuklar oyun oynarken gürültü yapıyorlar gelin dedi ve polislerde geldimi sahiden?))

Milleti banlatmaktan keyif alıyor.
Hassas konuları biliyor hayvanlar, cocuklar... Bundan sonraki konusunu ev hanımları vs calısan kadınlar yapabilir onda da keyifle seyredebileceği tartısmalar olur mutlaka.

Back
X