Minik bebek korkuları.. :))

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef

Son düzenleme:
Aşırı ağır değilse kanama vs olmadıysa sıkmayın canınızı

Cam silmek çok sıkıntı değil gibi onu yaparım da hani yük taşımış gibi oldum ya aman ne bileyim umarım sadece evhamlaniyorumdur :))
Sandalyeden bir şey olmaz merak etmeyin :) ne kadar ağırlığı olabilir ki ? İçiniz rahat olsun. İsterseniz doktorunuza bir danışın ama kanama vs olmadığı sürece sorun yok

Sandalyelerden birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutun. Bu tarz korumalar düşük tehlikelerinde oluyor yoksa çok ekstra bir ağırlık kaldırma durumu olmadığı sürece bebeğinize birşey olmaz bu sebepten.

Hamilelik, bebek deyince içiminin kıpır kıpır olmasını hayreyle Allah'ım

Hayırlı olsun hamileliğiniz tekrardan.

Son düzenleme:
6.haftamdayım.
Sandalye de taşıdım, koltuk da çektim, yerlerde de oturdum, koştum da zıpladım da oynadım da..
Maşallah hala sağlam.
Dikkat edin tabi fakat evham yapmayın. Sağlıklı bir gebelikte bu kadarcık şeylerden hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.

Sandalyeden bir şey olmaz merak etmeyin :) ne kadar ağırlığı olabilir ki ? İçiniz rahat olsun. İsterseniz doktorunuza bir danışın ama kanama vs olmadığı sürece sorun yok
Yok kanama olmadı çok şükür ama evet pazartesi gorunecegim doktora, randevum vardı zaten. Çok sagolun :)

Yok kanama olmadı, yarın saat önce oldu bu olay. Eğer sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil mi
Olurdu büyük ihtimalle. Benim kızım 16 kilo bazen mecbur sandalyeye falan oturturken kucağıma alıyorum. Olmaz bir şey inş :)

Yaa öyle mi? :) benim de 6. Haftam ama yeni öğrendim bebeği ve henüz kabullenemedim sanırım ben de sizin gibiyim hamile gibi davranamiyorum. Sonradan anımsıyorum :) belki de ilk olduğundan evhamlaniyorumdur. Sagolun içimi ferhalattiniz :)

Korkmayın, bir bebek ağır kaldırmakla, hoplamak zıplamakla, yükseğe uzanmakla düşmez. He olur da düşerse o bebek zaten düşeceği belli bir bebektir. Hiçbir şey yapmasanız da düşer.
Anladım, ilk olduğu için böyleyim herhalde, hiçbir bilgim yok :) çok sagolun

Sagol canim.
İstiyorsan senin de olsun inşallah

Hamile olduğumu bilmiyordum bazamızın başlığını değiştirdik o hafta sonu bazanın başlığını tek başıma depoya taşıdım depoyu boşalttım arabanın 4 tane lastiğini çıkarttım 160 cm mdf baza başlığını daracık depoya yerleştirdim sonra lastikleri filan geri taşıdım yerleştirdim. Bu olaylar oldu 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendik . Geçen haftaya kadar perdeleri de yıkadım camları da sildim haftada 2 kere halılarımı da sildim sürekli misafir de ağırladım herşey yolunda bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…