Yani çok çok ağır değil ama yine de var tabi ağırlığı, metal çünkü komple. Henüz hamile olduğuma alisamadigim için herkul gibiyim her işe atlıyorum.Evham yapmayın agir degilse sandalyeler bir sey olmaz
Cam silmek çok sıkıntı değil gibi onu yaparım da hani yük taşımış gibi oldum ya aman ne bileyim umarım sadece evhamlaniyorumdur :))Bir şey olmaz merak etmeyin :) ben 8 haftalık hamile iken cam siliyordum
Sandalyeden bir şey olmaz merak etmeyin :) ne kadar ağırlığı olabilir ki ? İçiniz rahat olsun. İsterseniz doktorunuza bir danışın ama kanama vs olmadığı sürece sorun yokCam silmek çok sıkıntı değil gibi onu yaparım da hani yük taşımış gibi oldum ya aman ne bileyim umarım sadece evhamlaniyorumdur :))
Yok kanama olmadı, yarın saat önce oldu bu olay. Eğer sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil miAşırı ağır değilse kanama vs olmadıysa sıkmayın canınızı
Yok kanama olmadı çok şükür ama evet pazartesi gorunecegim doktora, randevum vardı zaten. Çok sagolun :)Sandalyeden bir şey olmaz merak etmeyin :) ne kadar ağırlığı olabilir ki ? İçiniz rahat olsun. İsterseniz doktorunuza bir danışın ama kanama vs olmadığı sürece sorun yok
Olurdu büyük ihtimalle. Benim kızım 16 kilo bazen mecbur sandalyeye falan oturturken kucağıma alıyorum. Olmaz bir şey inş :)Yok kanama olmadı, yarın saat önce oldu bu olay. Eğer sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil mi
Yaa öyle mi? :) benim de 6. Haftam ama yeni öğrendim bebeği ve henüz kabullenemedim sanırım ben de sizin gibiyim hamile gibi davranamiyorum. Sonradan anımsıyorum :) belki de ilk olduğundan evhamlaniyorumdur. Sagolun içimi ferhalattiniz :)6.haftamdayım.
Sandalye de taşıdım, koltuk da çektim, yerlerde de oturdum, koştum da zıpladım da oynadım da..
Maşallah hala sağlam.
Dikkat edin tabi fakat evham yapmayın. Sağlıklı bir gebelikte bu kadarcık şeylerden hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.
Doğru haklısınız çok sagolun :)Birsey olmaz abartmadiginoz sürece. Stres daha tehlikeli:)
Anladım, ilk olduğu için böyleyim herhalde, hiçbir bilgim yok :) çok sagolunKorkmayın, bir bebek ağır kaldırmakla, hoplamak zıplamakla, yükseğe uzanmakla düşmez. He olur da düşerse o bebek zaten düşeceği belli bir bebektir. Hiçbir şey yapmasanız da düşer.
Sagol canim.Sandalyelerden birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutun. Bu tarz korumalar düşük tehlikelerinde oluyor yoksa çok ekstra bir ağırlık kaldırma durumu olmadığı sürece bebeğinize birşey olmaz bu sebepten.
Hamilelik, bebek deyince içiminin kıpıet kıpır olmasını hayreyle Allah'ım
Hayırlı olsun hamileliğiniz tekrardan.
Halı hazırda 2 tane çocuğum var ama bu üçüncüyü istememe engel değil tabi ki.Sagol canim.
İstiyorsan senin de olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?