Basligi minik bebek KoKULARI Olarak okudum birsey olmaz insalalh ayaklarinizi yaktı dikip dinlenin kalkmayin mumkum mertebe ağır işler yapmayinHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Hay masallahhhhHamile olduğumu bilmiyordum bazamızın başlığını değiştirdik o hafta sonu bazanın başlığını tek başıma depoya taşıdım depoyu boşalttım arabanın 4 tane lastiğini çıkarttım 160 cm mdf baza başlığını daracık depoya yerleştirdim sonra lastikleri filan geri taşıdım yerleştirdim. Bu olaylar oldu 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendik . Geçen haftaya kadar perdeleri de yıkadım camları da sildim haftada 2 kere halılarımı da sildim sürekli misafir de ağırladım herşey yolunda bak ❤
Kuzum aslında hamile gibi davranmak diye bir kavram tam olarak yok, yani en azından benim gibiler için yokYaa öyle mi? :) benim de 6. Haftam ama yeni öğrendim bebeği ve henüz kabullenemedim sanırım ben de sizin gibiyim hamile gibi davranamiyorum. Sonradan anımsıyorum :) belki de ilk olduğundan evhamlaniyorumdur. Sagolun içimi ferhalattiniz :)
Gebeligin ilk 3 ayi cok cok onemli (bunu seni korkutmak icin yazmiyorum yanlis anlama) kimi karni burnunda tarlada capa yapar kimi yatarak gecirir bunyeden bunyeye fark eder sen dikkat et birsey kaldirma birak giriste kaldin kocan aksam gelince ona kaldirtirsinHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Hiç birşey olmaz Allahın izniyle korkmayın.. Hayırlı olsun bebeğiniz bu aradaHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ah öyle miBisey olmaz diyenlere aldiris etmeyin.herkesin bunyesi farkli.
dikkat edin dinlenin.
daha cok kucuk.
heleki ilk 3 ay cok cok dikkat edin.
annem ilk bebegini dut dolu bir kovayi tasiyinca dusurmuş
İnşallah benimkine de bir şey olmaz :) çok küçük olduğu için korkuyorum çünkü sandalyeler normal sandalye değildi. Normal evdekileri ben her halükarda taşıyorum bunlar metal ve büyük. Teki yirmi kilodan fazladır gibi geliyor ve ben bank şeklinde olanı bile taşıdım. Ay dua edin bir şey olmasın bana da yaBen hamile oldugumu bilmiyodum popomun ustune cok siddetli bisekilde balkonda dusmustum ona ragmen bebege bisey olmadi korkmayin o yuzden
Çok haklısınız. Bunyemin ne derece hassas olduğunu bilmiyorum. Eğer bebeğim sağlıklıysa bir daha bunu asla yapmamGebeligin ilk 3 ayi cok cok onemli (bunu seni korkutmak icin yazmiyorum yanlis anlama) kimi karni burnunda tarlada capa yapar kimi yatarak gecirir bunyeden bunyeye fark eder sen dikkat et birsey kaldirma birak giriste kaldin kocan aksam gelince ona kaldirtirsin
Hay maşallah :))Hamile olduğumu bilmiyordum bazamızın başlığını değiştirdik o hafta sonu bazanın başlığını tek başıma depoya taşıdım depoyu boşalttım arabanın 4 tane lastiğini çıkarttım 160 cm mdf baza başlığını daracık depoya yerleştirdim sonra lastikleri filan geri taşıdım yerleştirdim. Bu olaylar oldu 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendik . Geçen haftaya kadar perdeleri de yıkadım camları da sildim haftada 2 kere halılarımı da sildim sürekli misafir de ağırladım herşey yolunda bak ❤
Aaa öyle mi :)) ben yasitiz gibi düşünüyordum :)) gerçi bence yasin yine de küçüktür sanki :)Halı hazırda 2 tane çocuğum var ama bu üçüncüyü istememe engel değil tabi ki.
Doğru zamanda inşallah.
31 yaşındayımAaa öyle mi :)) ben yasitiz gibi düşünüyordum :)) gerçi bence yasin yine de küçüktür sanki :)
O zaman doğur gitsin :))31 yaşındayım
Mecbur yapmam gerekenlerdi burada korkumdan eve temizlikçi alamıyorum zaten alsam nereye kadar çok kirli bir yerde yaşıyoruz hergün yer sil hergün vileda siyah su oluyor . Aile filan yok zaten olsa da kimseden fayda yok istemiyorum da mecburdum . Daha geçen hafta tüm evi temizledim cam kapı perde artık yapamıyorum ağrılarım varHay maşallah :))
Bizim aralık anneleri hep böyle galibaHamile olduğumu bilmiyordum bazamızın başlığını değiştirdik o hafta sonu bazanın başlığını tek başıma depoya taşıdım depoyu boşalttım arabanın 4 tane lastiğini çıkarttım 160 cm mdf baza başlığını daracık depoya yerleştirdim sonra lastikleri filan geri taşıdım yerleştirdim. Bu olaylar oldu 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendik . Geçen haftaya kadar perdeleri de yıkadım camları da sildim haftada 2 kere halılarımı da sildim sürekli misafir de ağırladım herşey yolunda bak
Elbette dikkat et ama o çocuğun yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa doğar sağ Salim. Olmaz öyle bişey 2 sandalye taşımakla:)Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef
Mecbur şekerim başkalarına muhtaç olmaktansa kendi kolumu kesip yemeği tercih ediyorum geneldeBizim aralık anneleri hep böyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?