Minik bebek korkuları.. :))

ilk 3 ay efsanesi dogrudur. dikkat edilmesi gerekir. etmeyip "bisi olmadi bana" diyenler sizi ilgilendirmez. cesaretinize hayran kalamadim.

Ben neler tasidim neler yaptim cok sukur bisey olmadi...

ilk 3 ay efsanesi dogrudur. dikkat edilmesi gerekir. etmeyip "bisi olmadi bana" diyenler sizi ilgilendirmez. cesaretinize hayran kalamadim.
Aslında amacım bir cesaret gösterisi değildi, mecbur kalmıştım. Ama şu saatten sonra ekstra dikkat edeceğim tabi ki..

Çok teşekkür ederim sagolun.
Evet aslında zaten ara ara kasik ağrılarım oluyordu ama zamanlama olarak belki de o ana denk geldiği için korktum. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum ama yorganın altında dahi üşüyorum şu sıralar. Tavsiyeleriniz için sagolun :))

Çok sagolun tavsiyeleriniz için. Evet şu saatten sonra çok daha dikkatli olacağım. :)

Öyle bi tutunuyor ki...
Tutunmasınsa problem yoksa isterseniz ip atlayın bişey olmaz.

Ilk gebelikte insan boyle kendini cok dinliyor. Ikinciye hamileyim sabah hastaneye gittim, ogleden sonra evi supurup sildim, aksamustu oglanla alisverise gittik. Surekli cocugun pesinde kosmam da cabasi.
Cok agir isler yapmayin tabi ama sandalyeden de bir sey olmaz

Hicbir sey olmamistir insallah iciniz ferah olsun. Ancak yine de siz kendinizi alistirin, agir falan kaldirmayin. Ozellikle hamileligin son donemlerinde yorulmamak bebegin gelisimine cok katki sagliyor. Her ise kosma aliskanliginizi simdiden torpuleyin derim. Saglikla gelsin insallah miniginiz. Allah isteyenlere nasip etsin, var olanlarin da evlatlarini bagislasin insallah.

Allah bağışlasın evlatlarınızı. Enerjinizi ve cesaretinizi ayakta alkışlıyorum. imza: iki çocukla hurdaya çıkmış bir anne
Bendeki biraz deli cesareti sanırım, zira şuan ki halim benimde içler acısı 2 çocuğumda uykuya karşı dünyaya gelmiş gibilerdi, oğlum hala uyumuyor geceleri doğru düzgün.

Ama bunlar 3.cocuk istememe engel olmadı, oğlum biraz daha büyüdüğünde istiyorum inşallah, o günlere iyice çıldırmamıs olursam tâbi.

Yaa hıcbısey olmaz allahın izniyle.
Ben böyle Bı durum İcinde olsam, kendimi dokuz ay fanusa kapatırdım, abartıyorsun diyemeyeceğim
Saglıklı gelsin bebegınız

Çoğu kişi bir şey olmaz yazmış ama bank taşıdım diyorsunuz. Sağlıkçılar üst raflara bile uzanmayın diyor. Daha dikkatli olun

Ilk aylar dikkat etmeye özen göstermelisiniz.
Çok ağır olmadıkça iş de yapılabilir ama siz iki canlısınız artık hareketler bir süre sinirlanacak mecburen.:)

Saglikli bebekse hoplayıp zıplayıp ağır kaldırmakla düşmez demişti bana Dr um.
Kii, hep söylerim, ben oğluma hamileliğimde, ev taşıyıp, üstüne perde aşarken düşüp, şükür sapasağlam tutabildim içimde.
Allah'a emanet, korkmayın ☺

Yok canım birşey olmaz. İlk zamanlar acıyor öyle durumlarda. Bende koltuğu bacağımla ittirmiştim çok acımıştı. Düşmeyecek bebek naparsan yap düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…