Minik bebek korkuları.. :))

Elbette dikkat et ama o çocuğun yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa doğar sağ Salim. Olmaz öyle bişey 2 sandalye taşımakla:)
Ben hamile kaldığım günden , nişanım gelene kadar çalıştım
Evet bu acidan bakmak istiyorum aslında. Ömrü varsa yaşayacak, ben zorlasam da zorlamasam da. Masallah ne güzel :) ben şu an bile kendimi inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum. Masallah size :)

Şu an 38 haftalık hamileyim dün gece otururken temizliğe gelen kadının avizeyi düzgün silmediğini fark edip avizeyi silmeye başladım sandalyeye çıkıp eşim gelip beni görünce cinnet geçirdi o ayrı Tabi benimki de abartı da örnek olsun diye söyledim her işimi hala kendim yapıyorum. Hamilelikten sıkıldım o ayrı. İster İstemez kısıtlıyor çünkü. Ama çocuk da yumurta değil ki hemen düşsün. Zaten sağlıksız bebekler tutunamayıp düşüyormuş. Velhasıl çok abartma her açıdan Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağlıklı olduğundan şüphe duymasam ben de işimi gücümü aksatmam inşallah ama işte insan korkuyor. Masallah size :))

Öyle valla benim annem yakın yardımcı da geliyo ama bitmiyo ki 15 gün ev ellenmez mi kimseye yük olmak istemeyip işten gelip her şeyimizi yaptım bende neyse ki az kaldı risksiz gebelikti bin şükür
Hep yatmak zorunda olanlar vs var onlara hep sabır diliyorum gerçekten zor süreç

Bir aralık anası daha

Evet eğer sürekli yatmak zorunda olsam bitmiştik . En son Ağustos sonu Eylül başı perdeleri yıkamıştım . Geçen hafta yıkadım eşim söylendi durdu asacağı bir perde için sık yıkıyormuşum öyle dedi . 2 odanın perdesi 2 gün asılmadan durdu öyle . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Benim de kv yakın söyle ben gelir yaparım diyor. Kimseyi Çağıramam karakterime ters15 güne bir yardımcı geliyor da 15 gün dediğin gibi o eve dokunma bakalım nolucak Sürekli yatmak zorunda olanlara Allah yardım etsin çok zor. Kp beni arabayla bi yere giderken her gördüğünde kalp spazmı geçirecek gibi oluyor şu aralar

Hamileliğimi öğrendiğim günün sabahında evde bazaları kaldırmalı çok aşırı kendimi zorladığım bir temizlik yapmıştım. Bi sorun olmadı :)
10 kiloyu geçen yükleri kaldırmayı önermiyorlar

Geçen araba kullandım park ederken bacağıma kramp girdi o son oldu zaten

10 kilonun üzerindeydi aslında. Bir şey olmaması için dua etmek dışında yapabileceğim bir şey yok sanırım :)

Kasık ve bel ağrınız yoksa korkmayın....bacaklarınızı uzatıp bol bol dinlenin

Ağır kaldırmak hamilelikte en kaçınılması gereken hareket kanama başlarsa hemen doktora gidin

Ikinciye hamileyken buyuk oglum ( 14-15 kilo civarindaydi) hep kucagimdaydi. Hic korkma, bisey olmaz.

canim Allah izin vermezse bisey olmaz ama sende dikkat etmelisin bundan sonra temkinli ol agar kaldrmamalisin :)

benım doktorum bana hamılelıgımde kendını yorma tepelere uzanma agır kaldırma tamam gunluk hareketlerıne devam et ama hamıle oldugunu unutma kendını bıraz sakın ve mutlaka sıcak tut kendını demıstı

doktorum boyle dedıyse bosa dememıstır bana dedıklerını sıze soyleyeyım dedım

kendınıze dıkkat edın

Tebrik ederim, sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza.
Bir şey olmamıştır, korkmayın. Bu kadar erken gebeliklerde öyle koşmanın, zıplamanın, yüz üstü yatmanın filan bir zararı olmuyor ama bu saydıklarıma hamileliğiniz ilerledikçe kesinlikle dikkat etmelisiniz. Şuan ki ağrı sızı ağır kaldırmakla ilgili değil de, sadece hamilelikle ilgili olabilir. Benim hamileliklerde de o bölgelerde sürekli bir iğne saplanıyormuş gibi, elektrik atıyormuş gibi tuhaf şeyler olup dururdu. Bir de havalar soğudu, üşütmemeye de dikkat edin. Üşütmek de yine o bölgelerdeki ağrıları tetikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…