Evet bu acidan bakmak istiyorum aslında. Ömrü varsa yaşayacak, ben zorlasam da zorlamasam da. Masallah ne güzel :) ben şu an bile kendimi inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum. Masallah size :)Elbette dikkat et ama o çocuğun yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa doğar sağ Salim. Olmaz öyle bişey 2 sandalye taşımakla:)
Ben hamile kaldığım günden , nişanım gelene kadar çalıştım
Şu an 38 haftalık hamileyim dün gece otururken temizliğe gelen kadının avizeyi düzgün silmediğini fark edip avizeyi silmeye başladım sandalyeye çıkıp eşim gelip beni görünce cinnet geçirdi o ayrıHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef
Sağlıklı olduğundan şüphe duymasam ben de işimi gücümü aksatmam inşallah ama işte insan korkuyor. Masallah size :))Mecbur şekerim başkalarına muhtaç olmaktansa kendi kolumu kesip yemeği tercih ediyorum geneldeannemden gizli yaptım temizliği genel anlamda telefonda bahsetmedim sonra söyledim bana seni gebertirim gelirsem dedi ben gelip temizliğini yapayım sonra geri gider doğuma geri gelirim dedi aramız 1600 km annemle . kv ye telefonda birşey anlatırken söyledim oda sessiz kalmayı tercih etti . Annenle ben gelince iki elden 2 günde bitirdik filan birşey demedi eee ne yapalım mecbur yaptık
Öyle valla benim annem yakın yardımcı da geliyo ama bitmiyo ki 15 gün ev ellenmez mi kimseye yük olmak istemeyip işten gelip her şeyimizi yaptım bende neyse ki az kaldı risksiz gebelikti bin şükürMecbur şekerim başkalarına muhtaç olmaktansa kendi kolumu kesip yemeği tercih ediyorum geneldeannemden gizli yaptım temizliği genel anlamda telefonda bahsetmedim sonra söyledim bana seni gebertirim gelirsem dedi ben gelip temizliğini yapayım sonra geri gider doğuma geri gelirim dedi aramız 1600 km annemle . kv ye telefonda birşey anlatırken söyledim oda sessiz kalmayı tercih etti . Annenle ben gelince iki elden 2 günde bitirdik filan birşey demedi eee ne yapalım mecbur yaptık
Şu an 38 haftalık hamileyim dün gece otururken temizliğe gelen kadının avizeyi düzgün silmediğini fark edip avizeyi silmeye başladım sandalyeye çıkıp eşim gelip beni görünce cinnet geçirdi o ayrıTabi benimki de abartı da örnek olsun diye söyledim her işimi hala kendim yapıyorum. Hamilelikten sıkıldım o ayrı. İster İstemez kısıtlıyor çünkü. Ama çocuk da yumurta değil ki hemen düşsün. Zaten sağlıksız bebekler tutunamayıp düşüyormuş. Velhasıl çok abartma her açıdan Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet eğer sürekli yatmak zorunda olsam bitmiştik . En son Ağustos sonu Eylül başı perdeleri yıkamıştım . Geçen hafta yıkadım eşim söylendi durdu asacağı bir perde için sık yıkıyormuşum öyle dedi . 2 odanın perdesi 2 gün asılmadan durdu öyle . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinÖyle valla benim annem yakın yardımcı da geliyo ama bitmiyo ki 15 gün ev ellenmez mi kimseye yük olmak istemeyip işten gelip her şeyimizi yaptım bende neyse ki az kaldı risksiz gebelikti bin şükür
Hep yatmak zorunda olanlar vs var onlara hep sabır diliyorum gerçekten zor süreç
Aralık annelerinde bi sıkıntı var sanırımBir aralık anası daha
Benim de kv yakın söyle ben gelir yaparım diyor. Kimseyi Çağıramam karakterime ters15 güne bir yardımcı geliyor da 15 gün dediğin gibi o eve dokunma bakalım nolucakÖyle valla benim annem yakın yardımcı da geliyo ama bitmiyo ki 15 gün ev ellenmez mi kimseye yük olmak istemeyip işten gelip her şeyimizi yaptım bende neyse ki az kaldı risksiz gebelikti bin şükür
Hep yatmak zorunda olanlar vs var onlara hep sabır diliyorum gerçekten zor süreç
Hamileliğimi öğrendiğim günün sabahında evde bazaları kaldırmalı çok aşırı kendimi zorladığım bir temizlik yapmıştım. Bi sorun olmadı :)Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef
Geçen araba kullandım park ederken bacağıma kramp girdi o son oldu zatenBenim de kv yakın söyle ben gelir yaparım diyor. Kimseyi Çağıramam karakterime ters15 güne bir yardımcı geliyor da 15 gün dediğin gibi o eve dokunma bakalım nolucakSürekli yatmak zorunda olanlara Allah yardım etsin çok zor. Kp beni arabayla bi yere giderken her gördüğünde kalp spazmı geçirecek gibi oluyor şu aralar
Ben hala kullanabiliyorum çok şükür. Ama emniyet kemeri artık dar geliyorGeçen araba kullandım park ederken bacağıma kramp girdi o son oldu zaten
Bende sevmiyorum artık kemeri de biz oğluşla zirvede bıraktık araba işiniBen hala kullanabiliyorum çok şükür. Ama emniyet kemeri artık dar geliyor
10 kilonun üzerindeydi aslında. Bir şey olmaması için dua etmek dışında yapabileceğim bir şey yok sanırım :)Hamileliğimi öğrendiğim günün sabahında evde bazaları kaldırmalı çok aşırı kendimi zorladığım bir temizlik yapmıştım. Bi sorun olmadı :)
10 kiloyu geçen yükleri kaldırmayı önermiyorlar
Ben galiba Doğuma da kendi kendimi götürcemBende sevmiyorum artık kemeri de biz oğluşla zirvede bıraktık araba işini
Kasık ve bel ağrınız yoksa korkmayın....bacaklarınızı uzatıp bol bol dinleninHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
canim Allah izin vermezse bisey olmaz ama sende dikkat etmelisin bundan sonra temkinli ol agar kaldrmamalisin :)İnşallah benimkine de bir şey olmaz :) çok küçük olduğu için korkuyorum çünkü sandalyeler normal sandalye değildi. Normal evdekileri ben her halükarda taşıyorum bunlar metal ve büyük. Teki yirmi kilodan fazladır gibi geliyor ve ben bank şeklinde olanı bile taşıdım. Ay dua edin bir şey olmasın bana da ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?