huyu bu olsa tabi ki öyle kabul ederim ama anlattığı bi kaç şeye dayanarak böyle olmadığını düşünüyorum.Olduğu gibi kabul etseniz?
Olduğu gibi kabul etseniz?
mesaj alındıGezerken, biryerlere gittiğinizde birşeyler almıyormu.
Yani ufakta olsa.. ay ne güzelmişş derken mesela
anlatabildim mi bilmem
kızlar küçük bi sorun ama içime dert oldu
biz 9 aydır beraberiz. ve bana tek bi çiçek bile almadıbu normal mi.
inanın hediyesinde değilim sadece düşünsün istiyorum. küçüçük bişey bile beni çok mutlu edecek ama yoook.
3 hafta önce doğum günüydü. çok güzel şekilde kutladık. ara ara küçük süprizler de yaptım. böyle şeylere karşı bi kişide değil yani
cimri hiiç degil. eli açıktır. ama heediye almak mı aklına gelmiyo bilmiyorum.
sadece düşündüğünü bileyim istiyorum. tekrar söylüyorum işin hediye kısmında degilim düşünmediği için üzülüyorum.
ne yapabilirim bu konuda sizce?
6 yıldır evliyiz almadı ben ölem o zaman
o onu olduğu gibi kabul eder de adam olmamış sorun burada(iğrenç espri yapma günümdeyim yine)
ellerin de çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma
ayıp olmaz mı bunu açık açık sormakMadem bu kadar süredir almadı,sende açık açık konuş bakalım ne dicekBelki yapısında yoktur,belki düşünemiyordur..Vereceği cevaba göre değerlendir..Zaten yalan söylerse anlarsın hareketlerinden...
Bence olmaz..Senin derdin hediye değil ki..Sen ondan ilgi ve düşünce bekliyorsun sadece..Konuşurkende neden bana hediye almıyorsun şeklinde konuşmayacaksın zaten..Aynı konunda bize anlattığın gibi anlatacaksın eşinede...ayıp olmaz mı bunu açık açık sormak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?