minik bi sorun :(

Bu guzel mesaj icin tsk ederim :)
Beni sevdigini biliyorum hissettiriyo cok sukur. Ama dusunuldugumu bilmek istiyorum sadece.
Tabiki anlat :)

Henuz esim degil ama insallah oda olur :) Allah soyletti

Ufak ufak yönlendirin, fikir verin. Belki beğenmezsiniz diye almıyor. Gezerken begendiginiz birşey görünce güzelmiş vs diyin. Belki tesviğe ihtiyacı var.

Normal yani ne var bunda anlamadım. Birde "Aaaay bu ne güzelmiş" diyerek bir şey almasını da beklemeyin yaa çok itici... Ben özellikle böyle şeyler dememeye çalışıyorum.

Bu guzel mesaj icin tsk ederim :)
Beni sevdigini biliyorum hissettiriyo cok sukur. Ama dusunuldugumu bilmek istiyorum sadece.
Tabiki anlat :)

Önemli değil arkadaşım teşekkürün lafını etme

Sevdiğini hissettiriyorsa ne mutlu. Allah böyle devam ettirsin inşallah. Hepimiz düşünüldüğümüzü bilmek isteriz. Çok güzel bir histir düşündüğünü belli etmesi :) ama daha erken belkide onun için, yapacaktır bence birşeyler ama belli etmek gerekir bazı şeyleri çünkü erkek aklı bizimki gibi çalışmıyor malesef :)

Anlatim
Şimdi ben 19 yaşındayım. Onunla 12 buçuk yaşımda konuşmaya başladım ve 4 sene sürdü bu. Tepeme çıkarttım çıkarttım, herşeyi anlatım kıskançlık başladı, ömrümü yedi bitirdi, kendime zarar vermeye başladım depresyonada girdim bi güzel ve nefret ettim bitti ilişkimiz. Çoook değer verdim (çok göstermemek lazımmış ne kadar değer verdiğimi) tepeme çıktı tabi gözümdeki sürmeme kadar karıştı. Neler neler dedi bana. Kaldıramadım bitti.

Öldü öldü dirildi ama. 2 sene geçti ve bu sene yazın eve geldiler haberim hic birşeyden yok. Çoktan birini bulmuştur diye düşünüyordum bazen. Beni istediler ona dondum kaldım. Kabul ettim, içimdeki sevgi bitmemiş onu görünce anladım. Nefret ettiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş

Şimdi Allahım! Bir değere binmişim kiöyle iyi ki, herşeyi yapıyor. Eski hali kayıplarda. Tepede kim var tahmin et. Ben

Süründürünce akılları algılıyo erkeklerin

Bazen ima etmek veya anlamasına sağlama yoluna gitmek pek işe yaramıyor, açık ve net olmakta yarar var.

- Hayatım bana çiçek alır mısın?

Muhtemelen ertesi gün işten gelirken çiçeğini de alır ve gelir...

Ben de çiçekleri hiç sevmem mesela. Alma derim. O da ben sürpriz yapmaktan pek anlamıyorum galiba, bir şey istediğinde söyle der. Ama mesela ekmek almaya gittiğinde Petito getirir, misket alır... :) Bir yere gittiğimizde bana bunu al derim, anca öyle alır. Bunlara pek üzülmemek lazım. Düşünmediklerinden değil, düşünemediklerinden böyle oluyor.

evlendikten sonra hiç çekilmez böylesi
susuz çiçek gibi
hediyesiz aşk mı olur

yani bazı erkeklerin yapısı öyle malesef...ama düsünmesi lazım çiçek kadını çoookk mutlu eder benim eşim o resmi kıyafetle elinde çiçeğiyle eve kadar gelirr nöbette olsa bir bakarım kapı çalar çiçekci

Hep boyle guzel devam eder insallah cool sevimdim adina :)))
iki sene zor gecmistir ama sonucu guzel
Allah tamamina erdirsin.

Petitonun yeri bizdede baska :))

E canım böyle şeylerin yolu yordamı alıp karşına konuşmaktan geçer.
Adam kendi kendine dokuz aydır düşünmediyse, boşuna bi dokuz ay daha beklentiye girip hayal kırıklığına uğrama.

2 senedir 2 kere cicek gördüm gene iyiymisim..akli na gelmiyor gelmiyor bizim gibi cicek bocekle bakmiyolar hayata .olduğu gibi kabulllen tek derdi bu olsunnn

kimi almayi sever kimi sevmez. cicek almamasi sevmedigini gostermez.
illaki istiyorsaniz, iliskiniz rayina oturmus ve bazi seyleri asmissaniz, soyleyin ne var bana cicek alsana diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…