Bu guzel mesaj icin tsk ederim :)Biz isteriz ama onların aklına gelmez arkadaşım. Pek ince düşünmez erkekler bizim gibi. Romantik değilse zaten biraz zor aklına gelir çiçek almak ama sen ona sürprizler yapıyorsunda o sana yapmıyorsa ben o kişiye odun derim arkadaşım.
Senin ona değer verip umursayıp hediyeler almandanda mı aklına gelmez bir insanın bende ona alayım diyehediye kısmında tabi değilsin arkadaşım, sadece seni düşünüp birşeyler yapmasını ve seni sevdiğini göstermesini bekliyorsundur heralde. Bende beklerim.
Bence o sana küçük sürprizler yapmıyorsa ve sevdiğini gösteremiyorsa doğru düzgün, seni daha mutlu etmeye ve sevinmen için uğraşmıyorsa sende ona sürpriz falan yapmaktan vazgeç arkadaşım. Belki aklına gelir birgün niye yapmıyor artık diye düşünür anlar.
Birbirinize çok yakınsanız söyle arkadaşım aç içini ona. Birşey soracağım de ve sor. Üzüldüğünü bildir veya bir şekilde belli et. Sana soracaktır muhtemelen neden üzgün olduğunu, sende açıklarsın.
Hatırlat ona sürprizini. Sor, mutlu olmuşmuydun sana sürpriz yaptığımda, hoşuna gitmişmiydi diye sorabilirsin. Evet diyecektir, sende ne güzel canım çok sevindim gibi birşey dersin. Sonrada sen bana hiç birşey vermedin/almadın canım, neden diyebilirsin. Açıklayacaktır muhtemelen nedenini. Doğru düzgün birşey demezse tamam der kapatırsın konuyu.
Bence seni ne kadar umursadığını ve hislerine ne kadar değer verdiğini bunu yaparak anlayabilirsin. Umrunda olmamaya devam ederse ve sen dedikten sonra bile eline bir çiçek alıp gelmiyorsa, onu daha çok tanımış olursun arkadaşım. Odun olduğunu anlamanda yardımcı olacaktır bu.
Ama daha 9 ay olmuş, sen neden sürprizler yapıp bu kadar değer verip başına çıkarttın daha 9 ay da arkadaşım? Bırak önce erkek yapsın ne yapıyorsa. Sana doğum gününde hediyede getirmezse zaten doğum gününü falan kutlamaya kalkma öyle. Üzüldüğünü bilsin. Seni üzdüğünü bilsin.
Senin için çok değerli bir insan anladığıma göre ama bu kadar değerli olduğunu 9 ay da belli etme canım ona. Bırak koştursun birşeyler yapsın, seni mutlu etmeye çaba gösterdiğini önce gör ve ona göre davran ilişkinizi ilerlet. Tepene çıkartma onu valla iyi olmuyor canım, ben çok iyi biliyorum :)
Anlatma mı ister misin bu tepe olayımı ve şımdi neden güldüğümü canım? :))
Beni sevdigini biliyorum hissettiriyo cok sukur. Ama dusunuldugumu bilmek istiyorum sadece.
Tabiki anlat :)