• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik bi sorun :(

Biz isteriz ama onların aklına gelmez arkadaşım. Pek ince düşünmez erkekler bizim gibi. Romantik değilse zaten biraz zor aklına gelir çiçek almak ama sen ona sürprizler yapıyorsunda o sana yapmıyorsa ben o kişiye odun derim arkadaşım.

Senin ona değer verip umursayıp hediyeler almandanda mı aklına gelmez bir insanın bende ona alayım diye :( hediye kısmında tabi değilsin arkadaşım, sadece seni düşünüp birşeyler yapmasını ve seni sevdiğini göstermesini bekliyorsundur heralde. Bende beklerim.

Bence o sana küçük sürprizler yapmıyorsa ve sevdiğini gösteremiyorsa doğru düzgün, seni daha mutlu etmeye ve sevinmen için uğraşmıyorsa sende ona sürpriz falan yapmaktan vazgeç arkadaşım. Belki aklına gelir birgün niye yapmıyor artık diye düşünür anlar.

Birbirinize çok yakınsanız söyle arkadaşım aç içini ona. Birşey soracağım de ve sor. Üzüldüğünü bildir veya bir şekilde belli et. Sana soracaktır muhtemelen neden üzgün olduğunu, sende açıklarsın.

Hatırlat ona sürprizini. Sor, mutlu olmuşmuydun sana sürpriz yaptığımda, hoşuna gitmişmiydi diye sorabilirsin. Evet diyecektir, sende ne güzel canım çok sevindim gibi birşey dersin. Sonrada sen bana hiç birşey vermedin/almadın canım, neden diyebilirsin. Açıklayacaktır muhtemelen nedenini. Doğru düzgün birşey demezse tamam der kapatırsın konuyu.

Bence seni ne kadar umursadığını ve hislerine ne kadar değer verdiğini bunu yaparak anlayabilirsin. Umrunda olmamaya devam ederse ve sen dedikten sonra bile eline bir çiçek alıp gelmiyorsa, onu daha çok tanımış olursun arkadaşım. Odun olduğunu anlamanda yardımcı olacaktır bu.

Ama daha 9 ay olmuş, sen neden sürprizler yapıp bu kadar değer verip başına çıkarttın daha 9 ay da arkadaşım? Bırak önce erkek yapsın ne yapıyorsa. Sana doğum gününde hediyede getirmezse zaten doğum gününü falan kutlamaya kalkma öyle. Üzüldüğünü bilsin. Seni üzdüğünü bilsin.

Senin için çok değerli bir insan anladığıma göre ama bu kadar değerli olduğunu 9 ay da belli etme canım ona. Bırak koştursun birşeyler yapsın, seni mutlu etmeye çaba gösterdiğini önce gör ve ona göre davran ilişkinizi ilerlet. Tepene çıkartma onu valla iyi olmuyor canım, ben çok iyi biliyorum :)

Anlatma mı ister misin bu tepe olayımı ve şımdi neden güldüğümü canım? :))
Bu guzel mesaj icin tsk ederim :)
Beni sevdigini biliyorum hissettiriyo cok sukur. Ama dusunuldugumu bilmek istiyorum sadece.
Tabiki anlat :)

Bence olmaz..Senin derdin hediye değil ki..Sen ondan ilgi ve düşünce bekliyorsun sadece..Konuşurkende neden bana hediye almıyorsun şeklinde konuşmayacaksın zaten..Aynı konunda bize anlattığın gibi anlatacaksın eşinede...
Henuz esim degil :( ama insallah oda olur :) Allah soyletti ;)

Ufak ufak yönlendirin, fikir verin. Belki beğenmezsiniz diye almıyor. Gezerken begendiginiz birşey görünce güzelmiş vs diyin. Belki tesviğe ihtiyacı var.

Normal yani ne var bunda anlamadım. Birde "Aaaay bu ne güzelmiş" diyerek bir şey almasını da beklemeyin yaa çok itici... Ben özellikle böyle şeyler dememeye çalışıyorum. :KK69:

Bu guzel mesaj icin tsk ederim :)
Beni sevdigini biliyorum hissettiriyo cok sukur. Ama dusunuldugumu bilmek istiyorum sadece.
Tabiki anlat :)

Önemli değil arkadaşım teşekkürün lafını etme :KK23:

Sevdiğini hissettiriyorsa ne mutlu. Allah böyle devam ettirsin inşallah. Hepimiz düşünüldüğümüzü bilmek isteriz. Çok güzel bir histir düşündüğünü belli etmesi :) ama daha erken belkide onun için, yapacaktır bence birşeyler ama belli etmek gerekir bazı şeyleri çünkü erkek aklı bizimki gibi çalışmıyor malesef :)

Anlatim:KK16:
Şimdi ben 19 yaşındayım. Onunla 12 buçuk yaşımda konuşmaya başladım ve 4 sene sürdü bu. Tepeme çıkarttım çıkarttım, herşeyi anlatım kıskançlık başladı, ömrümü yedi bitirdi, kendime zarar vermeye başladım depresyonada girdim bi güzel ve nefret ettim bitti ilişkimiz. Çoook değer verdim (çok göstermemek lazımmış ne kadar değer verdiğimi):KK20: tepeme çıktı tabi gözümdeki sürmeme kadar karıştı. Neler neler dedi bana. Kaldıramadım bitti.

Öldü öldü dirildi ama. 2 sene geçti ve bu sene yazın eve geldiler haberim hic birşeyden yok. Çoktan birini bulmuştur diye düşünüyordum bazen. Beni istediler ona:KK57: dondum kaldım. Kabul ettim, içimdeki sevgi bitmemiş onu görünce anladım. Nefret ettiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş:KK36:

Şimdi Allahım! Bir değere binmişim ki:KK57:öyle iyi ki, herşeyi yapıyor. Eski hali kayıplarda. Tepede kim var tahmin et. Ben:KK33:

Süründürünce akılları algılıyo erkeklerin:KK39:

Bazen ima etmek veya anlamasına sağlama yoluna gitmek pek işe yaramıyor, açık ve net olmakta yarar var.

- Hayatım bana çiçek alır mısın?

Muhtemelen ertesi gün işten gelirken çiçeğini de alır ve gelir...

Ben de çiçekleri hiç sevmem mesela. Alma derim. O da ben sürpriz yapmaktan pek anlamıyorum galiba, bir şey istediğinde söyle der. Ama mesela ekmek almaya gittiğinde Petito getirir, misket alır... :) Bir yere gittiğimizde bana bunu al derim, anca öyle alır. Bunlara pek üzülmemek lazım. Düşünmediklerinden değil, düşünemediklerinden böyle oluyor.

yani bazı erkeklerin yapısı öyle malesef...ama düsünmesi lazım çiçek kadını çoookk mutlu eder:KK68: benim eşim o resmi kıyafetle elinde çiçeğiyle eve kadar gelirr:KK71: nöbette olsa bir bakarım kapı çalar çiçekci :KK9::KK9:

Önemli değil arkadaşım teşekkürün lafını etme :KK23:

Sevdiğini hissettiriyorsa ne mutlu. Allah böyle devam ettirsin inşallah. Hepimiz düşünüldüğümüzü bilmek isteriz. Çok güzel bir histir düşündüğünü belli etmesi :) ama daha erken belkide onun için, yapacaktır bence birşeyler ama belli etmek gerekir bazı şeyleri çünkü erkek aklı bizimki gibi çalışmıyor malesef :)

Anlatim:KK16:
Şimdi ben 19 yaşındayım. Onunla 12 buçuk yaşımda konuşmaya başladım ve 4 sene sürdü bu. Tepeme çıkarttım çıkarttım, herşeyi anlatım kıskançlık başladı, ömrümü yedi bitirdi, kendime zarar vermeye başladım depresyonada girdim bi güzel ve nefret ettim bitti ilişkimiz. Çoook değer verdim (çok göstermemek lazımmış ne kadar değer verdiğimi):KK20: tepeme çıktı tabi gözümdeki sürmeme kadar karıştı. Neler neler dedi bana. Kaldıramadım bitti.

Öldü öldü dirildi ama. 2 sene geçti ve bu sene yazın eve geldiler haberim hic birşeyden yok. Çoktan birini bulmuştur diye düşünüyordum bazen. Beni istediler ona:KK57: dondum kaldım. Kabul ettim, içimdeki sevgi bitmemiş onu görünce anladım. Nefret ettiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş:KK36:

Şimdi Allahım! Bir değere binmişim ki:KK57:öyle iyi ki, herşeyi yapıyor. Eski hali kayıplarda. Tepede kim var tahmin et. Ben:KK33:

Süründürünce akılları algılıyo erkeklerin:KK39:
Hep boyle guzel devam eder insallah cool sevimdim adina :)))
iki sene zor gecmistir ama sonucu guzel ;)
Allah tamamina erdirsin.

Ben de çiçekleri hiç sevmem mesela. Alma derim. O da ben sürpriz yapmaktan pek anlamıyorum galiba, bir şey istediğinde söyle der. Ama mesela ekmek almaya gittiğinde Petito getirir, misket alır... :) Bir yere gittiğimizde bana bunu al derim, anca öyle alır. Bunlara pek üzülmemek lazım. Düşünmediklerinden değil, düşünemediklerinden böyle oluyor.
Petitonun yeri bizdede baska :))

E canım böyle şeylerin yolu yordamı alıp karşına konuşmaktan geçer.
Adam kendi kendine dokuz aydır düşünmediyse, boşuna bi dokuz ay daha beklentiye girip hayal kırıklığına uğrama.

2 senedir 2 kere cicek gördüm :-) gene iyiymisim..akli na gelmiyor gelmiyor bizim gibi cicek bocekle bakmiyolar hayata .olduğu gibi kabulllen tek derdi bu olsunnn

kimi almayi sever kimi sevmez. cicek almamasi sevmedigini gostermez.
illaki istiyorsaniz, iliskiniz rayina oturmus ve bazi seyleri asmissaniz, soyleyin ne var bana cicek alsana diye.

Back
X