- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Aynen kuzum haklısın şimdi ben tüm adet takvimlerimi silicem gün falan hesaplamıcam bir de internete çocukla ilgili araştırma yapmıcam umarım şu stresi yenerimTabi cnm vucut sisiyo sinir stres artiyo hamis deglsek bekletmeden gelsinler
Senin kaç günün kaldı kuzumYa belirti aranak istemiyorum ama kac gecedir ates basiyo terliyorum normalde usurum ben peteklere bakiyorum yanmiyo
Umarim yenersin ama zor hepimiz ister istemez yapiyruz biraz rahat olabilsek belki hersey daha kolay olcakAynen kuzum haklısın şimdi ben tüm adet takvimlerimi silicem gün falan hesaplamıcam bir de internete çocukla ilgili araştırma yapmıcam umarım şu stresi yenerim
Amin cnm insallah o ev ugurlu gelir hep mutlu huzurlu olursunuzGünaydın canlarım dün evimi taşıdık şimdi ilk sabahımıza uyandık çok şükür mutfak elbise dolabım perdeler kaldı sonra da genel bi sil süpür bitcek inşallah Allahım hayırlı eylesin huzur mutluluk sağlık versin cümlemize
Senin kaç günün kaldı kuzum
En erken 22si en gec 26sinda olurum cnm
Cnm belki adet tarihin gecince cikar hemen umudunu kesmeGünaydın kızlar testi yaptım sonuç negatif erken mı yaptım dicem ama bat cumartesi testte 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor yine olmadı ya
İyiyim kuzu seni merak ettim öyle sesin çıkmıyorBurdayim kuzu neapiyosun
Günaydın canım benim Günaydınlar topiğin güzellikleriGunaydin kuzum herkeze gunaydinn
Gunaydon kizlarrr sabah ovulasyon tratimi yaptim bu nedir simdi:) dun gece cizgi vile yoktu Eki Görüntüle 1940730
İnşallah canım bugün içimde bi kasvet var Rabbim hayrlara çıkartsınHayırlı sabahlar topiğin güzel hamişleri anne aday adayları bugünümüz hergünümüzden daha güzel geçsin ballar❤❤❤
Bugun 13.gunum cnm ben anlamaidm bisey bu istenBelki ikinciye yumurtlama olmuştur adet öncesi olabiliyormus canımbuzmavileylak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?