❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Günaydın kızlar testi yaptım sonuç negatif erken mı yaptım dicem ama bat cumartesi testte 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor yine olmadı ya

Günaydın canlarım dün evimi taşıdık şimdi ilk sabahımıza uyandık çok şükür mutfak elbise dolabım perdeler kaldı sonra da genel bi sil süpür bitcek inşallah Allahım hayırlı eylesin huzur mutluluk sağlık versin cümlemize

Aynen kuzum haklısın şimdi ben tüm adet takvimlerimi silicem gün falan hesaplamıcam bir de internete çocukla ilgili araştırma yapmıcam umarım şu stresi yenerim
Umarim yenersin ama zor hepimiz ister istemez yapiyruz biraz rahat olabilsek belki hersey daha kolay olcak

Amin cnm insallah o ev ugurlu gelir hep mutlu huzurlu olursunuz

Olabilir mı ki ne bilim ümidim yoktu pek zaten de bir de kağıt bardağa yaptım bardağın içinde bozuk para vardı boşalttim yıkadım iyice damlattim suyunu ama ondan olabilir mı tam kiri değildi temiz ve kuru kaba yazıyor testte

Gunaydon kizlarrr sabah ovulasyon tratimi yaptim bu nedir simdi:) dun gece cizgi vile yoktu

Günaydın kuzular her gün yeni doğan güneş içinizi ısıtsın her yeni gün yeni umudunuz umutlarınız tez vakitte gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…