❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Adete 8 gun kaldiiii ve bende hic bi gelisme yok .s bu ayda yok sanirim .s sivilceler cikiyor gogusler hassaslasiyor adet belirtileri kendini gosteriyor

Adete 8 gun kaldiiii ve bende hic bi gelisme yok .s bu ayda yok sanirim .s sivilceler cikiyor gogusler hassaslasiyor adet belirtileri kendini gosteriyor
Aynen oylecnm sadece cok sicak oluyor aksamlari gecr falan atrs basmasi oluyor onuda belirtiden saymalimiyim blmiyorum

Aynen oylecnm sadece cok sicak oluyor aksamlari gecr falan atrs basmasi oluyor onuda belirtiden saymalimiyim blmiyorum
bende yandim gece kalkdim ayaklarimi yikadimda off bilmiyorm cok kafaya taktigimizdan her seyi belirti sayiyoruz doktora gitme zamani yaklastikcaaa keske bu ay olsada gitmesek diyorum oda ayri bi psikoloji cunku ama iste nasip bu ay olmazsa ki olmayacak gibi ama allah bilir tabi diger ay son sonrasi doktor randevu gunleri .s

Bnm daha yeni ondan biraz daha rahatim cok bekleyenlere allah sabir versin biz tam
Olarak calisma yapiyoruz sayilmaz olursa olur die ama uzun sure olmamasi beklemek zordur yani kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Arkadaşlar bsey sorcam bn duşük yaptm gecen ay yani kimyasal gebelk gectdim kürtaj olmadi kanamam oluyordu 2 ocakta da daha sonra 4 ocakta kahverengi lekeler kirmzya döndü adet günüm hangisi 4 ocak mi

Bnm daha yeni ondan biraz daha rahatim cok bekleyenlere allah sabir versin biz tam
Olarak calisma yapiyoruz sayilmaz olursa olur die ama uzun sure olmamasi beklemek zordur yani kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
amiiiin canim aminnnn rabbim sagliklica bi evlat versin bizlere insallah hayirli evlatlar versinnn herksinn ne duasi varsa kabul olaunn

Arkadaşlar bsey sorcam bn duşük yaptm gecen ay yani kimyasal gebelk gectdim kürtaj olmadi kanamam oluyordu 2 ocakta da daha sonra 4 ocakta kahverengi lekeler kirmzya döndü adet günüm hangisi 4 ocak mi
Cnm yanlis yonlendirmek istemem ama bence kirmizilari gordugun gun adet gunun

Slm sınavlarım bıttı ara tatil ev temizliyorum bir k gun kafa dinleyecegım ve ilaçlarıma başlıcam bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…