Kimyasalmı geçirdin balım senHaklsiin cnmmm. Sen folik asit kullaniyomuydn
Tmm cnmm iyi gecelerBi ay kullandım sonra bıraktım
Evet cnm kimyasal gecirdm 5 ocakta adet oldum :/Kimyasalmı geçirdin balım sen
Üzülme canmm sağlıklı değilmiş demekkii bnmde 2 kaybım var inşallah tekrar hamiş kalırsın en kısa zmndaEvet cnm kimyasal gecirdm 5 ocakta adet oldum :/
Insallah canim ben adet gunumden once test yaptim pozitifti 3 kere tekrsrladm sonra 4 gun gecti kan vermeye gttm 7.5 ckti ertrsi gunfr adet oldum . icim cok huzursuzdu zaten korkarak gittim icime dogmus gibi. Nedennoluy acaba benmi bsy dikkate etmedim diye kendimi yedim kac gunÜzülme canmm sağlıklı değilmiş demekkii bnmde 2 kaybım var inşallah tekrar hamiş kalırsın en kısa zmnda
Insallah canim ben adet gunumden once test yaptim pozitifti 3 kere tekrsrladm sonra 4 gun gecti kan vermeye gttm 7.5 ckti ertrsi gunfr adet oldum . icim cok huzursuzdu zaten korkarak gittim icime dogmus gibi. Nedennoluy acaba benmi bsy dikkate etmedim diye kendimi yedim kac gun
Surekli iliskiden de kaynaklimi cnm o zkn erken yapip kesmek lazm her turlu nasip ya vallaAlakası yok canım gebelik oluşmaya çalışıyo ama bişyler ters gidiyo ve kimilerinde tekrar tekrar ilşkide tehlikeli ilk dönmlerde aslnda erkn test yapmamak lazımm en ax 10 gün geçmeli ama dayanamıyorz işte
Aynen canmm bn şimdi bile yapmıyorm bişy dkkat ediyorm ozamnda sadece 3 kez ilşki oldu sonrasnda kestm bekledm. Etkisi var ilişkininSurekli iliskiden de kaynaklimi cnm o zkn erken yapip kesmek lazm her turlu nasip ya valla
Bugun cok kotuyum ya sanvim var bulantim varCanmm naslsnn
Sancın niye canm çokmu sen niye dikkat etmiyosnBugun cok kotuyum ya sanvim var bulantim var
E benm smdi ovulasyonmda net degl napicam.dAynen canmm bn şimdi bile yapmıyorm bişy dkkat ediyorm ozamnda sadece 3 kez ilşki oldu sonrasnda kestm bekledm. Etkisi var ilişkinin
Niye canım 5 ocakda olmuşsun zatn 14 gün say ve o gün dene benmde hamile olmadan önce 2 kez geckmem oldu ilki 10 gün 2.nci 5 gün yumrtlama aynı dönmde oluyokiE benm smdi ovulasyonmda net degl napicam.d
Baksana cnm ovulasyon testlerimeNiye canım 5 ocakda olmuşsun zatn 14 gün say ve o gün dene benmde hamile olmadan önce 2 kez geckmem oldu ilki 10 gün 2.nci 5 gün yumrtlama aynı dönmde oluyoki
Ben bu testlerden hiç anlamıyorm ki canm bence bunlarla uğraşıp stres yapma takvm yükle tlfona ona göre hareket et bende öyle yaptmEki Görüntüle 1940661
Baksana cnm ovulasyon testlerime
Oyle yapaym o zmn cnm takvimr gore 2 gun sonra baslicak. Hem ovuya bakaym test vsr elimde hemde takvime uyarim dublle:)) ben yatyrm cnm yarin is var herkese iyi geceler yarn gorusuurz❤❤En silik olana bakarsak yumurtan çatlamş diyebliriz ama net bi bilgin yok kuzucumm
Görüşürz canm iyi gecelerrOyle yapaym o zmn cnm takvimr gore 2 gun sonra baslicak. Hem ovuya bakaym test vsr elimde hemde takvime uyarim dublle:)) ben yatyrm cnm yarin is var herkese iyi geceler yarn gorusuurz❤❤
Gecmis olsun balimBugun cok kotuyum ya sanvim var bulantim var
Canim sanki 11 gun yumirtlamissimEki Görüntüle 1940661
Baksana cnm ovulasyon testlerime
Napıysn canm uyku mu tutmadıGecmis olsun balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?