❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Üzülme canmm sağlıklı değilmiş demekkii bnmde 2 kaybım var inşallah tekrar hamiş kalırsın en kısa zmnda
Insallah canim ben adet gunumden once test yaptim pozitifti 3 kere tekrsrladm sonra 4 gun gecti kan vermeye gttm 7.5 ckti ertrsi gunfr adet oldum . icim cok huzursuzdu zaten korkarak gittim icime dogmus gibi. Nedennoluy acaba benmi bsy dikkate etmedim diye kendimi yedim kac gun

Alakası yok canım gebelik oluşmaya çalışıyo ama bişyler ters gidiyo ve kimilerinde tekrar tekrar ilşkide tehlikeli ilk dönmlerde aslnda erkn test yapmamak lazımm en ax 10 gün geçmeli ama dayanamıyorz işte

Alakası yok canım gebelik oluşmaya çalışıyo ama bişyler ters gidiyo ve kimilerinde tekrar tekrar ilşkide tehlikeli ilk dönmlerde aslnda erkn test yapmamak lazımm en ax 10 gün geçmeli ama dayanamıyorz işte
Surekli iliskiden de kaynaklimi cnm o zkn erken yapip kesmek lazm her turlu nasip ya valla

En silik olana bakarsak yumurtan çatlamş diyebliriz ama net bi bilgin yok kuzucumm
Oyle yapaym o zmn cnm takvimr gore 2 gun sonra baslicak. Hem ovuya bakaym test vsr elimde hemde takvime uyarim dublle:)) ben yatyrm cnm yarin is var herkese iyi geceler yarn gorusuurz❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…