Kuzum buaaralar ben cok gec yatiyorumNapıysn canm uyku mu tutmadı
Çok şükür kuzummm geçdinmi evine ben randevu bulamadm biliyomusun 15 gün doluymuş84zmr nasilsim kuzu
Ben hep öyle kuzucumn yaa düzenmm şaştıKuzum buaaralar ben cok gec yatiyorum
Boğazlarım sisti kuzucanBen hep öyle kuzucumn yaa düzenmm şaştı
Hadi canim nezmna varmis kuzum yok kuzum annemlerdeyizÇok şükür kuzummm geçdinmi evine ben randevu bulamadm biliyomusun 15 gün doluymuş
Ta 15 gün sonraya kuzumm yaa. Dikkat et balımm ballı süt fln içHadi canim nezmna varmis kuzum yok kuzum annemlerdeyiz
Ozamana gidersin kuzum hayirlisyla yeterki iyi oldaTa 15 gün sonraya kuzumm yaa. Dikkat et balımm ballı süt fln iç
Aynen canm ne yapalımm nasip. Kısmet iyi olalımda yeterkiiOzamana gidersin kuzum hayirlisyla yeterki iyi olda
Beni 1 ay somra cagrdi kuzumAynen canm ne yapalımm nasip. Kısmet iyi olalımda yeterkii
Usg de tam ne kadarlık dedi kuzucumm. Normal ztn ayda 1 kere çağırır artık son ayında 2 haftada bir sonrası doğum inşallahBeni 1 ay somra cagrdi kuzum
Burdayim kuzu neapiyosun
Herkez uyudu balımmm :)Burdayim kuzu neapiyosun
6 hafta 2 gunluk dedi kuzum ❤ aynen kuzum bakalim 1 ay sonra 11 haftalik falan olcaz ALLAHIN izniyle ❤Usg de tam ne kadarlık dedi kuzucumm. Normal ztn ayda 1 kere çağırır artık son ayında 2 haftada bir sonrası doğum inşallah
Gunaydin kuzum herkeze gunaydinn
Kuzular günaydın masalım benimkiler bugün geldi nihayet tam 18. Günde sanırım diğer bat 18 şubat ya da 19 şubat olurCamelwhite kuzu naptin
Şükür kuzum evet ya zorlu bir süreçten sonra beklenen geldi. İnan olmaması daha kötüymüş
Tabi cnm vucut sisiyo sinir stres artiyo hamis deglsek bekletmeden gelsinlerŞükür kuzum evet ya zorlu bir süreçten sonra beklenen geldi. İnan olmaması daha kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?