❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hayırlı olsun kuzum yüce yaradanım sabrının mükafatını hakkıyla bilendir bu mükafatın yeni evinde yeni hayatında yeni mutlu başlangıçlar olsun inşallah Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bebeğinle her yeni güne daha mutlu huzurlu uyanmanız dileğiyle..

Zuzumm00 balımm bişy sorcm sana benm akıntımın rengi hani yeni doğmuş bebek kakasını yaparya sarımsı öyle niye acaba yaa
Canım gebeliğin ilk dönemlerinde çeşitli akıntılar olabiliyor (aşırı sümüksü- hafif kahveye dönük- sarımsı - jel gibi - krem gibi vs vs) bunların hepsi normal sayılıyor kuzum yalnız sarımsı akıntıya koku kaşıntı veya yanma eşlik ediyorsa enfeksiyon riski var demek o zaman doktora gitmelisin ama onun dışında kırmızıya dönük koyu pembe yada direk kırmızı (alarm)demek hiç vakit kaybetmeden müdahale gerektirir dikkatli ol canım takip et sende bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede ihmale gelmez Rabbim yardımcın olsun korkutmasın inşallah

İnşallah kuzummm allah razı olsun rahatladm benmde tuhafıma giden şu ağrı sancı yok bin şükür ama akıntı rengi değişiyo ve çok takktm kafama dktr içinde sıra yok skntı var dktr konusunda gidemedm de sürekli acile gitmekde sktı artık

Hamd olsun canım daha iyiyim kanama durdu çok şükür haftaya pazartesi tekrar kontrol var ilaç kullanmaya devam ediyorum inşallah sorunsuz devam ederiz
Sen nasılsın canım
Kanamanin durmasina cok sevindim balimmmm ALLAHIM sana bagislasin yavrunu haftayada cok guzel haberler al INŞALLAH ❤ bende hamd olsun iyiyim balim kuzum canim yemek yemek istemyor 1 ogun yetiyor acaba neden kuzum bilmeioyurm

Allah sendende razı olsun canım benim normal hepimiz aynı durumu farklı şekillerde yaşıyoruz rahatlamana çok sevindim Rabbim korkutmasın sorunsuz sıkıntısız kavuşursun inşallah meleğine :) gebelik bir çeşit delilik der annem hep her delilik de ömürlük tecrübe saklarmış kendi içinde haklıymış en azından benim için öyle her gebelikte bir tık daha ilerliyorum sanki şükürler olsun beni deliliğe layık gören rabbime

Öyle canımmm senn içinde çok sevindimm inşallah hepimizde sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı

Öyle canımmm senn içinde çok sevindimm inşallah hepimizde sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı

Kanamanin durmasina cok sevindim balimmmm ALLAHIM sana bagislasin yavrunu haftayada cok guzel haberler al INŞALLAH ❤ bende hamd olsun iyiyim balim kuzum canim yemek yemek istemyor 1 ogun yetiyor acaba neden kuzum bilmeioyurm
Amiinnn kuzumm inşallah Rabbim bütün annelerin bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin inşallah canım bazı gebelikte iştahsızlık olabiliyor dert etme ilk üç ay sadece depolardan beslenecek meleğin ama yinede kendini ihmal etme iki saatte bir minimal öğünler hem mideni rahatlatır hemde endişelerini giderir dikkat et kendine kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…