Yok kuzu sana demedimBana mı dedin canım koyulaşır yapmaya devam et diye kısmet bakalım akıntının da gelmiyor kesildi dünden beri ümidimi kesmeli miyim bu aysher33
Yarın alcam bitanemGeçmiş olsun canım sen sonuçları aldın mı
Sagol kuzum esimden gecti bana da yaKuzum ilac icme portakal mandalina ye kuzum cok gecmis olsun
Ay internetten baksana belki çıkmıştırYarın alcam bitanem
Yok kuzu sana demedimbuzmavileylak a söyledim ama regl gelmiyorsa bekle yinede tatlım benim olur mu olur yani geç döllenme olabilir
Hayırlı olsun kuzum yüce yaradanım sabrının mükafatını hakkıyla bilendir bu mükafatın yeni evinde yeni hayatında yeni mutlu başlangıçlar olsun inşallah Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bebeğinle her yeni güne daha mutlu huzurlu uyanmanız dileğiyle..Günaydın canlarım dün evimi taşıdık şimdi ilk sabahımıza uyandık çok şükür mutfak elbise dolabım perdeler kaldı sonra da genel bi sil süpür bitcek inşallah Allahım hayırlı eylesin huzur mutluluk sağlık versin cümlemize
Evet canım regl üçüncü günü gidip kan vermen gerekiyorKızlar bisi sorcam hormon testine regl iken mı gidiliyor bilgisi olan var mi
Balimmm haberdar et beni olurmu kuzumSagol kuzum esimden gecti bana da ya
Kuzum nasilsin durumun nasilEvet canım regl üçüncü günü gidip kan vermen gerekiyor
Yerim senii uzme kendini balimmm INŞALLAH öbür aya❤Acı son adet oldum
Hamd olsun canım daha iyiyim kanama durdu çok şükür haftaya pazartesi tekrar kontrol var ilaç kullanmaya devam ediyorum inşallah sorunsuz devam ederizKuzum nasilsin durumun nasil
Canım gebeliğin ilk dönemlerinde çeşitli akıntılar olabiliyor (aşırı sümüksü- hafif kahveye dönük- sarımsı - jel gibi - krem gibi vs vs) bunların hepsi normal sayılıyor kuzum yalnız sarımsı akıntıya koku kaşıntı veya yanma eşlik ediyorsa enfeksiyon riski var demek o zaman doktora gitmelisin ama onun dışında kırmızıya dönük koyu pembe yada direk kırmızı (alarm)demek hiç vakit kaybetmeden müdahale gerektirir dikkatli ol canım takip et sende bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede ihmale gelmez Rabbim yardımcın olsun korkutmasın inşallahZuzumm00 balımm bişy sorcm sana benm akıntımın rengi hani yeni doğmuş bebek kakasını yaparya sarımsı öyle niye acaba yaa
Canım gebeliğin ilk dönemlerinde çeşitli akıntılar olabiliyor (aşırı sümüksü- hafif kahveye dönük- sarımsı - jel gibi - krem gibi vs vs) bunların hepsi normal sayılıyor kuzum yalnız sarımsı akıntıya koku kaşıntı veya yanma eşlik ediyorsa enfeksiyon riski var demek o zaman doktora gitmelisin ama onun dışında kırmızıya dönük koyu pembe yada direk kırmızı (alarm)demek hiç vakit kaybetmeden müdahale gerektirir dikkatli ol canım takip et sende bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede ihmale gelmez Rabbim yardımcın olsun korkutmasın inşallah
Kanamanin durmasina cok sevindim balimmmm ALLAHIM sana bagislasin yavrunu haftayada cok guzel haberler al INŞALLAH ❤ bende hamd olsun iyiyim balim kuzum canim yemek yemek istemyor 1 ogun yetiyor acaba neden kuzum bilmeioyurmHamd olsun canım daha iyiyim kanama durdu çok şükür haftaya pazartesi tekrar kontrol var ilaç kullanmaya devam ediyorum inşallah sorunsuz devam ederiz
Sen nasılsın canım
Allah sendende razı olsun canım benimİnşallah kuzummm allah razı olsun rahatladm benmde tuhafıma giden şu ağrı sancı yok bin şükür ama akıntı rengi değişiyo ve çok takktm kafama dktr içinde sıra yok skntı var dktr konusunda gidemedm de sürekli acile gitmekde sktı artık
Allah sendende razı olsun canım benimnormal hepimiz aynı durumu farklı şekillerde yaşıyoruz rahatlamana çok sevindim Rabbim korkutmasın sorunsuz sıkıntısız kavuşursun inşallah meleğine :) gebelik bir çeşit delilik der annem hep her delilik de ömürlük tecrübe saklarmış kendi içinde haklıymış en azından benim için öyle her gebelikte bir tık daha ilerliyorum sanki şükürler olsun beni deliliğe layık gören rabbime
Allah sendende razı olsun canım benimnormal hepimiz aynı durumu farklı şekillerde yaşıyoruz rahatlamana çok sevindim Rabbim korkutmasın sorunsuz sıkıntısız kavuşursun inşallah meleğine :) gebelik bir çeşit delilik der annem hep her delilik de ömürlük tecrübe saklarmış kendi içinde haklıymış en azından benim için öyle her gebelikte bir tık daha ilerliyorum sanki şükürler olsun beni deliliğe layık gören rabbime
Amiinnn kuzumm inşallah Rabbim bütün annelerin bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin inşallahKanamanin durmasina cok sevindim balimmmm ALLAHIM sana bagislasin yavrunu haftayada cok guzel haberler al INŞALLAH ❤ bende hamd olsun iyiyim balim kuzum canim yemek yemek istemyor 1 ogun yetiyor acaba neden kuzum bilmeioyurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?