Emzirmedigine sukret en,azindanDoğrudur kuzum rabbim yardımcın olsun bi abi de bende var 4 yaşında haylaz değil de çok konuşkan talepleri çok o da öyle yetişemiyorum şuan da
Kuzum eşim hariç bütün bilenler kız hissediyor bende acayip kız hissediyorum ama istediğim için olabilir diye düşünüyorum :)Emzirmedigine sukret en,azindanya hamile oldugumu ogrendigimden beri kiz hisediyorum çin takvimi rus takvimindede kiz cikti yahu rabbim ne verirseckabulum ama kizda isterdim yani sen hisesiyomusun
Aynen benimde ole senin peki çin takvimi falan baktinmi eylenceli oluyo yaKuzum eşim hariç bütün bilenler kız hissediyor bende acayip kız hissediyorum ama istediğim için olabilir diye düşünüyorum :)
Bende uyukluyorum kuzum hepppSabahtan akşama kadar yatış modundaydım kuzum ihtiyaç anında kalkıp hemen eski konumu ma geri dönüyorum
Burda kızlar bakmıştı kuzum kız çıkmıştıAynen benimde ole senin peki çin takvimi falan baktinmi eylenceli oluyo ya
3. Ay dan sonra geçer sanırım.kuzumBende uyukluyorum kuzum heppp
E hadi hayirlisii sen yat yat cocuk dogunca gorcem benxseniBurda kızlar bakmıştı kuzum kız çıkmıştı
3. Ay dan sonra geçer sanırım.kuzum
Evet o kısmı düşününce hiç iyi olmuoE hadi hayirlisii sen yat yat cocuk dogunca gorcem benxseni
Çok çarpıntım var kalbmde kuzu benm başmda ağrıyo dünden beri uyuynca geçer dedm ama yok sen naslsn kuzucum görüşmeyeliKızlar nasılsınızzz sizle sohbet etmeyi özlüyorum ama halsizlik oğlum ve ev arasında bitkin düşüyorum herşey yolunda mı canlar ❤_Masalim_ 84zmr @Umya @mavi elma min123 ve bütün kızlar
Ovulasyon testleri dimi canimSu testlerimi gördükçe uzuluyorum attim copebugun cok duygusalimEki Görüntüle 1941207
Hayir bunlar gebelik testiydi canimOvulasyon testleri dimi canim
Aynen kuzum saglikli olsunlarda ❤Burda kızlar bakmıştı kuzum kız çıkmıştı
3. Ay dan sonra geçer sanırım.kuzum
Dayanamadm ne demek canm çok bile bekledin maşallah çok şükür söyledin mi eşine ne tepki verdiKzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Canim pozitfmis sonradan bisimi oldu ben tam bilmiyorumHayir bunlar gebelik testiydi canim
Yaaaaa cok mutlu oldum zaten beliydi esine söyledinmiKzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Kuzum stres mi yapıyosun acaba benim.stresten üzüntüden kalbim.çok ağrır çünküÇok çarpıntım var kalbmde kuzu benm başmda ağrıyo dünden beri uyuynca geçer dedm ama yok sen naslsn kuzucum görüşmeyeli
Yok kuzcum stresde yapmıyorm uyumuşdm biraz kalktm çokdq halsizlk var göz kararmasıyla birlkte arada kalbm böyle olur yine ama bu kadar çok değildi hiç halim yokKuzum stres mi yapıyosun acaba benim.stresten üzüntüden kalbim.çok ağrır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?