❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Doğrudur kuzum rabbim yardımcın olsun bi abi de bende var 4 yaşında haylaz değil de çok konuşkan talepleri çok o da öyle yetişemiyorum şuan da
Emzirmedigine sukret en,azindan ya hamile oldugumu ogrendigimden beri kiz hisediyorum çin takvimi rus takvimindede kiz cikti yahu rabbim ne verirseckabulum ama kizda isterdim yani sen hisesiyomusun

Emzirmedigine sukret en,azindan ya hamile oldugumu ogrendigimden beri kiz hisediyorum çin takvimi rus takvimindede kiz cikti yahu rabbim ne verirseckabulum ama kizda isterdim yani sen hisesiyomusun
Kuzum eşim hariç bütün bilenler kız hissediyor bende acayip kız hissediyorum ama istediğim için olabilir diye düşünüyorum :)

kızlar sizin yumurta akı kıvamındaki akıntınız cok belırgınmı

E hadi hayirlisii sen yat yat cocuk dogunca gorcem benxseni
Evet o kısmı düşününce hiç iyi olmuo abisine çekmez umarım kız yatıyorum da öyle huzurlu huzurlu değil gazlı çişli ayak ağrılı o da ayrı bi sıkıntı aslında

Çok çarpıntım var kalbmde kuzu benm başmda ağrıyo dünden beri uyuynca geçer dedm ama yok sen naslsn kuzucum görüşmeyeli
Kuzum stres mi yapıyosun acaba benim.stresten üzüntüden kalbim.çok ağrır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…