❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Balimmm haberdar et beni olurmu kuzum
kuzum yarın alayım sonuçları haber veririm eşim nöbette portakal mandalina falan yok evde o gelirken alcak artık ben normalde hiç meyve yiyen bi insan değilim çünkü :) limon sıktım sıcak suya onu içtim bide bol bol su içiyorum

2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim

Yeni
Kızlar ben de regl olmazsam cumartesi hormon testi yaptırmak istiyorum bakalım doktora gitmiştim ama sadece muayene Edip sorun yok demişti adetim düzenlidir sanırım ondan istemedi hormon testi ama hectigimiz iki ay erken oldum 20. Günü geldi hep bakalım daha olmadım sanırım düzene girdi

Bende pek giremiyorum kuzum esim yasakladi arada kacamak yapiyorum
Iyiyozzz sen nasilsin
Ben de de halsizlik aldı başını gidiyor kendime şaşırıyorum resmen elimi zor kaldırıyorum. Dr artık ay dan aya gidebilirsin muayenelere dedi sabırsızlıkla bir daha ki muayene yi bekliyorum. İnşallah herşey yolundadır

Insallahh kuzucanimmm benimm merak etme hayirlisiyla bebisini alacaksin kucagina dtres yapma kasma kendini sakin hersey cook daha guzel olacak yavrummn

Insallahh kuzucanimmm benimm merak etme hayirlisiyla bebisini alacaksin kucagina dtres yapma kasma kendini sakin hersey cook daha guzel olacak yavrummn
Ayyy inşallah bebeğim ya hepimize nasip etsin Rabbim inşallah

Canimm benim,nasilsin bakim bende oleyim ruh gibi dolaniyorum benim oglan uyutmuyo beni e kac haftalik oldun kuzum

Canimm benim,nasilsin bakim bende oleyim ruh gibi dolaniyorum benim oglan uyutmuyo beni e kac haftalik oldun kuzum
Bebem geçen haftaydı muayene çok şükür tekrar kalbini dinledim huzur buldum evime döndüm şuan 8+1 deyim yatıyorum dediğime bakmayın ayak yanması ve ağrısından her dakika tuvalete gitmekten gözüme uyku girmiyor da işte yatıyorum öyle :) sen de ne var ne yok kuzu bebişkon nasıl

Bende bugun 8+1oldum kiz ayni gidiyozya biz ayni hafta firtlatiriz,artik
Ben berbat haldeyim haline sukret bi bebek bakmakla yukumluyum beni cekistirmeleri yemek yememesi,memeyi biraktirma bi yana gece hic uyumuyo gun icindede bakan kimse olmadigi icin uyumuyorum benim cok uykum war ya

Doğrudur kuzum rabbim yardımcın olsun bi abi de bende var 4 yaşında haylaz değil de çok konuşkan talepleri çok o da öyle yetişemiyorum şuan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…