❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Devam ederse Dr git kuzum, soğuk aldın belki de
Yok kuzcum stresde yapmıyorm uyumuşdm biraz kalktm çokdq halsizlk var göz kararmasıyla birlkte arada kalbm böyle olur yine ama bu kadar çok değildi hiç halim yok

Yok kuzcum stresde yapmıyorm uyumuşdm biraz kalktm çokdq halsizlk var göz kararmasıyla birlkte arada kalbm böyle olur yine ama bu kadar çok değildi hiç halim yok
Benimde 5 haftalikken yürüdüğüm zaman kalbim cok carpiyodu

AMIN kuzum benimmm❤ kuzum 3 ay sonrami bebek besleniyor yediklerimizden 12 haftaliktan sonra dimi?
Zuzumm00
Yok kuzum öyle değil yani üç ay sen hiçbişey yiyemesen bile depoların bebeği beslemeye yetiyor çok fazla sıkıntı yaşayan gebeler var ama bu durum bebeğin gelişimini etkilemiyor çok şükür tabi buna güvenerek de kendimizi ihmal etmiyoruz vücudun günlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bişeyler yemeye zorlamak lazım
(Doktorun yemekle problemi olanlar için günlük önerisi :)(hepsi minik porsiyon) sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık vs sabah reçel gibi tatlı türü asla önerilmiyor yanında "tercihen" sıkma meyve suyu açık olmak şartıyla çayda içilebilir iki saat sonra bir bardak süt bi avuç ceviz yada badem iki saat sonra yeşil salata peynir türü yada ızgara tavuk et köfteyle çeşitlendirmek mümkün iki saat sonra meyve "büyük porsiyon" iki saat sonra kuru baklagillerden minik bir porsiyon yemek mercimek nohut fasulye vs gibi iki saat sonra yoğurt şekli tercihinize kalmış iki saat sonra minik bir sandviç yada minik porsiyon makarna pilav vs bundan sonraki öğünler sadece kuru yemiş yada meyve olabilir gözünüze çok gelebilir ama porsiyonlar minik o yüzden hem mide zorlanmıyo hemde günlük bütün ihtiyaç karşılanıyor hemde çok kilo almadan ben aracıyım tercih sizin tabiki

Canım bu geçen ayki gebelik testleri sonra kimyasal gebelik geçirdiğini anladı kuzu kanaması geldi
Kıyamam kuzum sen yine e de olumsuz düşünme olur mu en yakın zamanda kavuşursun bebeğine inşallah :)

Nobetten geldi yemek hazirladim bi emzik aldim koydum masaya hedye paketinde bugun bizim soz yil donumu :) oda saat gibi bisey sandi ilk sonra kaldirdi aa hafif bu bileklik o zaman dedi bi salladi sonra acti kilitlendi inanin bi 15 saniye donakaldi bana sarildi agladi aglastik iste hemen kiz olrsa erkek olrsa dye heveslene heveslene konustu hemen doktora gidelim dogumu surda yaparsin falan filan soyle bi uzunca baktim suratina Rabbim dedim icimden iyi ki cikarmissin karsima bu koca yurekli adami.. heyecan yapti cok cok yemek bile yenmedi diyebilrim :))

Iyi geceler kızlar en son dr gittiğimde dr çok akıntın car diye antıbıyotık Bahribalaban ovusyon ve bi tane daha ilaç verdi ben yeni kullanmaya başladım sizce bu ay korunsammı.?

Maşallah subhanallah Rabbim mutluluğunuzu minik meleğinizle artarak devam ettirsin inşallah

Iyi geceler kızlar en son dr gittiğimde dr çok akıntın car diye antıbıyotık Bahribalaban ovusyon ve bi tane daha ilaç verdi ben yeni kullanmaya başladım sizce bu ay korunsammı.?
Canım sadece akıntı için antibiyotik tedavisi mantıklı değil muhtemelen bir enfeksiyon vardır ve böyle durumlarda tedavi bitene kadar korunmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…