Canım ben de ovu testi sandım bilgim.yok diye bişe demedim idrar testiyse bunlar pozitif?Hayir bunlar gebelik testiydi canim
Yok kuzcum stresde yapmıyorm uyumuşdm biraz kalktm çokdq halsizlk var göz kararmasıyla birlkte arada kalbm böyle olur yine ama bu kadar çok değildi hiç halim yok
Benimde 5 haftalikken yürüdüğüm zaman kalbim cok carpiyoduYok kuzcum stresde yapmıyorm uyumuşdm biraz kalktm çokdq halsizlk var göz kararmasıyla birlkte arada kalbm böyle olur yine ama bu kadar çok değildi hiç halim yok
Sanmıyorm kuzucumm evdeym sürekli üstümde battaniye ile uyumuştmDevam ederse Dr git kuzum, soğuk aldın belki de
Geçdimi canm şimdiBenimde 5 haftalikken yürüdüğüm zaman kalbim cok carpiyodu
Kuzucmmm senin akıntılarn ne durumdaDevam ederse Dr git kuzum, soğuk aldın belki de
Ay cok sukur canim cok sevindim kendim hamis gibi sanki Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip edsin hamisliktede hic bi sikinti yasamassin insAllah darisi istiyenlere canim :))Kzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Nadir oluyor kuzum yok diyebilirim. Oğlumda 9 ay boyunca sürmüştü hatta yürüdüğüm de falan çok oluyordu şimdi yok gibiKuzucmmm senin akıntılarn ne durumda
Suan olmuyor kuzum benim cok şükür sanada cok geçmiş olsun balim❤Geçdimi canm şimdi
Ben dedim sana bak diye kız çok şükür sabırsızlık gösterdin biraz miniğede maşallah subhanallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin tatlım değerin HarikaKzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Canım bu geçen ayki gebelik testleri sonra kimyasal gebelik geçirdiğini anladı kuzu kanaması geldiCanım ben de ovu testi sandım bilgim.yok diye bişe demedim idrar testiyse bunlar pozitif?
Yok kuzum öyle değil yani üç ay sen hiçbişey yiyemesen bile depoların bebeği beslemeye yetiyor çok fazla sıkıntı yaşayan gebeler var ama bu durum bebeğin gelişimini etkilemiyor çok şükür tabi buna güvenerek de kendimizi ihmal etmiyoruzAMIN kuzum benimmm❤ kuzum 3 ay sonrami bebek besleniyor yediklerimizden 12 haftaliktan sonra dimi?
Zuzumm00
Kıyamam kuzum sen yine e de olumsuz düşünme olur mu en yakın zamanda kavuşursun bebeğine inşallah :)Canım bu geçen ayki gebelik testleri sonra kimyasal gebelik geçirdiğini anladı kuzu kanaması geldi
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKzlaaarrr dayanamadim internetten tahlil sonuclarima baktim b hcg 548 cok sukurr :)
Kan verdim 7.5 cikti ertesi gunde adet oldum cnmCanim pozitfmis sonradan bisimi oldu ben tam bilmiyorum
Insallah cnm bu ay deniyorum tekrarKıyamam kuzum sen yine e de olumsuz düşünme olur mu en yakın zamanda kavuşursun bebeğine inşallah :)
Maşallah subhanallah Rabbim mutluluğunuzu minik meleğinizle artarak devam ettirsin inşallahNobetten geldi yemek hazirladim bi emzik aldim koydum masaya hedye paketinde bugun bizim soz yil donumu :) oda saat gibi bisey sandi ilk sonra kaldirdi aa hafif bu bileklik o zaman dedi bi salladi sonra acti kilitlendi inanin bi 15 saniye donakaldi bana sarildi agladi aglastik iste hemen kiz olrsa erkek olrsa dye heveslene heveslene konustu hemen doktora gidelim dogumu surda yaparsin falan filan soyle bi uzunca baktim suratina Rabbim dedim icimden iyi ki cikarmissin karsima bu koca yurekli adami.. heyecan yapti cok cok yemek bile yenmedi diyebilrim :))
Canım sadece akıntı için antibiyotik tedavisi mantıklı değil muhtemelen bir enfeksiyon vardır ve böyle durumlarda tedavi bitene kadar korunmak gerekiyorIyi geceler kızlar en son dr gittiğimde dr çok akıntın car diye antıbıyotık Bahribalaban ovusyon ve bi tane daha ilaç verdi ben yeni kullanmaya başladım sizce bu ay korunsammı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?