- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
iyi aydir neyi yok ki hastanelerde yazik rabbim yardimcisi olsun . Bi yara cikti sirtinda onu hallettiler kaninda enfeksiyon.cikti onu hallettiler seker yuksek nabiz yuksek yedikleri cigerlerine gidiyor cigerleri su topluyor ...Dualarim seninle hemserim iyi düşünelim iyi olsun INŞALLAH neyi vardi dedenin?
Ah kuzum nedym hersey ust use gelmis ALLAHIM yardimcisi olsun❤iyi aydir neyi yok ki hastanelerde yazik rabbim yardimcisi olsun . Bi yara cikti sirtinda onu hallettiler kaninda enfeksiyon.cikti onu hallettiler seker yuksek nabiz yuksek yedikleri cigerlerine gidiyor cigerleri su topluyor ...
Canim ben hamile olduğumu öğrendiğimde beri birliktelik olmadi ilk 3 ay olmaması iyi ama tabi kuzu senim suan belirsiz oldugu icin bilemedim kuzum kan testi yaptirrsan icin rahat eder kuzumKızlar utanarak soruyorum..12 gün gecikmemvar, böylece ilişkiye girilirmi?
Test yapıp duruyorum hep negatif çıkıyor
Naposun kuzumSelam kızlar nasılsınız bakalım
Bende iyiyim evde gun gecırıyorumAleyküm selam canım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın tatlım
Bende evdeydim kuzu bugün komşuya çıkmıştım kahveye şimdi geldim eve balımBurdayim kuzum bugun bisicik yapmadim evde pinekledim kuzum sen nasilsin naposun
Iyiyim canım ya neler yapıyorsunHamd olsun kuzu sen nasilsin
Iyiyi sömestr cocukla vakit geçiriyoruzgeçiriyoruzSağol canım sen nasılsın
Canım rabbim acil şifalar versin inşallahBen pek iyi degilim kizlar dua edin dedem yogun bakimda yatiyor ve uyanmiyor 2 gundur
Bende anlamadim mesajini kuzum benim güldüm simdi benim gibi neyazacagini bilememissin
Aynen bizdede durumlar aynıIyiyi sömestr cocukla vakit geçiriyoruzgeçiriyoruz
Uyuya kalmışım kuzum uyandim simdinasil uyucaksambu saaten sonraIyiyim canım ya neler yapıyorsun
Gecelerin kraliçesi oldun kuzuUyuya kalmışım kuzum uyandim simdinasil uyucaksambu saaten sonra
Banada kahve icmeye gel kuzummmBende evdeydim kuzu bugün komşuya çıkmıştım kahveye şimdi geldim eve balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?