- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
bebeğim ben de salı gidicem nasipse şuan bi şikayetim yok kendi sağlığımla ilgili herşey olağan gidiyor. bakalım bu dr çok iyi o ne diyecek kuzum senin ruh hali değişimlerin başlamış :)M menis menis kuzum sende uzme tatli canini doktor kılmış hayirlisyla yeni doktorla guzel sonuclarin olsun❤ kuzum bende 30nda 500 ckmisti hgc ben 5 nde hastaneye gttm 5 gun once 500du dedim bana doktorum sadece kese görülür dedi suan bakti sadece kese vardi gobekten bakti sonradan gttgmdede bebisi gördük bin şükür seninde öyle olur INŞALLAH ❤
Canim nasil yardımcı olalim bilemedimKizlar bana yardmci olur musunuz bn yumurtlams mym bakar msnz
Yaza kAdar bakicam kuzum hayirlisyla ❤Cnm çok şükür yerleştik ve çok memnunum sen de taşınacaksın sanırım karnın fazla büyümeden taşın canım
bebeğim ben de salı gidicem nasipse şuan bi şikayetim yok kendi sağlığımla ilgili herşey olağan gidiyor. bakalım bu dr çok iyi o ne diyecek kuzum senin ruh hali değişimlerin başlamış :)
Aleyküm selam canım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın tatlımSlm kızlar nasılsınız
Hamd olsun kuzu sen nasilsinSlm kızlar nasılsınız
Burdayim kuzum bugun bisicik yapmadim evde pinekledim kuzum sen nasilsin naposunKızlaaar nerdesiniz kimse var mıııben geldiiimmm❤❤❤
Nasıl bakabiliriz anlamadım canım???Kizlar bana yardmci olur musunuz bn yumurtlams mym bakar msnz
Sağol canım sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
Hoş geldin canımKızlaaar nerdesiniz kimse var mıııben geldiiimmm❤❤❤
Hossgeldinn yavruuuuKızlaaar nerdesiniz kimse var mıııben geldiiimmm❤❤❤
Rabbim sifa versin hayirli bir kapi acsin kuzummmBen pek iyi degilim kizlar dua edin dedem yogun bakimda yatiyor ve uyanmiyor 2 gundur
ALLAHIM acil sifalar versin kuzum cok üzüldümBen pek iyi degilim kizlar dua edin dedem yogun bakimda yatiyor ve uyanmiyor 2 gundur
Bende anlamadim mesajini kuzum benim güldüm simdi benim gibi neyazacagini bilememissinNasıl bakabiliriz anlamadım canım???
Dualarim seninle hemserim iyi düşünelim iyi olsun INŞALLAH neyi vardi dedenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?