Yakın olsaydık ne kadar güzel olurdu balımmm gelsin kahveler gitsin çaylar sohbet muhabbet ohhh misss gibi olurdu kuzum❤❤❤Banada kahve icmeye gel kuzummmbende simdi mutfagi toplayip uyumaya devam edicem
Slm eşin ne iş yapıyor.Tatil ama kış evde biraz kulak şişecek benimOoh yaşasın tatil çocuklara dunlensinler biraz
Valla kuzum benim super olurdu❤ bende simdi mutfagi topladim caraafi degstrdm çamaşırları astım oh mis simdi rahatimYakın olsaydık ne kadar güzel olurdu balımmm gelsin kahveler gitsin çaylar sohbet muhabbet ohhh misss gibi olurdu kuzum❤❤❤
Kuzum ftgraf yüklemede sikinti var yukleyemdmNasıl bakabiliriz anlamadım canım???
Kuzum sabrediyorum isyandan asilikten Rabbime sığınırım Rabbim tez vakitte cümlemize hamiş kalmayı nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tatlım ben bu ay incir havuç kürü yaptım göğüslerim de gözle görülür bi büyüme var elleyince acıyo bide beze gibi kayıyo damarlarım rahmime iğne batması oluyo bazen de yumurtalıklarıma batma oluyo prolaktin hormonum sanırım tavan yaptı daha da duygusallık yapıyo durup durup ağlıyorum hiç bir şey yokken eşim bi şey dese batıyo ya sinirleniyorum ya ağlıyorumZeytin_yesili cnm sabret lütfen. Aynı durumdayız. Bende kaç aydr erken den adet oluyorum. Stres cok etkili tabi. Üzme kendini lütfen. Bikaç gün adet hüsranı yaşıyo insan ama oda geçiyo. Umutsuz olmamak lazım
Helali hos olsun kuzum benim insanlar cok acimasiz ya kimene herkes konuşuyor anliyorum seni kuzum üzülmene cok üzülüyorum RABBIM büyük akisina birak kuzum cocuk icin değilde birlitelik icin birliktelik olursa daha iyi olur sal gtsin takma kafana. ALLAH ol dedikten sonra hayirlisyla olucak INŞALLAH dularim seninle balim❤_Masalim_ kuzum stresten üzüntüden bu ayda beklenen bat tarihinden çok önce adet gördüm takvime göre 20 şubat ama tahminimce şubat ayıda erken adet olurum her ay hüsran yaşamaktan yorulduğumu bi kaç ay doğum kontrol hapı ile korunmak istediğimi söyledim eşime öyle bir şey yok dedi evde yalnız kaldıkça kafayı yemek üzereyim her şeyi koy verdim ne evle ilgilenebiliyorum ne kendimle insanların psikolojik baskısı da yıprattı kafa dağıtayım diye kursa gittim orda bile bebek konusunu açtılar orayı da bırakmak zorunda kaldım bide üstüne üstelik inat yapılırmışçasına bana gelip kızacaksın ama falanca kişinin iki gelini hamile deyip moralimi daha da bozanlar var çok uzun yazdım canım kusura bakma sadece içimi dökmek istedim hakkını helal et canım
Rabbim razı olsun kuzum aslında bu kadar takmam kafaya da tatlım yaş faktörüne takılıp kalıyorum 32 olacam mayısta gerçeği Mevlam büyük teyzemle anneannem 42 yaşında doğum yaptılar Rabbim verdikten sonra yaşın önemi yok Rabbim inşallah sana da sağlıklı hayrlı musmutlu hamişlik nasip eder kolaydan normal doğum nasip eder anlamadan bi avazda meleğini kucağına alırsın canımHelali hos olsun kuzum benim insanlar cok acimasiz ya kimene herkes konuşuyor anliyorum seni kuzum üzülmene cok üzülüyorum RABBIM büyük akisina birak kuzum cocuk icin değilde birlitelik icin birliktelik olursa daha iyi olur sal gtsin takma kafana. ALLAH ol dedikten sonra hayirlisyla olucak INŞALLAH dularim seninle balim❤
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Ya Şafî celle celaluh ismi hürmetine hayrlı acil şifa ihsan etsin bol bol c vitamini portakal mandalina tüket canımKizlar boğazlarım sisti soylemesi ayip ishal olmusum cok kotuyum bebegimize zarari olurmu kizlar ? Bide balli karabiber bogazim icin yicem balli sut icsem bebege zarari olurmu ?
AMiN kuzum cok sagol❤Çok geçmiş olsun canım Rabbim Ya Şafî celle celaluh ismi hürmetine hayrlı acil şifa ihsan etsin bol bol c vitamini portakal mandalina tüket canım
Doverrmisin sovermisin derler boyle arkdasa kuzum ya RABBIM sen buyukaun akil fikir versin INŞALLAHZeytin_yesili cnm insanlar okdr patavatsızki senin mutsuzluğunla sevinen okdr insan var. İş yerinde bi arkadaş ım var beraber evlendik. Ben kimyasal geçirdim degerlrim cok yüksekti ama kese görülmedi katlanmadıgı için normal olmadıgıda biliniyodu. Beni hergün arayıp bebiş nasıl diyodu dalga gecer gibi. Ertesi ay o hamile oldu. bana bakarak toplumda kimyasal falan değilmiş cok iyimiş diyo. Yani ne alaka sana kimyasal mı diyemi soruldu
Kuzum benim ALLAH ol dedikten sonra nasipse oluyor kuzum ALLAHIN izniyle iNŞALLAH nasip olcak kuzum sanada❤ AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAHRabbim razı olsun kuzum aslında bu kadar takmam kafaya da tatlım yaş faktörüne takılıp kalıyorum 32 olacam mayısta gerçeği Mevlam büyük teyzemle anneannem 42 yaşında doğum yaptılar Rabbim verdikten sonra yaşın önemi yok Rabbim inşallah sana da sağlıklı hayrlı musmutlu hamişlik nasip eder kolaydan normal doğum nasip eder anlamadan bi avazda meleğini kucağına alırsın canım
Balımmm çok geçmiş olsun rabbim sana şifa vesin kuzummm bol bol c vitamini tüket tatlımmm sıkı giyin havalar çok soğuk cancanım❤❤❤Kizlar boğazlarım sisti soylemesi ayip ishal olmusum cok kotuyum bebegimize zarari olurmu kizlar ? Bide balli karabiber bogazim icin yicem balli sut icsem bebege zarari olurmu ?
Canım benim hiç üzülme bende 34 olcam bir daha ki ay rabbim hayrlı kıldığı vakitte bizde hayrlı sağlıklı kavuşucaz sen gönlünü ferah tut canım stres olmadan bekleyip sabredicez fıstığımRabbim razı olsun kuzum aslında bu kadar takmam kafaya da tatlım yaş faktörüne takılıp kalıyorum 32 olacam mayısta gerçeği Mevlam büyük teyzemle anneannem 42 yaşında doğum yaptılar Rabbim verdikten sonra yaşın önemi yok Rabbim inşallah sana da sağlıklı hayrlı musmutlu hamişlik nasip eder kolaydan normal doğum nasip eder anlamadan bi avazda meleğini kucağına alırsın canım
Her kadının en yumuşak karnı hassas noktası anne olmaktır canım alınganlık değil ama kadınlar arasında var böyle iğne dilli insanlar bana herkes hamile kalmak zorunda değil hamile kalmayabilirsin hiç çocuğun olmayabilir kardeşinin eşi hamile kalsa istemese çocuğu her ücreti sen karşılasan evlatlık alır mısın diyenler var aynı kişi gelinimize de sormuş Rabbim kimseye güldürmesin aratmadan versin inşallahYani ben kimseye böyle bişey yapmazdım diye düşünüyorum. Yada insanlar normal biz çok alınganız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?